Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Továbbra is késnek az Online Heistek


A Rockstar Games az új GTA Online update bejelentése után kommentben tájékoztatta a rajongókat, hogy a korábban tavaszra ígért rablásos feladatokra még várnunk kell.

Ezt egyszerűen a már ismert filozófiájukkal magyarázták, miszerint mindig a legjobbra törekednek, és több időre van szükségük a pöpec küldik megalkotására, de amint lehet, kiadják.

Egyébként azt is írták, hogy a következő hetekben további frissítések jönnek a multihoz.

Az Online heistekkel már az egyik játék megjelenése előtti gameplay videóban elhúzta előttünk a mézesmadzagot a Rockstar, de azóta is csak annyit tudunk róluk, hogy "majd érkeznek".

2014.06.19 09:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

kekesi
Offline
2014. 06. 19. 13:20
Szerintem még a PC megjelenés előtt ki fogják adni, hogy az új verzióban már az érkezéskor benne legyen, legalábbis ebben reménykedem, de ha nem így lesz, az se baj inkább jöjjön egy tartalmas és bug mentes update/DLC mintsem egy játszhatatlan vacak 1-2 rablással. Amúgy azt lehet tudni, hogy a heistek ingyenesek lesznek vagy fizetősek?

dani.szentgali
Offline
2014. 06. 19. 17:49
Elég nagy baj, hogy ennyit kell várni a heistekre. Eddig örültem az érkező DLC-knek, de most már azt mondom, hogy ehelyett a hipsztercucc helyett jöhetne valami értelmesebb, pl. a heistek. Már eléggé unom a GTAOnline-t, és ezek a frissítések bár nem olyan rosszak, azért a heist küldik mellett labdába se rúgnak.

kekesi
Offline
2014. 06. 19. 18:55
dani.szentgali: Most legalább nagyjából megtudják a konzolosok is, hogy mit éreztek a PC-sek a várakozás alatt. Amúgy meg jobb így mintha valami tucatszart adnának ki, az is lehet, hogy valami nagy dobásra készül a R*.
2014. 06. 19. 19:42
Én rohadtul nem értettem egyet a PC-s és next-gen rajongók ilyen mértékű megvárakoztatásával (persze PC -s őskövületként ez érthető is), viszont pont azért, mert láttam, hogy milyen szar, és alapból is nem kívánok senkinek sem rosszat, azt sem tartom helyesnek, hogy most a konzolosokat húzzák, még akkor is, ha a játék egyébként nekik megvan már.

stonecold
Offline
2014. 06. 19. 20:05
Lehet jobban jártunk ennyi várakozással, legalábbis ami a portolást illeti (meg ha kicsit felturbózzák a játékot, mert gyalázatosan üresnek találom ezt a hatalmas térképet, a 4 el is az volt a bajom, hogy volt egy rakat fasza romosabb épület teljesen üresen meg egy rakat tengerpart ahol néhány csövesen kívül semmi, a hülye rendőrök meg alig bírtak leZUHANNI oda)... Bár félek még így is magas lesz a gépigénye.

Arminho
Offline
2014. 06. 19. 20:20
A véleményem három szó: FUCK OFF, PLEASE!!!

amadeusz
Offline
2014. 06. 19. 23:03
Minegy.Megigérték, hát majd lessz.

Gonzales
Offline
2014. 06. 23. 17:50
Azt is igérték, hogy minden apartmanba megtalálható lesz egy "tervezős tábla" de aztán meg kiderül, hogy nem mi tervezhetjük meg... pedig olyan király ötletem van

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink