Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

A GTA V is zombis játék lesz?

2014.08.03 20:12  |  Írta: Visali  |  Forrás: Internet

Zombis letölthető tartalomról, Online Heist animációkról, Cops 'n Crooks módról, kaszinóról és egy Trevoros DLC-ről árulkodnak újabban a Grand Theft Auto V fájljai. A rejtett kódokra Chr0m3xMoDz és DomisLive hívta fel a figyelmet.

A srácok rendszeresen osztják meg YouTube videókban, amiket elsősorban a javítócsomagok fájljai között kotorászva találnak – most ezekből mazsoláztunk nektek.

A single playert érintően ChrOm3xMoDz egy kezdetleges választóképernyőt talált, melyben a "GTA", "Trevor" és "Dead" opciók szerepelnek. Utóbbi egy olyan tartalmat indítana el, ami "SPZOMBIES" néven szerepel a fájlokban.

Szombaton pedig több, mint száz multis heist animációra bukkant, amiket be is mutat a videójában:

Ezzel azonban még nincs vége, ugyanis másra is rábukkantak az Online rablásokkal kapcsolatban.

DomisLive szintén szombaton mutatott be néhány ikont a játékból, melyek a játékosok rablásban betöltött szerepére utalnak, és tökéletesen illeszkednek a korábban talált heist feladatleírásokhoz. Ugyancsak radarjelzésket mutat meg egy Cops 'n Crooks móddal kapcsolatban.

Ami a kaszinót érinti, egy lépéssel előrébb jutottunk, igaz még mindig csak az előtérig. Korábban krupié karaktereket fedeztek fel, újabban pedig olyan kódrészleteket, amik az épület bejárataihoz adnának funkciót, és különböző tevékenységekre utaló fájlokat, mint például rulett, póker és blackjack.

Hogy mindebből mi igaz, és mi nem, az majd kiderül. Viszont érdemes figyelni ezeket a csatornákat, hiszen például DomisLive többek között arról is híres, hogy leleplezte az I'm Not a Hipster frissítést és az Independence Day Specialt még jóval a kiegészítők bejelentése előtt.

Arminho

Offline
2014. 08. 03. 21:03
Tyű, ebből aztán lesz pletyka!
A zombis DLC annyira nem illene a GTA-hoz, de egy pack, amiben van pár zombis ruha, maszk, animáció, és egy survival, amiben zombikat kell ölni, mindez Halloween táján nem lenne rossz az Online-ban.
Remélem, a heistekről több dolog is kiderül, ahogy a kaszinóról is. Kíváncsian várom a további videókat és fejleményeket!
Gonzales

Offline
2014. 08. 03. 21:31
Arminho: Azthittem te ilyenkor villany oszloppá változol...
stonecold

Offline
2014. 08. 03. 22:53
Pedig pont egy GTA ba illene a legjobban. Még is mibe másba? Egy nyílt világú, többé kevésbé élethű játékba amibe rengeteg lehetőség van tökéletesen illik.
Gege

Offline
2014. 08. 04. 02:05
A Rockstar vagy direkt rakja bele ezeket a fájlokat hogy legyen pletyka, vagy full amatőrök dolgoznak náluk, hogy még konkrét forráskódokat is bennehagynak a jövőbeli DLC tartalmakról.

A zombis téma pedig szerintem már nagyon lejárt, de mindegy, azért várjuk szeretettel.
Arminho

Offline
2014. 08. 04. 09:53
Én még mindig csak egy Halloween-i Online DLC-nek gondolom a zombis dolgot, semmi komolyabbnak. Inkább a heistekre vagyok kíváncsi.
realostew

Offline
2014. 08. 04. 10:59
Gege: Lejárt? Ezt mégis miből következteted? Unalmasnak inkább mondanám, de lejártnak egyáltalán nem. Sorra jönnek a zombis filmek, sorozatok és játékok még mindig.
insanity06

Offline
2014. 08. 04. 15:04
A zombis téma szerintem az emberek között nagyon megoszlik. Én például hatalmas Walking Dead sorozat,képregény és Telltale games-es Walking Dead fan vagyok ezért nekem a zombik jöhetnek minden mennyiségben. Plusz jó látni, hogy nem ugyan azokat a dlc-ket adják ki amiben csak annyit kell csinálnod hogy autóval elmész ide és oda aztán lelövöd azt az embert és kész. Egy olyan DLC-t várok el amiben tényleg ellehet engedni a fantáziád és ökörködni de emellett egy bizonyos szinten komolyan is veheted. Ehhez a zombi téma szerintem tökéletes. De ugye ez csak egy bizonyos réteg. Valakiknek már elegük van a zombikból mert a csapból is ez folyik. Egy másik réteg pedig a klasszikus GTA imádók akik nem tűrik el azokat a dolgokat a GTA-kban amik az előzőekben nem voltak (mint pl a hármas főszereplő). De a megoszló rétegek ellenére mindig ugyan az lesz az eredmény, ugyanis a "zombikat viszik mint a cukrot"
dani.szentgali

Offline
2014. 08. 04. 22:38
Az Online Heisteket és a kaszinót nagyon várom, csak jó lenne, ha utóbbi belekerülne a singleplayerbe is. Nem csak a móka kedvéért, hanem azért is, mert engem speciel rohadtul idegesít az, hogy a sztori végigjátszását követően nem lehet normális mennyiségű pénzt nyerni, így aki nem használja ki a Lester Assassin küldetéseivel kihasználható trükköt, annak konkrétan esélye sincs arra, hogy a sztori végigjátszása után elég pénzt szerezzen ahhoz, hogy megvegye a játék végén Michaellel a golfpályát meg a két legdrágább mozit. Ugyanis az a pénz, amit a víz alatt találhatunk/taxizásból szerezhetünk/pénzszállító autók felrobbantásából szerezhetünk/minden játékbeli hét elején kapunk az ingatlanjainkból potompénz ehhez, főleg ha azt is hozzávesszük, hogy minden egyes halál után dollár tízezreket (vagy még többet) nyúlnak le a kórházak a karakter újjáélesztéséért. Amivel semmi probléma nem lenne, ha nem több játékbeli hét alatt összeszenvedhető pénzek lennének ezek az egy halállal elveszíthető dollár tízezrek. Úgyhogy nagyon remélem, hogy a Rockstar kijavítja ezt a zavaró dolgot, és a singleplayert is bővítené NORMÁLIS pénzszerzési lehetőségekkel, mert ez, amit fentebb levázoltam nagyon nem fair.

Ahogyan insanity06 is kifejtette fentebb, a zombi téma nagyon megosztja a játékostársadalmat. Én személy szerint csak Online Survival módban örülnék az élőholtak támadásának, de ott nagyon. Az RDR Undead Nightmare kiegészítőjében is csak azt a multis módot csipáztam, amiben a játékosoknak hordákban támadó zombik támadását kellett csapatmunkával abszolválniuk, valamint a COD-okban is tetszenek ezek a csapatmunkára épülő játékmódok a több hullámban támadó élőholtak ellen. De akár még a singleplayerbe is belerakhatnák egy melléktevékenységként, amiben Michaellel, Trevorral és Franklinnel kéne túlélni a zombik ellen, ameddig csak tudunk. Szóval, ha a Rockstar ilyen módon szándékozik megvalósítani a zombik játékba tételét, akkor annak ellenére is nagyon örülnék, hogy a zombi témát hihetetlenül régi, unalmas, ezáltal bugyuta és gagyi témának tartom, és mindig a fejemet verem a falba, valahányszor meglátok egy újabb zombis filmet/játékot. Viszont az már nem tetszene, ha egy singleplayeres sztori DLC-ként érkezne ez a zombiőrület, mert szinte biztos, hogy a Rockstar minden igyekezete ellenére ugyanazt az "élményt" élhetnénk benne át, mint az összes eddigi zombis filmben/játékban. Szóval egye fene, ha nagyon muszáj, akkor jöhetnek a zombik (a változatosság kedvéért ) a GTAV világába is, de szerintem ne erőlködjenek egy singleplayeres sztorival, inkább csináljanak egy viszonylag változatos, multiplayeres túlélőmódot, olyasmit, mint amilyen az Undead Nightmarebe és a COD-okban is van, akkor még élvezhető DLC is lehet belőle.
bond71

Offline
2014. 08. 05. 12:41
1 kérdés: több száz új animáció,,, akkor csak azt mondják meg nekem hogy a Guggolást azt az 1 animációt miért nem tudják hozá dobni???
Meg a RDR-ből a helyben ugrás és guggolásból fordulásokat-álló helyzetből is!

Nekem ez ami nagyon hiányzik még a Rendőr motorosok üldözése! De amúgy sem találok benne online 1 Rendőr motort sem!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak