Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Új San Andreas Flight School jobok érkeztek

2014.09.02 22:29  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Új missziókkal, versenyekkel, capture feladatokkal és ejtőernyős ugrásokkal bővült a GTA Online. Ezek az új repülőiskolás frissítéshez kapcsolódnak, vagyis elsősorban légi feladatok.

A tizenhat új feladat között van két Contact Mission – ezek a Chop Chop, amelyet Trevor ad, és az Effin' Lazers, mellyel Martin Madrazo bíz meg.

GTA GTA GTA

A fejlesztők összeállítottak egy listát New Flight School Jobs Playlist néven, melynek segítségével ügyesen végig szaladhatunk az új feladatokon, ráadásul így újabb lehetőség nyílik a High Flyer ejtőernyős csomag megszerzésére, illetve egész héten dupla RP jár, ha ezt a listát játsszuk.

2014. 09. 03. 06:56
Két helyesírási hiba: A félkövér résznél az Online után nem kell vessző, a másik az utolsó (nem félkövér) félmondatban van: ha a ezt. Az a nem kell oda
Visali

Offline
2014. 09. 03. 08:55
The Cleansing Fire: Köszi, javítottam.
Gonzales

Offline
2014. 09. 03. 15:44
akármilyen szinten elérhetőek az új conact mission-ok?
Cube Head

Offline
2014. 09. 03. 16:11
Szóval semmi single playeres újítás. Hát akkor még most sem látom értelmét újra elővenni. Valahogy amit a Rockstar megígér, mindig késik több hónapot.
PSP

Offline
2014. 09. 07. 21:01
Srácok, még a hétvégén amikor az új dlc jött végig játszottam pár playlistet, ki is írta hogy kaptam valami ejtőernyős cuccot, erről ti is írtatok hogy egyszeri alkalommal volt(?) megszerezhető. Néztem a boltokat, apartmanekben a ruhákat, kiegészítőket, néztem a beállításoknál hátha van újdonság, de sehol semmi.. hol találom ezt a dolgot, amit adtak?

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak