Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Közzétette az I'm Not A Hipster Weekend részleteit a Rockstar


A kedden beígért hétvégi multiplayer esemény június 20-tól 22-ig tart, és számos bónuszt, illetve extra jutalmat lehet majd nyerni.

Aki Social Club tag, az minden nap egy-egy új pólót kap, ha játszik. Pénteken Bitch'N Dog, szombaton Vinyl Countdown, vasárnap pedig Homies sharp logóval elllátott felső jár a regisztráltaknak.

A fejlesztők létrehoztak egy lejátszási listát I'm Not A Hipster Event névén, melyen dupla GTA$ jutalom jár minden feladatért. Ez szokás szerint a szünet menüből érhető el.

Egyéb bónuszok is lesznek:

  • Dupla RP jár a kill streakekért és  fejlövésekért deathmatchben
  • Tripla RP jár az ellenfelek megöléséért és négyszeres GTA$ a crate dropokban a három új gang attackben
  • A fogadási limitet megemelték 10 000 GTA dollárra

Lesznek event crate dropok, melyek bónusz RP, pénz, RPG, minigun, sticky bomb, valamint egyéb ritkaságokat tartalmaznak majd, és a hipsterek által kedvelt területeken, például a Mirror Parkban landolnak majd.

Ezúttal is hirdetett a Rockstar versenyeket és pályázatokat, melyek vasárnapig érvényesek. Amire Magyarországról is lehet nevezni, az a Snapmatic fotópályázat és a creator verseny.

A fotóversenyre való nevezéshez #imnotahipster címkével kell ellátni játékban készített képeinket, melyeken az új update cuccaial kell feszíteni. A nyertesek jutalma egymillió GTA$ és egy HIPSTER rendszámtábla lesz.

Hasonló jutalmak járnak a Creator Competition nyerteseinek is. Az öt legjobb munka lesz Verified. Lehet készíteni versenyt, deathmatchet és capture feladatot is, a lényeg csak annyi, hogy az új cuccokat is fel kell használni. A nevezéshez itt is #imnotahipster címkével kell megjelölni az elkészített jobokat.

Lesz Prize Giveaway is, de arra csak néhány országból lehet nevezni, Magyarországról nem lehet.

2014.06.18 20:01  ▪ Forrás: Rockstar Newsire  ▪ Írta: Visali

amadeusz
Offline
2014. 06. 18. 22:08
Na már huzom is le Jihéjj

Arminho
Offline
2014. 06. 19. 08:20
Én nem vagyok hipszter, engem hagyjatok ki ebből!

CsabCharger
Offline
2014. 06. 21. 20:46
mik ezek a fos hipster event küldetések? kitörölhetjük a seggünket vele.konkrétan. akkor már csinálták volna azt amit pár hónappal ezelőtt,hogy minden de tényleg mind1ik küldi dupla pénz.de ez így szar. csicska r*

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink