Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Bónuszokat kap a PS4-es GTA V?

2014.06.12 21:33  |  Írta: Visali  |  Forrás: Kotaku


Exkluzív bónuszokat kaphat a Grand Theft Auto V PlayStation 4 verziója, legalábbis erre utal a Sony Computer Entertainment America marketing osztályának alelnökének egyik válasza, amit egy Kotakunak adott interjú során mondott.

Arról beszélgettek, hogy milyen exkluzív dolgokat kapnak azok, PlayStation 4-re vásárolják meg a játékokat, és példaként a GTA V is szóba került. John Koller kitért arra, hogy a GTA sorozatot PlayStation sorozatnak tekinti.

"Nem hiszem, hogy erről bármi publikusat bejelentettünk, de lesznek (exkluzív dolgok). Úgy gondolom, a GTA V egy olyan játék, ami különösen jól teljesített PlayStation 3-on... A GTA egy PlayStation sorozat. Velünk együtt indult. Határozottan érezzük, hogy a platformunk egyik kulcsjátéka" - mondta.

Koller arra is utalt, hogy az eladások aránya a PS3 javára billent. Ugyanakkor a kijelentéseiben sántít néhány dolog, hiszen a GTA sorozat eredetileg számítógépeken indult, a GTA3 éránál élvezett csak előnyt a Sony konzolja.

Természetesen beindultak a találgatások, hogy mit takarhatnak az "exkluzív bónuszok". Ezek lehetnek időlegesen vagy teljesen exkluzív letölthető tartalmak, de ugyanúgy lehet egy év ingyen PS Plus tagság is a játék mellé.

Viszont ha exkluzív DLC érkezne a Sony konzoljára, akkor felmerül a kérdés, hogy azokkal miért nem feszítettek már a bejelentéskor? Ha pedig eleve lenne valami számottevő egyedi tartalom a PS4 verzióban, akkor azt miért nem írta bele a Rockstar a bejelentésbe?

A Kotaku szerkesztője felvette a kapcsolatot a Rockstarral bővebb információk reményében, de egyelőre még nem kapott választ.

bond71

Offline
2014. 06. 12. 21:47
Srácok kérdezni akarom hogy tegnap előtt előrendeltem 17999ft -ért ma pedig nézem felment 21000ft-ra hogy merészelnek 21 ezret kérni mindenhol a GTAV Ps4 verzióért??? 1éve vettem meg Ps3-ra mire kijön,, én Full GTA játékos vagyok azért van Ps-em mindig!! Most hogy mégegyszer venném biztos tuti 100% -hogy nem adok érte ennyit! Ez kész rablás kizsákmányolás ennyi pénzt elkérni!!!Még a 17999ft- os árat is sokallom (főleg erre) de az összes Ps4- játékra sok!
Neil

Offline
2014. 06. 12. 22:54
bond71:
Ha 18 ezer forintos áron rendelted, ne aggódj, nem megy fel 21-re... Ha mégis, mondd le a picsába, úgy tényleg kibaszás...
Master P

Offline
2014. 06. 13. 10:22
Hát ez mekkora gáz...
figure85

Offline
2014. 06. 13. 17:26
Neil: imán felemelhetik, nem egy játéknál hallottam már, hogy árat emeltek és azt kellet kifizetni (rosszabb esetben ezt az illetővel az átvételnél közölték).
2014. 06. 13. 19:00
van benne valami hiszen ps1-en toltam anno a gta 1, 2-t, nem tudom hogy volt-e már akkor xbox, mondjuk nem is ez a lényeg, de kb. jogos
Niko Bellic1300

Offline
2014. 06. 13. 19:04
Na meg a jó isten hagyjuk már hogy a GTA Sony sorozat.Akkor miért van PC-re meg Xboxra ugyanúgy?Hmm?Meg akkor most miért játszanak Xbox 360-on többen a multin miközben az fizetős?Hmm?Hogy merészelik azt mondani hogy a GTA Sony sorozat.Kikérem magamtól.Még egy ilyen részeg állatot komolyan. .Mind a 3 platformra kell majd jönni bónuszoknak.
manhunt2000

Offline
2014. 06. 13. 20:03
Niko Bellic1300: Nem arról van szó,hogy az sony sorozat,csak ha megfigyeled a GTA részeket összesítve több rész jött ki playstationra és többet is keresett a playstation mint PC vagy Xbox.Az 5 az más,amerikában xbox360-ra több a bevétel mint ps3-ra.
realostew

Offline
2014. 06. 13. 20:32
Felemelhetik az árat, de nem vagy köteles az új árral megvenni. Simán azt mondod, hogy oké akkor neked ennyiért nem kell.

BTW igen, azért mondja PS játéknak a GTA-t hisz a City Stories részek is csak PS-re jöttek, valamint PS-en már régebb óta van mint más konzolon. (Gameboy-t leszámítva talán) Ezen felül PC-n volt leghamarabb, de nem feltétlen sokkal hamarabb mint PS-en.
Franklin

Offline
2014. 06. 14. 08:02
A ps3, x360-al mi van ?
Vagy az le van sz'arva???
Neil

Offline
2014. 06. 14. 11:43
Franklin: Nincs leszarva, megérkezett rá a játék tavaly szeptember 17.-én.
dani.szentgali

Offline
2014. 06. 14. 16:39
Franklin: Mi eddig voltunk műsoron, egy darabig most le leszünk kakálva a nextgen és PC tulajok mellett, majd miután a másik három platformra is megjelent a GTAV, akkor reménykedhetünk abban, hogy minden platformra kiadják az Online Heisteket, illetve egy nagyobb hangvételű sztori DLC-t.
kekesi

Offline
2014. 06. 14. 17:43
dani.szentgali: Ne vegyétek olyan biztosra, hogy a régi konzolokra is ki fognak jönni a sztori DLC-k, egy remek ösztönzés lenne arra, hogy azok is megvegyék a játékot akiknek már egyszer megvot.
realostew

Offline
2014. 06. 15. 10:28
kekesi: Ezt te sem gondolhatod komolyan..
Neil

Offline
2014. 06. 15. 11:00
Azt még - szerintem - a R* se merné meghúzni, hogy a sztori DLC-t csak a PC-sek és a NextGen tábor kapja meg, az nagyon csúnya lenne. Főleg azért, mert időbe kerülne, míg mindenki beszerezne miatta egy új konzolt (hónapokat kellene várni). Inkább kiadják lastgen-re is (mivel ott csak 33 millió fogyott) és PC (Akik meg minden GTA V tartalmat az elsők között vesznek majd meg majd' egy év várakozás után) és a NextGenre is, mert végülis az is pénz.
dani.szentgali

Offline
2014. 06. 15. 11:56
kekesi: Ne haragudj, de ez a hozzászólásod egy teljesen értelmetlen, helyfoglaló hulladék. A R* sem tökéletes kiadó, s nem Máltai Szeretetszolgálat, de ilyen gusztustalanság azért nem jellemző rájuk. Nem, ilyen biztosan nem fognak tenni, sok rajongót veszítenének vele. Minden platformot egyenrangúként kell kezelniük, akár régebbi, akár újabb platformokról legyen szó. Arról meg nem is beszélve, hogy az összes platform közül pont a drágalátos PC a legöregebb, így ha a R* kronológiai módszerrel állna hozzá a játékiparhoz, akkor csak Nextgenre jelenne meg a GTA V.

Amúgy most, hogy bejelentették a PC verziót, nagyon kinyílt a csipád. Emlékszem még néhány hete itt rinyáltál és mondtad, inkább veszel WD-t meg hogy a R* bekaphatja a GTA V-tel együtt... most meg már a R* helyett is megmondod a frankót, hogy ki mit várjon/ne várjon a platformjára. Kicsit visszavehetnél az arcodból. Attól még, hogy a R* csúnyán kiszúrt veletek a várakozással, nem kéne azt várnotok, hogy kárpótlásul egy teljesen új játékot kaptok, vadiúj sztori kiegészítésekkel meg egyéb más dolgokkal, az előző generáció tulajait pedig ily módon fogják rákényszeríteni a nextgen vásárlásra/PC tuningolásra. Szerintem szállj vissza a földre és gondold át ezt a dolgot.
kekesi

Offline
2014. 06. 15. 11:58
realostew: ,Neil: Pedig komolyan gondolom, ha jól teljesítenek a PC-s és NextGen-es verziók akkor nem lehetetlen, hogy így akarják rávenni a PrevGen konzolosokat a váltásra. Ezt lehet, hogy az MS és a Sony is támogatná, na meg a PC-s hardware gyártók is. Bár ez nem valószínű szerintem inkább a könnyű pénzt fogja választani a R* és minden platformra ki fogja hozni a DLC-ket.
realostew

Offline
2014. 06. 15. 12:48
kekesi: Hát pedig ha komolyan gondolod akkor nagyon nagy homály fed belül valamit nálad. Gondolod, hogy a többmilliós eladású előző-gen gépekre nem fogják kiadni a sztori DLC-ket? nyilván elfogyott sokmillió GTAV az PS3/x360-ra és a R* azt fogja mondani, hogy "ááá szarunk a rajongókra, szarunk a milliárd dollárokra amit keresnénk azzal, hogy akik már megvették prev-genre a GTAV-t azok megvennék rá a sztori DLC-ket is." Teljesen logikus, igazad van...

Ne gondold már azt, hogy a R* van olyan segghülye, hogy azt gondolja a vásárlókról, hogy CSUPÁN SZTORI DLC miatt vennének next-gen gépeket... az alap játékkal tudnak játszani prev-genen, de nekik kell a negyed annyi content és megveszik a nextgen gépeket plusz még1x a GTAV-t csakhogy megvehessék a DLC-t.. Ez nevetséges.
kekesi

Offline
2014. 06. 15. 13:34
realostew: Szövegértés 1-es azt írtam, hogy nem elképzelhetetlen ha nagyon jó eladásokat produkál és a konzol és PC-s hardware gyártók is támogatnák pénzel a R*-t. Azt viszont nem mondtam, hogy így lesz sőt valószínűbb, hogy egyszerre jön ki minden platformra a minnél nagyobb bevétel érdekében.

Dani: Én nem sírtam az elmúlt időben mivel nem is voltam túl aktív csak az E3 előtt írtam pár hsz-t. Azt meg biztos nem mondtam, hogy a WD-t veszem meg mert nagyon nem érdekel az az agyon hypeolt szar.
Visali

Offline
2014. 06. 15. 15:28
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy a GTA IV kiváló példa volt, hogy sztori DLC miatt potenciálisan nem fognak másik konzolt venni a játékosok. Ezt pedig a Rockstar pontosan tudja.
totyak

Offline
2014. 06. 15. 15:44
dani.szentgali: Mondjuk inkább úgy, hogy minden platformot egyenrangúként KELLENE kezelniük, mert mint láthatjuk, nagyon nem így történik. A PS3-ra és X360-ra történő kiadással erősen megpróbáltak ráhatni az emberekre, hogy vegyenek konzolt. Sokan vettek is. Bár nem gondolom, hogy a régebbi gépekre nem jönne egy sztori dlc, de olyasmit el tudok képzelni, hogy egyéb extrákkal próbálják nextgen gépek vásárlására csábítani a játékosokat.
Kisprobegt

Offline
2014. 06. 15. 23:09
Ha letöltöd a videót és szépen kielemzed észrevehető, hogy bizony a mostani generáción sem lesz elsimítás. Legalább is max. FXAA lehetséges. Úgy hogy ezt a luxust a PC-sek fogják élvezni (Legalábbis ha tanultak a hibáikból. Ugye Rockstar?)
norcsez

Offline
2014. 06. 16. 00:46
Pont hogy nem azért adták ki PS3ra meg XBOXra hogy konzolt vegyenek az emberek, hanem mert sokkal több embernek van prev-genes konzolja, mint nextgenes.
Csakis a pénz miatt, tenném hozzá. Mellesleg most váltok PS4re és szégyen és gyalázat, de megfogom venni 11napnyi PS3as GTA Online után a ps4re.
AngelHeart

Offline
2014. 06. 16. 09:17
bond71: Valóban sok annyit tehetsz hogy vagy megvárod míg olcsóbb lesz, vagy míg beakciózzák valahol, remélem steam-en olcsóbb lesz

dani.szentgali: Végre egy konzolos aki nem hisztizik hanem belátja/átlátja a dolgokat épp ésszel/reálisan. RESPECT.

kekesi: Én biztosra veszem hogy ki fognak jönni ugyanis attól még ez egy teljes értékü játék marad, és Ők teljes értékü vásárlók ugyanúgy megfizették az árát mint mi fogjuk. Több játékfejlesztőnél is fentáll ez a hejzet és mindkét generáció megkapta eddig még az ujonnan kiadott dolgaikat.

dani.szentgali: Egyetértek Kekesi-vel kapcsolatban bár utolsó mondatodban te is hibáztál kicsit a PC nem a legöregebb, csak hamarabb fejlődik ugyanis a PC-böl fejlődnek ki a konzolok, mivel az a hardware ami benne van a NextGen konzolokba speciel ugyan az a videókártya van az én másfél éves gépembe csak ugye nekem kártya formában a konzolban meg integrált chip-ként a helyigény miatt többek között, tehát fogalmazhatunk úgy hogy a PC a fejlesztői közeg mint az autóknál a Forma 1 és egyéb más motorsportok ahol valami kitesztelődik aztán átdolgozva bekerül a személyautókba is, a második felével is egyetértek egyébként bár valóban járhat egy kis bónusz mégis csak egy egy éves játékról lesz szó grafikai tuning ide vagy oda, de ha nem lesz az se baj
2014. 06. 16. 19:00
visszatérve a nextgen/pc verzió újításaira:
van egy olyan érzésem, hogy az új trailerben nem mutattak meg mindent grafikailag, lehet hogy több mindent felturbóznak amit a trailerben nem láthattunk. bocs a kis offért.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak