Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Festive Surprise frissítés érkezett a GTA Online-hoz


Hőkövetős rakétavető, kötött pulcsi és hócssatázás is belekerült a fejlesztők szerdán beígért karácsonyi meglepetéscsomagjába. A Festive Suprise update mind a négy konzolon elérhető.

Talán a legszaftosabb része a frissítésnek a két új fegyver – ezek a Homing Missile Launcher (hőkövetős rakétavető), és az Approximity Mine (aknák). Vannak új autók is: a Slam Van, a Hot Rod Christmass RatLoader, valamint egyedi festésű Jester és Massacro sportkocsikat is vásárolhatunk.

Hasznos újdonság, hogy ezentúl már nem csak két, de egyszerre három ingatlant is birtokolhatunk.

GTA GTA

Mindezek tartósan megmaradnak a multiplayerben, viszont vannak szezonális újdonságok is. Január 5-ig egyedi maszkokat, karácsonyi pizsamákat és kötött pulcsikat vásárolhatunk, valamint az Inventoryban különböző kiegésztők – sapkák, sálak – érhetőek el. Lesznek különleges crate dropok, amikben ritka pólók is lesznek, melyeket a korábbi multiplayer eventek folyamán lehetett megszerezni.

Ráadásul a Rockstar meteorológusai havazást ígérnek az ünnepekre, ami néhány napig fog tartani. Idén viszont már hócsatázhatunk is a többi játékossal, és lesznek bónusz pénzjutalmak, amikről a fejlesztők később árulnak el további információt.

Lesz Snapmatic fotóverseny is. A nevezéshez #FestiveSuprise címkével kell ellátni a képeinket. A határidő 2015. január 5., a nyertesek jutalma pedig egymillió GTA$.

GTA GTA

A Festive Surprise frissítést PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokon az 1.19-es, PlayStation 4 és Xbox One rendszereken az 1.05-ös patch tartalmazza. A javítócsomag az új generációs konzolokra kiadott verzióban javít hibákat, például, hogy többször lehetett megenni ugyanazt a peyote kaktuszt, illetve, hogy Lester első bérgyilkos küldetése után nem változott a tőzsde. A javítások teljes listája a Rockstar Support oldalán olvasható.

2014.12.18 18:15  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

matebabaja
Offline
2014. 12. 18. 19:51
a havazás story mode-ban is elérhető lesz? nem hsizem h állandóan csak a multit pofozzák meg csiszolják..

PawahDani
Offline
2014. 12. 18. 20:21
Ez nekem nagyon jó hír! Főleg, hogy tavaly lemaradtam a hóról, most ezt bepótolom rendhagyóan

NikitaDragovich
Offline
2014. 12. 18. 21:21
Én ma nem kaptam frissítést a GTA-hoz! Elmondom, hogy mit csináltam. Ma 16:00-kor játszottam a sztorival, azonban kíváncsiságból beléptem az Online-be 20:00-kor, s láttam, hogy vannak új ruhák. Megnéztem őket, DE nem a mostani frissítés ruhái voltak azok, hanem amiket megvettem tavaly! A tavalyi karácsonyi cuccokat adta vissza! Minek van ez?! Mi történhetett?

amadeusz
Offline
2014. 12. 18. 21:49
szuperincsi dolgok.

wantoo
Offline
2014. 12. 19. 08:48
NikitaDragovich: Szerintem csak legyel turelmes. Azt irtak, hogy egy darabig eltart, mig mindenkihez megerkezik. A tavalyi ruhak meg egyszeru: a modellek mar rajta vannak a gepeden, a R* meg engedelyezte oket.

Atlas
Offline
2014. 12. 19. 09:31
matebabaja: Azt jó lenne tudni... Viszont gondolj bele, ha lenne havazás story módban is akkor hogyan szednék aztán ki?A küldetéseket is át kéne valamennyire szerkeszteni a havas tájhoz...

PawahDani
Offline
2014. 12. 19. 12:12
Hmm, a frissítés megérkezett, számomra az biztosította ezt, hogy az új autók a garázsban vannak, de mikor fogják engedélyezni a havazást?

GeriKun
Offline
2014. 12. 19. 13:14
Kedves GTA place tagok! Ma szereztem egy speciális csomagot a játékban, izgatott voltam hogy mit kaptam mire kiírta a játék: Pisswasser Beer-Hat. Ez mind szép és jó hogy ismét kapnak a játékosok egy esélyt arra, hogy beszerezzék ezeket a remek holmikat, viszont nekem megvolt az ÖSSZES Beer-Hat, most viszont csak ezt az egyet érzékeli nálam a játék. A többi elveszett. Írhatnék ám a supportnak, igen ám, ha tudnék. Arra kérek minden tagot aki tud a témával kapcsolatban valamit, az legyen szíves tájékoztatni! (esetleg ha valaki írni a supportra helyette azért szintén nagyon hálás lennék . . .)

M3RC3N4RY
Offline
2014. 12. 19. 13:51
Kár hogy a PC-s verzión nem lesz elérhető a hó jövő karácsonyig.

Rockstar69
Offline
2014. 12. 19. 18:08
Jók az új cuccok! Az autók hangja nagyon jó. Örülök, hogy végre lehet 3 ingatlanunk is. Lehet csak véletlen, de 2x is láttam rendőrautót a forgalomban. Nem olyan ratyi üldözésben, hanem normálisan közlekedni.

Amúgy bírtam volna, ha raknak az online házakba egy karácsonyfát, alá meg ajándékokat speckó pólókal meg fejfedőkkel.

Szerk: Most nézem, hogy van karácsonyfa, igaz elég szar helyen.

PawahDani
Offline
2014. 12. 19. 20:48
Rockstar69: Egyébként ja Kiakartam írni, de így már felesleges Csoda, hogy nem pusztul el ott a melegben

PSP
Offline
2014. 12. 19. 21:34
Huh, mégiscsak az összes konzolra kijött... bakker, fogom magam és a komment elküldése utan azonnal nyomom a PS gombot és már töltöm is le... köszönöm a hírt!

Szerk., no, kipróbáltam. Csupa pozitív dolog. A Slamvan szuper járgány, igazi régi nagy amerikai böszme alatt, dülöngél ide-oda, tuningolva megy mint a rakéta viszont a fék alig fogja megállítani... ellenben aki driftelni szeretne arra is jó, nagyon erős gép maximumra tuningolva és nagyon jól lehet vele csúszkálni. A másik kedvencem az egyik versenyautó (ezek alapból mintha erősebbek lennének és szebb hangjuk is lenne), a Massacro, tuningolva a saját kategóriájában szintén nagyon jó, megkockáztatom hogy az Adderrel ugyanolyan gyorsak vagy gyorsabb is...

Új ruhák jók, nekem mind ingyenes volt valamiért (de az összes kiegészítő és maszk is, nálatok is?), emlékeim szerint múlt évben pénzbe kerültek. Az új aknának értelme nem sok van a gyakorlatban, a hőkövető rakéta viszont nem rossz. Az egyik játékos helijét úgy szedtem le, hogy igazából az lehetetlen lett volna (olyan szögben álltam és ő is közben elindult már a másik irányba), de leszedte végül. Hatásosabbnak tűnik mint a Buzzard rakétája.

Szerk2: két kisebb plusz dolgot vettem észre, az egyiket félig említette más is (rendőrautó). A mentő és rendőr állomásoknál rendszeresen látok elinduló rendőr/mentő autókat, ott mindig szirénázik valami.. csak úgy forgalomban nem láttam még.
+1, hogy le lettek rakva máshova is random autók, pl. a sivatagi részen a rendőrségnél áll egy páncélozott rendőr kisteherautó.

dani.szentgali
Offline
2014. 12. 20. 17:00
NikitaDragovich: Nyugi, ugyanez volt velem is tegnap. Valamiért mindkét prevgen konzol később kapta meg az új frissítéseket. Ne aggódj, biztos megkaptad azóta a frissítést és a tartalmát (kivéve a havat, mert az ugyebár jövőhéten jün).

Franklin
Offline
2014. 12. 20. 21:52
Nagyon jók az autók, ruhák meg minden. Bár a két Hot-Rod nemigen akar megállni.azt nem értem, hogy miért nem tudták belerakni a játékba a havat? Nehogy a játékosok 5 napnál több ideig élvezhessék.

PawahDani
Offline
2014. 12. 20. 21:53
Franklin: Tényleg, meddig fog tartani a hó? Két napig?

EknicMada
Offline
2014. 12. 21. 10:13
Azt írták speciális napokon lesz hó, tehát nem úgy mint tavaly. Gondolom karácsony napjain vagy valahogy így

PSP
Offline
2014. 12. 21. 17:47
EknicMada: PawahDani: Emlékeim szerint a múltévben is 2 nap volt, max 3. Tehát ugyanaz lesz mint tavaly minden bizonnyal...

Ja, special crate drop: 4/4 ugyanazt a pólót tartalmazta. Szuper.

dani.szentgali
Offline
2014. 12. 21. 20:06
Nagyon remélem, hogy most legalább egy hétig élvezhetjük a havat és azt is, hogy ezúttal nemcsak az online-ban, hanem a sztorimódban is. Bár tartok tőle, hogy egy az egyben fogja követni a tavalyi hagyományt a Rockstar, és ismét csak két-három napig lesz hó, valamint megint csak az online-ban. Mindegy, egy picit azért még reménykedem, hogy holnap reggel ha felkelek és berakom a játékot, akkor már hó fog várni mindkét játékmódban.

PSP
Offline
2014. 12. 21. 20:16
dani.szentgali: Egyik éjszaka (itthoni idő szerint) dobott ki a játék, hajnali 2 körül talán? Miután visszaléptem láttam az apartman ablakából hogy havazik... na meg furcsán fehér volt minden amikor zoomolt a játékoshoz a kamera... Talán 25-e hajnalban volt ez. De csak tipp egy év távlatából.

PawahDani
Offline
2014. 12. 22. 14:23
PSP: Nálam még nem érkezett meg, ez így nem jó, hogy valaki több ideig élvezheti, mint más, sőt, azokat sajnálom akik még nálam is később fogják megkapni, ez így kicsit nem fair, mert van aki már sokkal korábban megkapta már

Davekoma
Offline
2014. 12. 22. 14:53
PawahDani: Senki se kapta még meg, PSP se.

PSP
Offline
2014. 12. 22. 16:45
Davekoma: Így van... egyébként mindenkinél ugyanaddig lesz illetve volt a havazás, persze ha valaki nem lép ki és freeroamban marad akkor marad a hóesés is, de gondolom egy job elkezdése után eltűnik ugyanúgy.


Special crate drop: 2/2 Bobo shirt tegnaptól kezdve. Úgy néz ki nem random a dolog, hanem x ideig adott dolgot tartalmaz a doboz (tényleg, előzőleg nagy zöld téglalap alakú láda szerűségben volt a cucc, most meg már csak úgy a földre van téve amit fel lehet venni).

PawahDani
Offline
2014. 12. 23. 13:33
Hát srácok, van valami 1.20 frissítés prevgen konzolokra (nem tudom, hogy ez nextgenen hanyadik), reméltem, hogy havazás, de nem, valaki tudja, hogy mit csinál, mit tartalmaz ez a fránya frissítés? Csak mert jól elcseszte a kedvem.

PSP
Offline
2014. 12. 23. 21:51
PawahDani: Lehetséges hogy ez hozza majd a havazást és/vagy a hógolyózást.

Szerk. 2014.12.24. ~23.00: patch1.20 lejött, betöltött, örömmel jelentem: havas minden. És az apartmanból hallom hogy petárda/tűzijáték is van...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink