Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Itt a hivatalos GTA V launch trailer!

2014.11.10 17:52  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

A mai napon, nem sokkal 17 óra után tette közé a Rockstar Games a GTA V hivatalos launch trailerét, ugyanis kereken egy hét múlva jelenik meg PlayStation 4-re és XboxOne-ra az új kiadás.

2014. 11. 10. 18:02
OFF téma:
valakinek van eladó Los Santos snapback sapkája?
Jakesz

Offline
2014. 11. 10. 18:11
Lesz benne usziiii
Cube Head

Offline
2014. 11. 10. 18:17
Ennél látványosabb Trailert már a Vice citynek is össze tudtak hozni (szerintem)
Kowi

Offline
2014. 11. 10. 18:19
Egyértelműen az eddigi leggyengébb trailer.
Cube Head

Offline
2014. 11. 10. 18:25
Nem tudom, nekem a hiperszuper übermega felújított grafika sem jött itt át annyira, mint az első trailernél
Zider20g

Offline
2014. 11. 10. 18:31
Cube Head: Nyilván azért mert ott még utólag is módosítottak rajta csak hogy jól mutasson az E3-on.
Joko

Offline
2014. 11. 10. 18:45
Amikor Trevor beszél 0:37-nél ott látszik hogy a mimikán is dolgoztam, kurvára átjön hogy szomorú meg miegymás
Cube Head

Offline
2014. 11. 10. 18:53
Zider20g: Azért nem túl jó hogy a Rockstarnak ilyen eszközökkel kell élnie...
totyak

Offline
2014. 11. 10. 18:59
Thank You God Always: OLX-en van eladó, de nagyon drága.
Davekoma

Offline
2014. 11. 10. 19:23
Szerintem nagyon szép és látszik a különbség.
Gonzales

Offline
2014. 11. 10. 19:31
Kicsit lehetne több akció benne..
Rockstar69

Offline
2014. 11. 10. 19:48
Joko: Na, egy Rockstar dolgozó is van köztünk!
Davekoma

Offline
2014. 11. 10. 20:10
Érdemes ezeket a gif-eket megnézni, csak hogy szemléltessem a különbséget:
http://i.imgur.com/BrVw7B4.gif
http://i.imgur.com/dVY0eVL.gif
http://i.imgur.com/5RPjncc.gif
totyak

Offline
2014. 11. 10. 20:28
Davekoma: Megmondom őszintén, én már egy éve is tátottam a számat milyen szép a játék, de szerintem sikerült még egy lapáttal rápakolniuk.
PawahDani

Offline
2014. 11. 10. 20:47
totyak: Az új grafikához képest az előző ocsmány, már a gifek alapján.
vunit12

Offline
2014. 11. 10. 21:00
Szerintetek Online-ban lesznek vásárolható háziállatok?
avalanche8

Offline
2014. 11. 10. 22:14
Bírom, hogy milyen negatív emberek járnak ide Nyilván nem kell mindenkinek szeretnie a játékot, de azt áruljátok el, hogy aki így utálja, az minek van itt? És most nem akarok vitát szítani, meg konfliktust keresni, komolyan érdekel, hogy miért vagytok itt a fórumon?
dvflls

Offline
2014. 11. 10. 23:54
Az a baj megint sok ilyen hangulat fokozó van a játékban amik a gyakorlatban nem jelennek meg,.. (Lehet tévedek) Pl a Liquor Ace kocsma előtt az a motoros társaság nőkkel akik rázzák magukat, erre nem emlékszem a játék folyamán cirkálás alkalmával hogy láttam volna.. Csakúgy mint a legendás első trailerben a Tequi La-La bárból kihajított emberre sem, vagy az eladó táblát kalapáló emberre... Csupa előre renderelt dolog, amiket csak a trailerekben látunk.. De bízom benne hogy a next gen változatokban tényleg találkozunk hasonló momentumokkal, pl a két széken ücsörgő söröző ember a kutyával iszonyatosan hangulatos.

Elégedett vagyok a játékkal többnyire, de azért jó lenne egy picivel több szituáció, élethelyzet amiket fent is említettem. Ha jól tudom nemrég ezt meg is ígérték.

0:15-nél lehet tudni, hogy milyen autó van? Nem ismerős a prevgen-ből..
avalanche8

Offline
2014. 11. 11. 08:39
dvflls:
Való igaz, ezek hiányoztak, pedig már az előző generációban megígérték. Én bízok benne, talán most több ilyennel találkozhatunk majd, hiszen a Rockstar régebbi nyilatkozata alapján ez a játék eredetileg is az új generációra íródott, majd később döntöttek a ps3/x360 mellett és akkor hol tudnak a minőségből és a részletességből nyisszantani, hogy elbírja a memória.
vunit12

Offline
2014. 11. 11. 12:53
Kaito

Offline
2014. 11. 11. 14:03
avalanche8:
avalanche8 írta:
Nyilván nem kell mindenkinek szeretnie a játékot, de azt áruljátok el, hogy aki így utálja, az minek van itt? És most nem akarok vitát szítani, meg konfliktust keresni, komolyan érdekel, hogy miért vagytok itt a fórumon?


Itt szimplán vélemény-nyilvánításról van szó. Elég sok GTA rész megjelent már, és nyilván vannak akiknek egy vagy több rész tetszik, míg van amelyik nem. Azért mert szeretjük a GTA játékokat, nem jelenti azt, hogy mindennel maradéktalanul meg vagyunk elégedve, hiszen - valljuk be - egyik GTA sem tökéletes. Én például nagyon szeretem a GTA IV -et. Ódákat tudnék zengeni róla, de ugyanakkor napokig tudnék arról is beszélni, hogy mi az ami szerintem hiányzik belőle vagy sz@r benne.
avalanche8

Offline
2014. 11. 11. 14:39
Kaito:
Jogos, egy játék sosem lehet tökéletes, hiszen emberek készítik, a legközelebb a tökéleteshez akkor áll, ha valósághű, de még az is igen messze van. Én csak azt nem értem, (akinek nem inge, ne vegye magára...), hogy sokan csakis a negatív dolgokat hozzák fel érvként, és a pozitívumokról pedig hajlamosak megfeledkezni, holott biztos, hogy szeretik a játékot, ahogy azt te is mondtad, más különben nem lennének itt. Szerintem itt a kulcs az, hogy vegyük észre a hiányosságokat, és törekedjünk a tökéletességre, de azt ne az élmény rovására tegyük, ne csak a rossz dolgokat lássuk meg.
AngelHeart

Offline
2014. 11. 11. 15:00
Véleményem szerint ez a trailer nagyon gyenge se jó zene sem cselekmény-akció nincs benne láttunk már ennél jobb trailert is a R*-tól na valjuk be félre értés ne essék nagyon várom a játékot amit eddig hallottam olvastam láttam róla az eddig tetszik , már azon a napon veszem megfele ahogy kapni lehet.

Kaito: Nekem is a 4 a kedvencem szerencsére az összes GTA-hoz volt szerencsém mindhez a maga idejében. Az egy nagyon jó volt akkoriban újszerű játékstílusa miatt, a 2 ezt fokozta tovább. Témában konkurencia híján abszolút első helyezet és uye itt léptünk át GTA szemszögből a 3D gyorsítókártyák világába (szándékosan irtam gyorsítókártyát aki akkoriban benne volt a játékvilágban hardver szempontból az tudja hogy az akkori '3D' kártyák még önmagukban nem tudtak ellátni minden grafikával kapcsolatos megjelenítési feladatot. Aztán ugye jött a GTA III a nagyágyú az első 3D-s GTA még emlékszem az arcunkra mikor néztük a Képeket a neten havernál (mert a környéken csak neki volt nete még akkoriban 56K-s mondem ismét azt tudom mondani hogy a velem egykoruak ismerik azt az érzést hogy "NAAAA AZT A KÉPET NAGYÍTSD KI AZT OTT - OKÉ - KATT - na menjünk ki cigizni még betölti" A VC megint ezt az érzést fokozta -Helikopterek LEHETETT REPÖLNNI - na meg ugye a motorok - de már nem volt akkora ujdonság mint a III, de azért jó volt. Na most fognak megkövezni engem a nagy GTA fanok a San andreas hááááát szerintem az eddigi legpocsékabb GTA oké rengeteg mindent lehet benne csinálni malyhez képest a 4 erős visszaesés, de én ezzel a néger gettós témával nem nagyon tudtam azonosúlni valahogy az olaszos maffiás sztorik jobban bejöttek az előzző részekben na meg ott volt a nem sokkal korábban megjelent Mafia ami történet szempontjából is dramaturgiájában is grafikájában és hangzásvilágában is hatalmasat ütött, igaz hogy ezzel szemben a küldetéseken kivűl szinte semmit nem tudtunk csinálni, és hát valjuk be mind hang efektekben mind grafikájában a san andreas nagyon el volt maradva a kortól értem én azt is hogy azt a rengeteg mindent ami abban a játékban benne volt az akkori gépek nem bírták volna el akkori csúcs grafikával meg hangokkal stb.na mindegy valahogy nekem nem adta És elérkeztünk a 4 hez SA-hoz képest szabadság terén hatalmasat bukott, de Nico kálváriája egyénisége engem nagyon megfogott bár Roman-t sokszor lőttem fejbe "véletlenűl" nagyon sokszor a grafikán a fizikán hüledeztünk, mint NDK pornón felnőtt kisgyerek a borotvált p.... hmm (ismét a korosztályomnak poén ) Na egy szó mint száz midenhol mindíg azt olvasom amikor a GTA sorozatról van szó hogy a SA a legjobb szerintem meg éppen ellenkezőleg.

Ez az egész monológ az én szubjektív véleményem mejet gondoltam megosztok senki ne kérje ki magának.
Zider20g

Offline
2014. 11. 11. 17:11
AngelHeart: Még mázli hogy nem vagyok vitázós kedvemben...Hát igen a régi gépek emlékszem mikor 20-24 FPs-sel játszottam a SA-t.. (Dejó volt )A 4 meg... háááát...(már máskor kifejtettem nem akarok conrtol c control v-zni)Jó volt az is a sok újdonságával.(de azok nekem kevesek voltak).
Kaito

Offline
2014. 11. 12. 02:02
avalanche8:
Igazad van, a túlzott negativitás valóban nem jó. Viszont szerintem az emberek inkább legyenek kicsit kritikusabbak a nagy kiadókkal szemben, mivel manapság sajnos egyre inkább arra mennek rá, hogy csupán a névvel, márkával adják el termékeiket, holott a tartalom és minőség egyre gyérebb. Ez a taktika különösen hatásos a rózsaszín felhős, naiv rajongókra: bármit bevesznek amit a cég ki/be ad. Ez azért veszélyes, mert a kiadók ezt látva
Lásd Activision-Blizzard COD széria (de lassan a legtöbb nagy Blizzard játék-széria is kezd hasonló sorsa jutni...)
AngelHeart:
Én is azon szerencsések közé tartozom, akik a GTA első részének megjelenése óta ('97 te jó ég milyen rég volt...) mindegyik PC-re megjelenő részt a maga idejében volt szerencsém játszani, úgyhogy tudom miről beszélsz
Szerintem azért istenítik sokan a SA-t, mert a fiatalabb generációnak az volt az első GTA amivel játszottak és hát az első játékélmény meg az emlékek ugye. Félreértés ne essék, szerintem a SA és az összes eddig általam játszott GTA játék fantasztikus volt, de ami valóban forradalmi volt (minden szempontból) és ami szerintem egyben a legjobb GTA rész is az a GTA III. Sajnos a fiatalabb korosztály nem igazán tudja érteni/értékelni, hogy a GTA III -nak mekkora forradalmi és játékélménybeli jelentősége volt/van. Nem csupán az addig elképzelhetetlen óriási 3D-s játéktér, hanem Liberty City sötét, komor hangulata (megfűszerezve kellő fekete humorral és iróniával) azonnal beszippantott. Persze a VC és a SA is jó volt - más koncepcióba helyezve a játékot rengeteg újdonsággal - de az engine ugyanaz maradt, így annak korlátai is megmaradtak.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 50 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak