Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

(FRISSÍTVE) GTA V PS4 előzetes jön az OPM-től!

2014.10.21 17:37  |  Írta: Visali  |  Forrás: Official PlayStation Magazine UK @Facebook

Tíz oldalas cikket közöl a Grand Theft Auto V PlayStation 4 verziójáról pénteken a brit Official PlayStation Magazine.

A lap a Facebook oldalán fedte fel a következő szám tartalmát az olvasóinak. Az ígéretek szerint a next-gen változat újdonságaira élezik majd ki az előzetest.

Köszönjük Davekomának, hogy jelezte a hírt! ;)

UPDATE

Végül nem lett nagy durranás az Official PlayStation Magazine előzetese. A tíz oldalas előzetes kétharmada a már ismert képekből áll, és a lapnagyjából csak az eddig ismerteket foglalták össze a játék PlayStation 4 verziójáról, minthogy a fejlesztők újradolgozták a textúrákat, szebbek lesznek a fény renderelések, macskákkal, új kutyafajtákkal, kardszárnyú delfinekkel és bálnákkal bővül az állatvilág, száz új zeneszám lesz, és a nagy látótávolságnak köszönhetően kevesebbszer fordul majd elő, hogy hirtelen eltűnnek a kocsik az utcáról.

avalanche8

Offline
2014. 10. 21. 18:15
Ezek szerint már kész van a játék, igazán kiadhatnák őőőő mondjuk úgy a jövő héten
Viccet félretéve, kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményük.
kekesi

Offline
2014. 10. 21. 18:24
De jó a PS4/Xbox One tulajoknak ők már novemberben nyomathatják, de én sajnálok kiadni 120 ezret konzolra, úgyhogy marad január, aztán ha végre sikerül vennem egy konzolt úgy a nyár környékén arra is megveszem.
dani.szentgali

Offline
2014. 10. 21. 18:26
Én is kíváncsi vagyok az előzetesre, remélem nem az fog kiderülni belőle, hogy a R* plusz 50 sztoriküldetést rakott a játékba, meg hogy az új verzió akár GTAVI-nak is elmehetne az újítások mennyiségével.
kekesi

Offline
2014. 10. 21. 18:54
dani.szentgali: Miért bánt az téged, ha beleraknak 50+ küldetést, ha belegondolsz még mindig te jársz jobban, mert amire a PC-sek nyomni tudják, te már el is felejted. Jár némi kárpótlás a sok várakozásért. Igaz 50+ főküldetés pofátlanság lenne a régi változat vásárlóival szemben De ilyen úgy sem lesz ne aggódj, ennyire nem szemét a R*. Max melléküldiket fognak adni.
totyak

Offline
2014. 10. 21. 19:34
kekesi: Nem felejti el, mert nincs jelen generációs konzolja. Éppen azért bántaná a dolog, mert neki csak előző generációja van. Szerintem semmi extra dolog nem lesz, nem is értem mit akarnak ezek 10 oldalban leírni.
Zider20g

Offline
2014. 10. 21. 19:57
totyak: Gondolom nyáladzanak ezerrel és ezt 10 oldalban kifejtették vagy tényleg kapunk valami nagy extrát is.Davekomának elnézést a leszólásért (előző hír kommmentjeimbem) mert először azt hittem hogy az AC miatt rakta ki a kommentet de most olvasom a posztban hogy lesz benne GTA 5 ami nagyon jó (lenne) ha a GameStar vagy a PC Guru írna ebből hogy magyar legyen de gondolom majd ide is kikerül valami belőle (remélem).
Davekoma

Offline
2014. 10. 21. 20:15
Zider20g: Nem baj, tévedni emberi dolog.
avalanche8

Offline
2014. 10. 22. 08:56
dani.szentgali:
Szerintem ez egy nagyon rossz hozzáállás a témához. Nem akartam, de úgy érzem muszáj leírnom. Miért lenne szemét a Rockstar, ha új tartalmakat pakolna bele? Ja, értem, azért, mert a prev-gen tulajok azt nem kapnák meg. De nem is fizettek/fizettünk, (mert hogy én is megvettem) érte. Mi csak a prev-genes GTA5-ért fizettünk, azt meg is kaptuk, sőt még egy csomó ingyenes dlc-t is. A rockstarnak igenis, hogy van joga, sőt tegyék is tele új dolgokkal, mert ez egy új játék, senki nem venné meg, ha ugyanaz lenne, gondolkozz már. Állandóan csak a negatívitás... ne azt nézd, mit nem kapsz meg (ami mellesleg nem is illet meg, ha nem fizettél érte, kapitalizmus van), azt nézd, mit kaptál!
Mivel te jelen állás szerint nem részesülhetnél ezekből, akkor a másik se kapjon semmit? Ezek aztán a pozitív gondolatok... "Azért nem b*szok, hogy a másik ne élvezzen", meg "dögöljön meg a szomszéd tehene is".
totyak

Offline
2014. 10. 22. 14:42
avalanche8: Az az igazság, hogy dani.szentgali gondolkodása se jó, de a tied se. Mi az, hogy az előző generáció nem fizetett érte? Hogy fizettek volna valamiért, ami nem is létezett. De amúgy mind becsületesen kiperkálták a játékért a 13 ezret. Ennyibe fog kerülni PC-re is, mégis nagy az esélye, hogy arra megkapunk minden újítást. Konzol árakról nem beszélek, azok el vannak rugaszkodva kicsit. Azzal sem értek egyet, hogy senki nem venné meg ugyanazt a kiadást, amit ti vettetek anno. Én bizony úgy is vevő lennék rá. Azzal viszont egyetértek, hogy senkit nem kéne zavarjon, ha mi többet kapunk, főleg, ha változtatni úgy sem tud rajta. Amúgy sem hiszem, hogy új küldetések belekerülnek, a többi újítás meg nem lesz olyan nagy horderejű.
avalanche8

Offline
2014. 10. 22. 15:17
totyak:
Úgy értem, hogy nem fizettek érte, hogy amíg nem fizettek érte. Amint kiperkálod az aktuális összeget, egyből játszhatsz a next-gen, illetve a PC-s verzióval, de ha "csak" a régit vetted meg, akkor csak azzal játszhatsz. Attól mert valaki megvette az előző generációs változatot, nem jogosult az újra, bármi új tartalom ellenére sem. A gta 6-ot is majd újra meg kell vennünk, attól mert megvettük az 5-öt, nem játszhatunk vele, ezt így kell felfogni.
Remélem így már érthető, miről beszélek, és ha végig gondoljátok, ez a helyes hozzáállás.
Nyilván te megvennéd, mert ahogy kivettem a szavaidból, te még nem játszottál vele, és PC-re várod, ellenben a GTA közösség tetemes része, úgy 35 millió ember már nem venné meg újra, maximum néhány százaléka, így viszont, az újításokkal sanszos, hogy többen beruháznak rá...
Amit még egyesek nem látnak be, viszont te szerintem igen, hisz PC-re várod a játékot, hogy az idő is pénz, egyfajta használati jog. Igaz, hogy a prev-genes tulajoknak is nagyjából annyit, ha nem többet kellett fizetni a játékért, de ez jogos, hiszen nekünk már több mint 1 éve lehetőségünk van játszani a játékkal. Szerintem ezek nem bonyolult dolgok.
totyak

Offline
2014. 10. 22. 16:02
avalanche8: De lehetőségük sem volt választani korábban, hogy a kurtább kiadást érik azonnal, vagy a bávítezzet, ami majd másfél év múlva jelenik meg. Ők is ugyanúgy a GTA V című játékot vették meg teljes áron, mint ahogy mi fogjuk. Illetve, ha lesz valami komoly újítás, gondolom az sem lesz felkínálva X összegért az előző generációnak. Tehát valahol joggal érezhetik, hogy ők kimaradnak valamiből. Persze az idő tényező is számít. Valóban, másfél év várakozás után szerintem én is joggal várok valami pluszot. Igen, én Pc-re várom már pár éve.
hapci

Offline
2014. 10. 22. 17:42
"next-gen"
Zider20g

Offline
2014. 10. 22. 18:04
Jakesz: Remélem a PC-sek is kapnak valamit!
kekesi

Offline
2014. 10. 22. 18:26
Jakesz: Tudtam, hogy jönni fog egy felújított változat. Remélem PC-re is kiadják, mert első napos vétel lenne, annak ellenére, hogy már dobozosan és Steam-en is megvan.
Zider20g

Offline
2014. 10. 22. 18:52
kekesi: Nekem 2x van meg dobozoson de ha újra kiadnák megvenném 3x is .
kekesi

Offline
2014. 10. 22. 18:55
Zider20g: Csak az a baj, hogy a R*-t ismerve kicsi az esély a PC-s változatra...
Zider20g

Offline
2014. 10. 22. 20:09
kekesi: Ajánlom hogy kint legyen mert tökön szúrom a marketingesüket!
PawahDani

Offline
2014. 10. 22. 20:29
avalanche8: Nem, ebben a helyzetben nincs helyes megoldás. Mindkét félnek igaza van, de én azért a (saját) prevgen oldalamat fognám. totyak fogott meg legjobban, ezzel:
totyak írta:
De lehetőségük sem volt választani korábban, hogy a kurtább kiadást érik azonnal, vagy a bávítezzet, ami majd másfél év múlva jelenik meg

Ezzel értettem legjobban egyet. Meg igaz, hogy az időt is nézni kell, de azért a PC kiadás még mindig olcsóbb lesz, mint akkor a prevgen. Így ők olcsóbban jutnak hozzá a jobb verzióhoz. Inkább adnák ki fizetős DLC-ként azt ami nem grafikai, és nem eszi az FPS-t. Én szívesen megvenném nextgenre, ha lenne olyan konzolom is, most nagyon drága. Talán majd egy év múlva megengedhetik velem együtt jó sokan, de most nem. A GTA VI megy sehogy sem jön ide. Itt nem két külön játékról van szó, itt egy enyhébb és egy rendes kiadásról van szó. Nem azoknak a k*rva anyját akik megkapják a rendest.

Na mindegy, megyek zűrzavart okozni a katonágba, remélem Rockstar, Killzone, vagy wanto fent lesz
realostew

Offline
2014. 10. 22. 21:11
Kíváncsi leszek a PS4, XBOX One eladásokra... Szerintem azért nagyot fognak tarolni, hiába ugyan az a játék.
negyven2

Offline
2014. 10. 23. 12:51
Jakesz: : Valószinüleg ez egy olyan Re-kiadás lesz minat amit mobilon is megkaptunk (vagyis annak egy xbox360-as változata, csak most 720p-ben kapjuk meg). Az achivmenteken kívül max egy két effekt lesz pluszban azt ennyi. Természetesen ha igaz a "hír", de úgy látom manapság bármit amit leírnak a NAGY zinterneten az igaz is. És ha bebizonyosodik, hogy nem akkor szemét rohadékok miért nem csinálták meg (ez nem csak erre a "hír"-re vonatkozik, hanem minden pletykára)! Amúgy szerintem a legszarabb GTA a 3D-s érából, és mégis ennek van a legnagyobb rajongótábora (lásd: fehér gyerek képzelni magát gettónégernek, és lenni menő a 10 évesek között).
CsabCharger

Offline
2014. 10. 23. 15:07
fcking psn.. ja és motherfcker r*. csak ennyi
PawahDani

Offline
2014. 10. 23. 17:02
Davekoma: Nagyon szép a fickótól, hogy feltette, köszönet neki, de nem lehetett mindenhol olvasni, én inkább megvárom, hogy valaki rendesen írja ki fórumra.
Davekoma

Offline
2014. 10. 23. 17:11
PawahDani: Tudom, de gondoltam megosztom veletek, ne csak én lássam.
halalzolee

Offline
2014. 10. 23. 17:48
amúgy korábbiakra visszatérve... mi nem ugyanazt a játékot vettük meg ugyanannyiért mint amit nextgen-sek fognak? mert én azt szűrőm le ebböl. amúgy nem zavar, csak érdekesnek találom, mert más játéknál nem igazán volt ilyen, ha kiadtak egy gamet, akkor minden platformra ugyanazt adták!
Nikofan

Offline
2014. 10. 23. 20:35
OFF: PS Store-n levan árazva a Red Dead Redemption + Undead Nightmare Bundle, nyáron elszalasztottam behúzni, most pótoltam!
dani.szentgali

Offline
2014. 10. 23. 20:37
avalanche8: Bár látok némi igazságot a szavaidban, mégsem értek veled egyet. A (bocsánat a kifejezésért) "baszós" meg "szomszéd döglött tehene" hasonlatod pedig egyenesen nevetséges és szánalmas is egyben. Igazából megint elkezdhetnék magyarázni itt neked meg másoknak azzal kapcsolatban, hogy mi itt a probléma, de úgysem jutnánk dűlőre, feleslegesen meg én már nem akarok vitázni senkivel emiatt. Ahogy totyak is mondta, valahol jogos, hogy nem értek egyet a jelen genes meg PC-s extrákkal, de sajnos abban is igaza van, hogy változtatni nem tudok rajta. Ezt tudomásul vettem és én a magam részéről most már lezártam ezt a dolgot.
Zider20g

Offline
2014. 10. 23. 20:46
Remélem nem csak ennyit kapunk a 10 éves San Andreas-ra!
Link:http://www.rockstargames....customized-ipad
dani.szentgali

Offline
2014. 10. 23. 20:58
Zider20g: Állítólag nem csak ennyi lesz, hanem (ez nagyon pletyka szintű) elvileg a két prevgen konzolra (PS3+X360) egy felújított, Trophy/Achievement támogatásos és egyéb extrát tartalmazó letölthető verzió is meg fog jelenni az évfordulón. De ez egyáltalán nem biztos, valószínű, hogy kamu, de jó néhány játékokkal foglalkozó oldal szerint erre készül a Rockstar a tizedik évfordulón.
Davekoma

Offline
2014. 10. 23. 22:48
amadeusz

Offline
2014. 10. 23. 22:52
fincsi lessz
Jakesz

Offline
2014. 10. 24. 11:44
Davekoma: Fordítást kérünk

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 31 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak