Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Közzétette az I'm Not A Hipster Weekend részleteit a Rockstar

2014.06.18 20:01  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newsire


A kedden beígért hétvégi multiplayer esemény június 20-tól 22-ig tart, és számos bónuszt, illetve extra jutalmat lehet majd nyerni.

Aki Social Club tag, az minden nap egy-egy új pólót kap, ha játszik. Pénteken Bitch'N Dog, szombaton Vinyl Countdown, vasárnap pedig Homies sharp logóval elllátott felső jár a regisztráltaknak.

A fejlesztők létrehoztak egy lejátszási listát I'm Not A Hipster Event névén, melyen dupla GTA$ jutalom jár minden feladatért. Ez szokás szerint a szünet menüből érhető el.

Egyéb bónuszok is lesznek:

  • Dupla RP jár a kill streakekért és  fejlövésekért deathmatchben
  • Tripla RP jár az ellenfelek megöléséért és négyszeres GTA$ a crate dropokban a három új gang attackben
  • A fogadási limitet megemelték 10 000 GTA dollárra

Lesznek event crate dropok, melyek bónusz RP, pénz, RPG, minigun, sticky bomb, valamint egyéb ritkaságokat tartalmaznak majd, és a hipsterek által kedvelt területeken, például a Mirror Parkban landolnak majd.

Ezúttal is hirdetett a Rockstar versenyeket és pályázatokat, melyek vasárnapig érvényesek. Amire Magyarországról is lehet nevezni, az a Snapmatic fotópályázat és a creator verseny.

A fotóversenyre való nevezéshez #imnotahipster címkével kell ellátni játékban készített képeinket, melyeken az új update cuccaial kell feszíteni. A nyertesek jutalma egymillió GTA$ és egy HIPSTER rendszámtábla lesz.

Hasonló jutalmak járnak a Creator Competition nyerteseinek is. Az öt legjobb munka lesz Verified. Lehet készíteni versenyt, deathmatchet és capture feladatot is, a lényeg csak annyi, hogy az új cuccokat is fel kell használni. A nevezéshez itt is #imnotahipster címkével kell megjelölni az elkészített jobokat.

Lesz Prize Giveaway is, de arra csak néhány országból lehet nevezni, Magyarországról nem lehet.

amadeusz

Offline
2014. 06. 18. 22:08
Na már huzom is le Jihéjj
Arminho

Offline
2014. 06. 19. 08:20
Én nem vagyok hipszter, engem hagyjatok ki ebből!
CsabCharger

Offline
2014. 06. 21. 20:46
mik ezek a fos hipster event küldetések? kitörölhetjük a seggünket vele.konkrétan. akkor már csinálták volna azt amit pár hónappal ezelőtt,hogy minden de tényleg mind1ik küldi dupla pénz.de ez így szar. csicska r*

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak