Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ilyenek lesznek a Heist és Cops 'n Crooks feladatok?

Újabb GTA Online missziókra utaló kódokat találtak a Grand Theft Auto V fájljaiban. Az árulkodó sorokra DomisLive hívta fel a figyelmet, aki korábban az I'm Not a Hipster frissítés morzsáira is rábukkant, mikor még be sem jelentették a tartalmat.

Nyolc új küldetésről talált leírást, melyek heist, pontosabban cops 'n crooks joboknak ígérkeznek, mivel mindegyik előtt "CnC" előtag van, bár több nevében és leírásában szerepel "heist" megnevezés. Elvileg ezek volnának a feladatok:

  • Prison Van Rescue: A bűnözők egy NOOSE kocsit állítanak meg, amit egy NPC vezet, és kiszabadítanak egy bandatagot, akit ezután visszavisznek a banda törzshelyére. 16 rendőr és 16 bűnöző csatlakozhat a küldetéshez. Az 5-ös szinttől érhető el, és a telefonon keresztül lehet elindítani
  • Drop Off Hooker: Jelzések jelennek meg a játékos területein. A játékosnak prostituáltakat kell felvennie, majd elvinnie valahová. Időkorlát van
  • Funeral: A bandának át kell vinnie a vezér halottas kocsiját a városon. A rivális banda tagjainak meg kell szereznie, majd meg kell semmisítenie a kocsit
  • Territory Takeover: A játékosok területekért harcolhatnak, ami bevételi forrást jelent számukra
  • Fight Gangmate: Két csapat kűzd egymással. A bandavezér kap két csapattársat a harchoz
  • Cop Territory: A zsaruk beszállnak a területfoglaló harcokba, nincs választásuk, hogy megszerezzék vagy sem
  • Ornate Bank Heist: Kerülj a pult mögé a bankban. Hekkeld be magad be a széfbe, lopd el a pénzt, és vidd  a célhelyre. 16 rendőr és 4 bűnöző csatlakozhat a feladathoz. 20-as tisztelettől érhető el
  • FIB Grab: Ereszkedj le az FIB toronyon, törj be, töltsd le az adatokat és menekülj el. 4 crew, 3 abseiler (akik leereszkednek), 1 sofőr, 16 rendőr és 4 bűnöző csatlakozhat a küldetéshez. Négyen érkeznek helikopterrel az FIB toronyhoz, hárman leereszkednek, betörik az ablaküveget, majd meghekkelik a gépet, hogy hozzáférhessenek a titkos adatokhoz. Eközben a sofőr leteszi a helikotert és szerez egy kocsit. A három abseiler leereszkedik a kocsihoz, és elmenekülnek a banda rejtekhelyére.

    A rendőrök akkor jönnek a képbe, amikor az egyik rosszfiú bejut az épületbe. A rendőröknek el kell kapnia a behatolókat. Az FIB hivatalban ügynökök is vannak, akiket le kell lőni. Két hullámban érkeznek, miközben a bűnözők hekkelnek.

Bár ezeket a feladatokat sokan a heist küldetéseknek vélik, leszámítva hogy egy-két jobnál szerepel a szó, valójában nem tűnnek rablásnak, sokkal inkább tényleg csak Cops 'n Crooks, vagy ahhoz hasonló misszióknak. Így az is lehet, hogy egy másik DLC-ről hullott le a leplet. CnC feladatokról egyébként korábban már találtak adatokat a játék fájljaiban.

Számos érdekességet is fel lehet fedezni a leírásokban. Például érdemes megfigyelni a játékosok számát, ugyanis több helyen meghaladja a 16 fős limitet, illetve néhol úgy fogalmaznak, hogy bizonyos fokú tisztelettől (respect) érhető el az adott feladat.

2014.06.25 19:56  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: Visali

Arminho
Offline
2014. 06. 25. 20:54
Azt a kutya fáját neki! A végén még kiderül, hogy nem heistek lesznek, hanem CnC feladatok!

Gonzales
Offline
2014. 06. 25. 21:09
én várom ezeket

PSP
Offline
2014. 06. 25. 22:51
Szerintem ezek nem a heistek lesznek. Esetleg ha mind olyan típusú lenne, akkor talán... de nem. Amúgy a CnC-t imádtam a GTA IV-ben, szóval remélem itt is hasonló lesz.
A respect-et furcsálom, új funkció lesz majd?

HUNHEKKERKE
Offline
2014. 06. 26. 00:54
Azon kívül, hogy a cikk tele van helyesírási hibákkal még pluszba teljesen félreveztő is! Félre értés ne essék, imádom a GTA PLACE-t és Visalit a legtutibbnak tartom és maximális respect! Viszont szó sincs róla, hogy több mint 16-an játszhatnának valaha is konzolon. A létszám duplázás KIZÁRÓLAG PC-én (Esetleg nextgen konzol...de az nagyon gyanús) lehetséges a 32 fős szerver. Nagyon valószínű, hogy NPC-ék lesznek pluszba a 16 fős szervereken a jelenlegi konzolokon. A másik, hogy mindig is szintekhez (RP) voltak kötve a küldetéses feladatok. Ezek szereintem a NEXT-Gen vagy PC-és DLC-ék részei és valóban ezeket nevezzük HEIST-eknek! Viszont minket a HEIST SZERKESZTŐ az ami nagyon izgat, nem az új küldik. Új jól fizető küldiket (HEIST-eket) MI akarunk készíteni!!!
Respect a team-nek és mégegyszer elnézést Visali-tól ha megbántottam volna! Maradok nagy rajongótók és további jó munkát és cikkeket a PLACE-es csapatnak!

MateL
Offline
2014. 06. 26. 10:04
cikk írta:
A bűnözők egy NOOSE kocsit állítanak meg, amit egy NPC vezet, és kiszabadítanak egy bandatagot, akit ezután visszavisznek a banda törzshelyére.

Mintha láttam volna már ezt valahol...

Gonzales
Offline
2014. 06. 26. 11:12
ugy volt, hogy lesz minden házban egy tervezős tábla... Ja.. és hogy mi tervezhetjük saját heisteinket!! ez nem igaz... Habár az FIB küldi tetszik

dani.szentgali
Offline
2014. 06. 26. 14:21
Nekem tetszenek a feladatok, szerintem nagyon feldobnák ezt a lapos, unalmas GTA Online-t, nem tudom, miért kell elégedetlenkedni, bár tiszteletben tartom mindenki véleményét.

Bence (Visali)
Offline
2014. 06. 26. 17:05
HUNHEKKERKE: Nem haragszom, de egy kicsit megvédem magam, mert nem igazán értelek.

HUNHEKKERKE írta:
Viszont szó sincs róla, hogy több mint 16-an játszhatnának valaha is konzolon.


Én ilyet nem is írtam, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy furcsa, hogy némely küldetésnél több játékost említenek, mint 16 fő. Szándékosan nem írtam olyat, hogy emelnék a létszámot, mert nekem az is eszembe jutott, hogy az eloszlás opcionális lesz.

Illetve mint írtam "úgy fogalmaznak", hogy respect. Máshol rankot írnak, ezért találtam ezt furcsának, gondoltam ezt is megemlítem. A "Reputation" megint más, azok a jutalom RP pontok, amikből sok százezer van. A szintet a "Rank" jelöli.

Shotgun
Offline
2014. 06. 26. 17:05
HUNHEKKERKE: A helyesirási (nincs hosszú i-m Chromium alatt) hibákat elismerjük, de amúgy a félrevezetés miben nyilvánul meg? Mert nem látom, hogy akárhol is irtunk volna olyasmit, amit te feltételeztél.

Egyébként ha jól tudom, lesz külön mérce "respect" a rendőröknél, mig a bűnözőknél egy másik mércét alkalmaznak.

amadeusz
Offline
2014. 06. 26. 22:40
Várjuk szeretettel

hapci
Offline
2014. 06. 27. 10:16
HUNHEKKERKE: Ha már a helyesírásnál tartunk:
1) Nem PC-én, hanem PC-n;
2) Nem NPC-ék, hanem NPC-k;
3) Nem pluszba, hanem pluszban;
4) Nem PC-és, hanem PC-s;
5) Nem DLC-ék, hanem DLC-k;
6) A "Viszont minket a HEIST SZERKESZTŐ az ami nagyon izgat, nem az új küldik." mondatban a "SZERKESZTŐ az" után kell egy vessző;
7) A "Respect a team-nek és mégegyszer elnézést Visali-tól ha megbántottam volna! " mondatban a "ha" elé kell vessző.

Plusz, a next-gen konzolok még odébb vannak. Most adták csak ki a PS4-et, meg az Xbox One-t. Oké, hogy nem túl erősek, de szerintem elég merész kijelentés azt állítani, hogy next-gen-ekre is kijön a GTA V. Még az sem biztos, hogy lesznek next-gen konzolok.

Bence (Visali)
Offline
2014. 06. 27. 12:14
Jaj, azért most ne kezdjünk el egymás helyesírásába/elírásaiba belekötni. Pontosan tudom, hogy nagyon sokszor elgépelek, vagy átvariálok mondatokat, és véletlenül ott marad valami, aminek nem kellene, most pedig nem volt időm még lektorálni is a hírt.

Zider20g
Offline
2014. 06. 27. 13:07
Bence (Visali): Ha már hibák a GTA 5 nem a 14.GTA? Mert ha igen akkor el van rontva a GTA 5 ismertetőjében.

Bence (Visali)
Offline
2014. 06. 27. 13:10
De igen, köszi, javítottam.

AngelHeart
Offline
2014. 06. 27. 13:28
hapci: Az utlosó bejegyzésedet nem értem kristály tisztán 1.
Hapci írta:
de szerintem elég merész kijelentés azt állítani, hogy next-gen-ekre is kijön a GTA V. Még az sem biztos
A rockstar bejelentette már a hivatalos oldalra is ki van téve azért nekik csak tán hiszel. Bár az is lehet hogy csak én és még rajtam kívűl néhány tízezer ember félreértette ezt a szösszenetet
http://www.rockstargames....yStation-4-Xbox

2.
Hapci írta:
Még az sem biztos, hogy lesznek next-gen konzolok.
Itt sem igazán értelek mert szerintem már vannak.

3.
Hapci írta:
Plusz, a next-gen konzolok még odébb vannak. Most adták csak ki a PS4-et, meg az Xbox One-t
Az a most az tavaly November ami sacra úgy 8 hónapja volt, de csak tippelek, ami az én időszámításomban az kicsit távolabb van mint a most.

Szerintem olvasgass mielőtt írogatsz, szerintem.

kekesi
Offline
2014. 06. 27. 14:54
AngelHeart: A PS4 és az Xbox One már nem Next-gen, hanem jelen generációs konzolok.

hapci
Offline
2014. 06. 27. 14:56
AngelHeart: Ahogy te is írtad, a PS4 és az XBox One már megjelent, elérhető mindenhol. Ezek a mostani konzolok. Az X360, meg a PS3, azok az előzőgenerációs konzolok. A next-gen-ekről még semmi hír.

totyak
Offline
2014. 06. 27. 20:39
Bakker, ne legyetek már szőrszálhasogatóak! Pontosan tudjátok, hogy mit ért nextgen konzol alatt, mivel mindenki ilyen néven emlegeti az újonnan jött gépeket.

Zider20g: Egyébként hogy lesz a V a 14. rész? A Gay Tony-t, meg a Lost and Damned-et külön számoltad? Nem emlékszem, lehet, hogy külön is meg lehetett őket kapni, de szerintem úgy logikus, ha az Episodes from Liberty City-t egynek vesszük. Úgy meg, ha minden igaz csak 13 jön ki. De lényegében mindegy, csak érdekel, hogy számoltál.

Zider20g
Offline
2014. 06. 27. 21:00
totyak: Szerintem érdemesebb külön számolni.De amúgy 15.volt írva tehát aki azt írta az egyet elszámoltBence (Visali): Még egy dolog a GTA Vice City-m egyfolytában kifagy (eredeti) bemegy fegyvert venni fagy bemegy "szexrepcsi" küldit csinálni kifagy!Valami orvosság van erre? (windows 7 4gb ram)

Arminho
Offline
2014. 06. 27. 21:02
totyak: Aztán ott van még a GTA London 1961 is...

totyak
Offline
2014. 06. 27. 21:11
Zider20g: Úgy akkor valóban 14.Arminho: A 61 csak egy pár megás kiegészítő, szerintem nem számítható külön résznek. Illetve boltban nem is árulták, ingyenes cucc.

Bence (Visali)
Offline
2014. 06. 27. 23:48
Zider20g: Próbáld meg Windows XP kompatibilitási módban futtatni.

Zider20g
Offline
2014. 06. 28. 10:23
Bence (Visali): Semmi..De viszont csutkár levettem a beállításokat (régi gépnél így nem fagyott ki sose) programhibát nem ír ki de viszont az leáll...Még valami?
Lehet valami tört szarral jobban menne mert régen működött mikor még nem vettem meg ugyan így volt a SA-nál is a Cenega-s kiadások mind kifagynak amit kalózkodok vagy régebbi kiadások (régi SA fapados kiadása) meg működnek (+egy Cenega-s játékom steames volt és nem adtak hozzá kódot...remélem a GTA 5 nem Cenega-s kiadásba jön széphazánkba)

totyak
Offline
2014. 06. 28. 11:56
Zider20g: De Cenega-s lesz, mivel ők a magyar forgalmazók. Minden GTA-t ők adtak ki itthon (talán a régieket nem). De esetleg Steam-en is meglehet venni.

bond71
Offline
2014. 06. 28. 15:19
hapci:
hapci írta:
Plusz, a next-gen konzolok még odébb vannak. Most adták csak ki a PS4-et, meg az Xbox One-t. Oké, hogy nem túl erősek, de szerintem elég merész kijelentés azt állítani, hogy next-gen-ekre is kijön a GTA V. Még az sem biztos, hogy lesznek next-gen konzolok.


Komolyan mondom nem normálisak itt néhányan!!! Épp hogy kijött a Ps4 7évre a ps3-után de ti már PS5 -re meg új boxon gondolkoztok meg hogy ki-e jön a GTAV -rá?? xD DD Bolondok vagytok már bocs! Ez a véleményem!

hapci
Offline
2014. 06. 29. 09:20
bond71: Legyél szíves, és olvasd már el a többi kommentet is, mert azt sem tudod, hogy miért írtam. Kivettél egy részletet (még ezt sem tudtad értelmezni) és azt hiszed, hogy most mindent tudsz. Nem én mondtam, hogy kiadják next-gen-re, épp ezt cáfoltam.

bond71
Offline
2014. 06. 30. 07:27
hapci: Értelek hapci értelmeztem célzottan írtam úgy ahogy,,, azért mert tőled idéztem nem rád értettem! Hanem azokra akiknek te is céloztad!

AngelHeart
Offline
2014. 06. 30. 16:43
kekesi: hapci: Na most komolyan ennyire ne legyünk már bocsánat idióták még nincs egy éves sem a jelen generációs konzol és máris a következőt várjuk hogy arról még semmi hír megnyugtatlak még vagy 5 évig nem is lesz. Abba meg hogy mit hívtam Next gen nek meg mit nem teljesen felesleges volt csak azézt belekötnöd hogy írjál valamit mert más értelmét nem láttam annak a hozzászólásodnak csak hogy ha Ő belém köt akkor már én is "Hehe az tegnapelöttől már nem next gen-nek hívják" nagyon jól tudtad hogy mire gondolok egyébként még sok helyen így emlegetik őket, de mind ettől függetlenül abban a hozzászólásodban csak az írásjelek fedik a valóságot remélem azóta utánnanéztél volt rá egy hétvégéd.


Ja mielőtt elfelejtem ezután gondolom majd jön a helyesírással való kötözködés hát elárulom elrejtettem párat, ha mind megvan nyertél.

hapci
Offline
2014. 06. 30. 23:28
AngelHeart: Minek olvassak utána? Egyszerűen annyi történt, hogy te következőgenerációs konzolnak hívtad a mostani generációs konzolokat. Én ezt nem tudtam, ezért nem értettem, miért adnák ki next-gen-re is. Mit nem lehet ezen érteni?
Ha meg mindenkinek a helyesírásába belekötnék, akkor kb az összes komment után le kellene írnom az egész hozzászólást újra. Általában azoknak a helyesírásába kötök bele, akikhez Google fordító kell, vagy beszólogatnak másoknak a helyesírásuk miatt.

Bence (Visali)
Offline
2014. 06. 30. 23:32
Elég legyen már!

Zider20g
Offline
2014. 07. 03. 14:33
Bence (Visali): Hello Viasil rájöttem a problémára mégpedig az volt hogy...Eredeti játékot használtam...Igen ez volt az én nagy bűnöm ezért szenvedett a vice city-m mert hülye cenega-ék megint alkottak (kiadok) leszedtem egy crackel feltört szar az bezzeg működik....lesül a pofám...(2500ft-ot a kukába dobtam)http://static.mediamarkt....704-340x300.jpg ezt kerüljétek...

hapci
Offline
2014. 07. 03. 16:21
Zider20g: Steamen kevesebbért vettem a GTA 3-at, a Vice City-t, a San Andreas-t, a 4-et, meg az Episodes from Liberty City-t egyben.

Zider20g
Offline
2014. 07. 03. 18:04
hapci: Summmer Sale?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink