Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Kielemeztük az új GTA V előzetest!

A Sony konferencián bemutatott Grand Theft Auto V trailerben láthattuk, hogy nem ugyan azt a játékot kapjuk PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, mint az előző generációs konzolokra. Annál egy jóval szebb és részletesebb San Andreas-ban élhetjük át a három főhős kalandjait. Most ki is fejtjük nektek, hogy milyen érdekességeket láthatunk a PlayStation 4-en rögzített előzetesben.

A második képkockában rögtön feltűnik, hogy a növényzet sokkal részletesebben ki van dolgozva. Már nem kell beérnünk a földre rajzolt fűvel, a virágok és a fűszálak önállóan törnek a magasba, hirdetve, hogy ezt is kilehet sajtolni a RAGE-ből, ha van hozzá "vas". Ezt a későbbiekben is megcsodálhatjuk. Itt érdemes azt is kiemelni, hogy a legelésző szarvasokhoz épp egy puma osonkodik. Ez utalhat arra is, hogy már nem csak céltalanúl bolyong, hanem vadászni is fog.

GTA GTA

A következő képkockában cápákat láthatunk, melyek közt jónéhány pörölycápa is feltűnik. Ez újdonság, csak úgy, mint a macska, amit a későbbiekben láthatunk a gettóban Franklin mögött, aki épp az autóját tisztítja. A fal tetején egy macska látható, ehhez kétség sem férhet.

GTA  GTA  GTA

 A következő, ami szembetűnő változás lehet, a forgalom sűrűsége. Az előző generáció kevés erőforrásából fakadó ritka forgalomnak búcsút inthetünk. Az utakat jóval több autó rója, és valószínűleg gyalogosokból is több lesz az utcákon. Ezáltal sokkal hangulatosabb lesz a játék, nem lesz olyan steril, szimulátoros hangulata, mint a GTA V v1-nek. Érdemes megemlíteni, hogy nem csak sűrűbb, de változatosabb is lesz a forgalom. Ez a kezdetek óta "betegsége" a Grand Theft Auto sorozatnak, és valószínűleg most sem lesz teljesen orvosolva, de nem lesz annyira rémes a helyzet, mint a GTA V v1-ben.

GTA  GTA  GTA

 GTA  GTA  GTA

A víz is szebben viselkedik, ezt már az első képkockában is szemügyre vehetjük, de talán többet mond az a jelenet, mikor egy kamion hajt a dokkokban és felcsapja a vízet az esőben. (Itt felvetődik a kérdés, hogy vajon javították-e azt a hibát, hogy a kamion mellé húzodnak a járművek, és megpróbálják leszorítani az útról? Vagy finomították-e a teherautók, buszok váltóját?)

 GTA GTA

 A videó egyik legérdekesebb része, amikor Michael egy piros Lampadati Felon-al menekül a rendőrök elől. Ez önmagában még nem is olyan érdekes, az viszont már igen, hogy a műszerfal részletesen ki van dolgozva, a fordulatszám és a sebesség mérő mutatója is mozog. A kormány sem hatszög alakot formáz, hanem szép kerek, amilyennek egy kormánynak kell lennie.Ez talán arra utalhat, hogy végre lesz belülnézet is az autókban, ami forradalmi újítás lenne a Grand Theft Auto történetében.

 GTA

Összeségében elmondható, hogy a GTA V v2 szebb lesz, jobb lesz, tartalmasabb lesz, mint elődje.

Végezetül itt egy videó a GTA Series Videos-tól, akik vették a fáradtságot és elkészítették a kedden bemutatott trailer PS3-as változatát. Tessék megnéz:


2014.06.12 18:12 ▪ Írta: Rockstar69

M3RC3N4RY
Offline
2014. 06. 12. 21:34
Hát igen..meg lehet köszönni most az XBox360 és a PS3 felhasználóknak a bétatesztet

Bence (Visali)
Offline
2014. 06. 12. 21:36
M3RC3N4RY: Ne.

Cube Head
Offline
2014. 06. 12. 21:48
M3RC3N4RY: Szerintem meg a PC-sek vegyenek le az arcukból. Bocvsánat, ez most nem ellened szól, hanem az összes PC-snek aki ezt írta.

Neil
Offline
2014. 06. 12. 21:51
A belső nézet hatalmas újítás lenne, és remek ötlet a R*-tól, a macskának viszont csak az állatkínzók örülnek majd, meg talán a csajrajongók Én a 8 GB RAM-ommal inkább a nagyobb forgalomnak és több járókelőnek örülök majd.

bond71
Offline
2014. 06. 12. 22:01
Online Állatok?? Lehet??? Elvégre 8gb ram

Rockstar69
Offline
2014. 06. 12. 22:14
Neil: Csak a csajok szerethetik a macskákat? Én fiú vagyok még is szeretem őket.

MateL
Offline
2014. 06. 12. 22:22
Rockstar69: A pussyt mindenki szereti valamilyen formában. Valaki ezért, valaki azért. Egyébként nem tartom kizártnak, hogy az új városi állatokkal hamarosan az online karakternek is lehessen valamilyen kedvence, mint Franklinnek Chop.

Shotgun
Offline
2014. 06. 12. 22:27
Én is macskarajongó vagyok, szóval suckmydick.

bond71
Offline
2014. 06. 12. 22:30
Én is szeretem nagyon a macskákat jobban mint bármilyen más állatot!!

Neil
Offline
2014. 06. 12. 22:55
Rockstar69:
Én is fiú vagyok, 1 nagy cicám van, és egy kicsi, 4-et most kellett kitegyek ( ) De cicarajongók többsége csaj.
2014. 06. 13. 07:12
I prefer the dogs. Like Chop

AngelHeart
Offline
2014. 06. 13. 10:06
Cube Head: Egy évig nektek konzolosoknak volt akkora arcotok hogy az orosz kémmüholdak is kiszúrták, részben igazad van nem kell nagyképünek lennünk ez igaz, de egy éven keresztül hallgattuk ahogyan oltanak minket a konzolosok meg nem kell az nektek meg nem lesz soha meg minek ugyis csak letorrenteznétek és így tovább kicsit meg kell érteni most minket nagyon örülünk hogy a R* mégsem feledkezett meg rólunk. Egy éve várjuk hogy legyen valami és most itt van a GTA III-óta nem vártam így gamet öszintén kicsit remeg is a gyomrom mikor erre gondolok 33 éves létemre, feleségem mondta is hogy csak akkor látott ilyennek mikor bejelentette hogy terhes (kocka vagyok na) A GTA 1-el még az első gépemen egy cyrixMMX166MHz-esen toltam az összes GTA részt szerettem nagyon, talán még egyedül a Diablo sorozat ilyen de ennyira nem. Na lényeg a lényeg hogy egy két gúnyos megjegyzést még el lehet viselni , szerintem ez inkább egy kis cinizmus akart volna lenni bár az is igaz hogy az sem jó ha átesünk a ló túloldalára. Én személy szerint mindenkinek örülök legyen az PC vagy konzol az a lényeg minnél többen megvesszük annál tovább tarttöbb lesz a plusz tartalom és nem fogják elhanyagolni a multit például mint a 4 esetében bár megjegyzem nekem az nagyon nem jött be.

Neil: remélem csak a 8 GB ramod lesz a baj ha lesz (bár kívánom még az se legyen)mivel azt a legolcsóbb bővíteni

Rockstar69: Én is imádom a macskákat ahogy a nőket is természetre egyformák ha akarják hogy szeretgesd őket akkor hagyják ha nem akarják akkor csinálhatsz te akármit Bár pont ez tetszik bennük hogy önállóak, a kutyákat is szeretem, de másképp a kutyámban bízom, a macskámban nem, na mondom én olyanok mint a nők

Master P
Offline
2014. 06. 13. 10:19
A PC-sek eleget szívtak már megint a konzolosok miatt és még fognak is a gépigény miatt, de én is a béta tesztre voksolnék
Csak már követni se lehet, hogy milyen kiegészítők jöttek már ki a GTA V-höz

Cube Head
Offline
2014. 06. 13. 10:24
AngelHeart: Én annyira emlékszem az egészből hogy fél évig "rohadt konzolosok, nektek van GTA-tok" most meg "Köszi a bétatesztet". Nekem csak ez nem tetszik. De ez nem azt jelenti, hogy nincsenek nagyképű konzolosok.

AngelHeart
Offline
2014. 06. 13. 10:35
Cube Head: Mondottam részben igazad van, de nem kell felkapni egyből a vizet, viszon én rengeteg olyan hozzászólásra is emlékszem ezen az oldalon is ami arról szolt most leegszerüsítve hogy "Bibibííí nekünk van nektek meg soha nem lesz hulye kocsog PC-s vegyé konzolt oszt jácchacc" rengeteg ilyen van ezen az oldalon is, de van ilyen is olyan is volt itt rengeteg kocsog PC-s is aki valóban úgy tett ahogyan mondod, de nem is az a lényeg egyébként mert konzolra is jön ugyan ez tehát most nincs is min vitázni öröm van és bódogság

Rockstar69: Én nemértem mi a bajod a szögletes kormánnyal
http://www.carstylingtips...k06-ben-069.jpg

Rockstar69
Offline
2014. 06. 13. 11:02

KRISZ46
Offline
2014. 06. 13. 12:36
Nekem nem kell részletes fű,műszerfal,víz,több autó meg járókelő.
Nekem PC hez müködő GTA V, s benne cica kell

Zider20g
Offline
2014. 06. 13. 13:38
Cube Head: Mert ? Mintha a Ps4-esek nem ezt mondanák meg xone-osok.Ha akarsz next gent irány a bolt és vegyél pst vagy egy erős gépet.Amúgy nagypofáról beszélve, az nem szemétség mikor kijött ps 3-ra és röhögtek a ps-esek a pc sek pofájába?!Neil: Most kellet kitenni?!Remélem nem az utcára gondoltad...Cube Head: Azért "rohadt konzolosok" mert mi csorgattuk a nyálunkat ti meg (NE VEDD SZEMÉLYESNEK)röhögtetek a pofánkba söt (süljön le annak a képe) egy GTA 5 pc ellenes cikket is írtak a R*-nak hogy ne jöjjön ki PC-re. (oldalon olvastam régen)KRISZ46: Meg jó gépigény Bence (Visali): Ne? Mit?

Cube Head
Offline
2014. 06. 13. 13:51
Akkor mondom úgy, hogy mindenki vegyen vissza a nagy pofájából akinek tl nagy. Így jobb? Zider20g:

AngelHeart
Offline
2014. 06. 13. 14:17
Cube Head: Akkor miért nem mondtad ezt amikor a Zider20g: által említett dolgok történtek? Mert most nem neked áll a zászló? Tudod hogy hívják ezt? Álszentnek, akkor is ezt kellett volna mondanod akkor jogod is lenne hozzá így kissé hiteltelen, mint a kersztesháború.

Cube Head
Offline
2014. 06. 13. 14:38
AngelHeart: Én egyszer nem röhögtem a PC-sek pofájába, illetve nem is nagyon tudtam ilyen dolgokról. Álszent akkor lennék, ha én is beszóltam volna a PC-seknek.

totyak
Offline
2014. 06. 13. 14:48
Nem tudom ki hogy van vele, lehet sokan megvetnek majd érte, de én első körben biztos, hogy letöltöm a játékot és úgy próbálom ki. Eddig megvettem minden részt eredetiben, szerintem ennyit megtehetek. Félek a gépigénytől és nem szeretnék tízen ezreket úgy kiadni, hogy lehet használhatatlan játékot veszek. De ha a warez megy szépen, akkor természetesen megveszem eredetiben. Sőt, nagyon remélem, hogy PC-re is kiadják a Collector's Edition-t, mert akkor az kell.

Neil
Offline
2014. 06. 13. 15:01
Zider20g: A szomszédban nem laknak, hótüres az udvar, átraktam őket, de enni kapnak. De nálam bent az egyik üres, használatlan szobában már mindent összeszartak, és az sem buli.

SunVice
Offline
2014. 06. 13. 15:13
Kedves GTAPlace közösség!

Kihagytátok azt a szitén látványos újítást, hogy brutális a látótávolság az előző generációs verzióhoz képest!

AngelHeart
Offline
2014. 06. 13. 15:16
Cube Head: Lehet hogy te konkrétan nem csináltad, de az hogy nem láttad soha sehol azt nemhiszem és így azzal is az vagy hogy akkor nem emeltél szót tehát elnézted, jóváhagytad, mint ahogy az egyház is elnézte a pedofil papokat most pedig kicsattantál mint egy érett paradicsom na de mindegy is nem ez a lényeg most öröm van és bódogság

totyak: Nekem egy Warez játék sincs a gépemen ellenben kb 100 eredeti (Steam, Blizzard, Origin, Uplay), de ebben egyetértek én is mindíg leszedem előtte torrentről tolom vele egy este 1. megnézem hogy fut bár erre a crackel játék nem referencia mert mindíg rosszabbúl fut mint az eredeti 2. meg hogy tetszik-e és ha tetszik megvárom míg valahol beakciózzák PL steamen és megveszem, de ebben a játékban biztos vagyok ahogyan a D3-ban is az voltam

figure85
Offline
2014. 06. 13. 18:14
Amúgy ez elég érdekes dolog egy két pontban. Már korábban is ezt éreztem, most ezen új trailer alapján megy egyre valószínűbb, hogy egyes dolgokat bár simán bírták volna az előző konzolok, mégsem rakták, abból az okból kifolyólag, hogy majd a v2 verzióba berakjuk mint újdonság, ezek nagy része általában statikus elemek amik nem hinném hogy terhelték volna jobban a rendszert. Egyik ilyen ugye a jármű belső ocsmány kidolgozása (beleértve a szögletes kormányt). Ha már a kocsik külsejére olyan textúrát húznak rá ami azért aránylag részletes, nem hinném, hogy komoly gond lett volna a belsőt is megcsinálni (itt konkrétan arra gondolok hogy pl. egy csicsás sportautónál úgy durva külső kinézetek lehetnek és még aránylag jól is néz ki grafikai minőségre de a belseje néha a 3D érát hozza).

A másik, ami már régóta GTA betegség az hogy bár van kormány, de ott csak akeze mozog és maga a kormány nem, vagy ha nem automatikus váltó van benne akkor bár a jármű vált de ehhez nem társul animáció. ezek is csupa olyan dolog ami csak egy két plusz animációt jelentet volna (ugye fegyvere bármerre nézhetünk bármikor és az se terheli), vagyis tök mindegy hogy most 12 animáció van vagy 14-5.

A másik ilyen dolog a vadvilág. Ugye a vadvilág vidéken van ahol általában nincs semmi (vagyis senki) ha még nem is lett volna benne több állat, attól még mivel aránylag kietlen a terület és a térképet meg streameli, ezért ott is lehetett volna, hogy a puma más állatokra meg ( az üldözési script/programkód megvan hiszen a városban és vidéken is előfordul, hogy a rendr mást üldöz és tűzharcba keveredik másokkal.

Ezen felül még sok dolog van amit még nem tudunk (pl, mennyi plusz élőlény típus lesz), de hiányosság a régi rendszeren (plusz mozgás szkript egy két olyan textúra, mint pl. a kocsi. Ha ezek benne lesznek a v2-ben akkor már kijelenthetjük, hogy a régi rendszerek tulajdonsósai (kb 32 millió ember) csupán bétateszter volt, semmi más.

Ja és azért jó lenne, egy olyan, hogy aki már egyszer megvette és váltani szeretne az kedvezményesen tehesse ezt meg.

manhunt2000
Offline
2014. 06. 13. 19:31
Remélem egyszer rájöttök hogy nem a grafika tesz egy játékot jóvá.Szóval grafikailag nem izgat hogy jobban jártok PCsek,de a cicusért irigy lettem

GTAfan
Offline
2014. 06. 13. 21:00
manhunt2000:
Így van.

Dragopapa
Offline
2014. 06. 13. 21:09
A trailer alapján grafikailag jobb lesz, és lesz benne 1-2 plusz állat és több jármű az utakon. Olyan ez mint a szex, az élmény ugyan az lesz, csak a körítés más. Ha funkcionálisan nem fog többet tudni mint a ps3/xbox 360 -as verziók, nem nevezném azokat béta tesztnek. Halkan megjegyezném a kiadott trailer is a konzolos verzióból van, ahogy feltehetőleg a plusz tartalmak is konzolra fognak jönni nem PC-re így legfeljebb a nextgen konzolukra teszteltek a ps3/xbox tulajdonosok.

Cube Head
Offline
2014. 06. 13. 22:14
AngelHeart: Ilyenről hogy petíciót írtak soha nem hallottam eddig. De végül is mindegy, hiába mondok bármit, már elkönyveltél álszentnek.

AngelHeart
Offline
2014. 06. 13. 23:42
Dragopapa: Akkor elég silány a szexuális életed sajnálom a párod mert sokszor a körítés még nagyobb izgalommal járhat, leginkább a nőknél bár ha megvan a jó öszhang akkor ez kölcsönös, de ne részletezzük ez nem az az oldal

Dragopapa
Offline
2014. 06. 14. 00:26
Körítés alatt nem az eperízű óvszert értettem amit utána te is megnyalhatsz, hogy kölcsönös legyen az érzés, hanem a kinézetet. Ugyan jobban ráizgulsz egy jól kinéző csajra ezáltal magát az aktust jobban is fogod élvezni de ha objektívan megnézed ugyan olyan mint ha ronda lánnyal lennél. A punci az punci (de tényleg ne részletezzük, mert a végtelenségig lehetne ezt fokozni)
Én már gta v miatt nem szoktam elővenni a konzolt, amennyit játszottam vele bőven elég volt, az új grafika varázsa max pár órára tartaná fel újra az érdeklődésem. A PC-s verzióban viszont idővel sok felhasználók által készített tartalom is lesz ami sokat dob egy játékon. Pluszba ott lesz a beépített videó szerkesztő amivel majd jelentősen jobb videók készíthetőek mint a konzolokon.

Rockstar69
Offline
2014. 06. 14. 10:29

Kowi
Offline
2014. 06. 15. 18:21
Jó dolog ez. Már a játék első óráiban az járt a fejemben, hogy mennyi minden lapulhat még a motorban, amit a hardver miatt vissza kellett fogni. Amik a legjobban szúrták a szemem azok a kopasz, San Andreas szintű hegytetők és autóbelsők voltak, amiket lerendeztek valami alacsony felbontású textúrával. A vizet viszont szerintem semelyik játék nem tudja felülmúlni. Magas felbontással pedig vizuális orgazmusban lehet részünk.

AngelHeart
Offline
2014. 06. 16. 08:38
Cube Head: Ehune-ni http://www.gamestar.hu/gr...ol-peticio.html

Dragopapa: Fura fickó vagy te hogy az óvszerről az jut eszedbe hogy nyalogatni kell A többivel egyetértek

figure85: Azért ne feledjük el hogy a konzolosok már unalomig tolták az elmúlt 3/4 évben a játékot, ugyanúgy meg azért csak nem adhatja ki a R* mint tavaj ne feledjük addigra már egy év telik majd el igenis járnak bele az újítások és erre ugyanazt tudom mondani mint amit szeptember óta ezen az oldalon és más a GTA5-el foglalkozó oldalon is a kedves konzolos srácok megannyiszor elmondtak, hogy most ti vegyetek PC-t, NextGent ha játszani akartok, bár Beta teszter kifejezés talán túl degradáló, de igaz ami igaz remélhetőleg kevesebb hiba lesz ebben a verzióban mint elődjében, vagy szólni kell a R*-nak hogy tegyék vissza a bugokat aztán egy év alatt szépen javítgassák ki újra, hogy a PS3/XBOX360-as srácoknak egyensúlyban maradjon a lelki békéje. El kell fogadnotok a tényt hogy amiért ti tavaj megkaptátok annak ez az ára akkor bezzeg nem nyavajgott senki hogy nem kell nekem a GTA5 erre a generációmra inkább várjunk még a nextgenre, arról kellett volna petíciót írosgatni nem arról hogy PC-re ne adják ki.

Zider20g
Offline
2014. 06. 16. 09:34
AngelHeart: Pont ezt olvastam anno

AngelHeart
Offline
2014. 06. 16. 09:57
Zider20g: Legszivesebben beintegráltam volna a kölyköt Trevor mellé az ágyba egy napsütéses vasárnap reggelre

Zider20g
Offline
2014. 06. 16. 10:46
AngelHeart: Egyet értek

figure85
Offline
2014. 06. 16. 16:58
AngelHeart: : A beta tester kifejezést én soha nem mondanám a játékra. Azt csupán azért írtam oda, mert sok elvakult PC-s/nexGEN currentGEN tulaj ezzel fikázta anno. Az egészet igazából arra értettem, hogy ha a v2 verzióban kvázi olyan dolgok is bekerülnek amik nem hardverfüggőek és nem is igazán plusz tartalom, hanem csak simán még bugnak tűnő dolog (gyér kocsi belső, vagy inkább az, hogy nem fordul a kormány ha tekerik azt, nem vált) és ez benne lesz a v2-ben akkor bár nem beta teszterek a 360/PS3 tulajok ezzel kvázi a Rockstar úgy kezeli majd őket. Főleg akkor ha azt a képtelen dolgot is meglépik amit itt is hangoztatnak egy-ketten, hogy csak új generációra jöjennek a plusz tartalmak, mert ha régire is jön az csak a minőség rovására fog menni, meg akkor kevesebben fogják megvenni a v2-t. De ilyet úgy se fog megtenni. Viszont az már most észrevehető (főleg egy két youtub-os videónál, elfogult gamer sajtónál (fanokról nem is beszélve), hogy kvázi direkt még rondábbnak/gyengébbek állítják be a régi verziót, mint amilyen valójában. a helyén kéne kezelni a dolgokat, hogy mit is várhatunk el egy 8 (ha a fejlesztési időt is nézzük akkor 11) éves konzoloktól. A legtöbben úgy írják le az egészet, mintha PC-n nem létezne a low grafikai beállítás (ami valószínűleg rondább lesz mint az előző konzolokon, csak max annyiban lesz jobb, hogy megmaradnak a plusz dolgok).

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink