Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Rockstar Games - Lehet perelni a Thai gyilkosság miatt?

2008.08.15 11:39  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GamePolitics

Igen, ismét a thaiföldi taxisgyilkossággal kapcsolatos hír tettünk közzé, ugyanis egyes emberek képtelenek szemet hunyni egy átlagos gyilkosság előtt. Most éppen azt fitogtatják, hogy jogos lehet-e egy esetleges vádemelés, a gyilkosság "fő okozójának" kikiáltott Grand Theft Auto IV fejlesztői és a Take-Two ellen.

A rendőrség hivatalos álláspontja szerint is a gyilkosságért maga a játék volt a felelős, ugyanis "annak hatására" történt meg a bűncselekmény. Bár a játékot önfejűen levetették a polcokról, a thaiföldi kormányzat a játék készítőinek beperlését javasolta az ügy kapcsán.

Az AsiaOne Digital oldala megkérdezte ez ügyben Somchai Jaroen-amnuaysuk-ot, az egyik, emberi jólét védelméért felelős szervezet emberét:

"Ha egy játékos egy bűntényt a játékban látott dolgokra vonatkoztat vissza, az adott játék fejlesztőit be kell perelni. Az ilyen vádemelések automatikusan arra késztetik a fejlesztőket, hogy jobban odafigyeljenek felelősségtudatukra."

Nos, véleményem szerint a Rockstar-t nyugodtan perelhetik, mivel a Jack Thompson pereken megerősödött fejlesztőknek ez már nem okozhat gondot...

sadam5

Offline
2008. 08. 15. 13:56
Ez nevetseges, pereljek a GoW
ricardo007

Offline
2008. 08. 15. 17:00
elegem van ezekből a mocskos thaföliekből tilcsák be a játékot de nem a fejlesztő ölte meg azt az embert ha nem az a hülyegyerek ez olyan mintha valakit megölnek 1 konyhakéssel és akkor most pereljük be a kés készítőjét.

EZ TELJESEN FELHÁBORÍTÓ HÜLYE THAIFÖLDIEK CSAK A PÉNZÉR CSINÁJÁKK
MateL

Offline
2008. 08. 15. 20:26
Nem lesz ebből semmi szerintem...
Vinnie

Offline
2008. 08. 29. 10:38
"Szarok bele, perelj, ha akarsz! Most mondom, pereljetek! Jól van helyes, kit izgat? Nem félek tőletek PERELJETEK!"
(Stan Marsh, South Park)

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak