Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - Screenshot elemzés a GTA Inside jóvoltából

2008.08.21 20:30  |  Írta: Ben Dover

Grand Theft Auto IV - Rádiók

Ezen hírünk ugyan nem szolgál új információkkal a Grand Theft Auto IV-ről, mégis talán érdekes olvasmány lehet azok számára, akik nem rendelkeznek next-gen konzollal. A partneroldalunknak is mondható GTA Inside weboldal a minap megjelent 10 PC-s képről egy elemzést készített, melyben minden apró részletre kitérnek, amiket talán avatatlan szem nem vett volna észre. Ha kíváncsi vagy az elemzésre, a "Folytatás" gombra kattintva elolvashatod azt!

GTA

Niko a 69th Street Diner előtt áll, és csak úgy mint a konzolos verziókban, itt is reagál az esőre, kitárja ujjait és érzékeli, ahogy az esőcseppek érintkeznek a bőrével. A fejét is az ég felé fordítja. Épp kifújja a levegőt, ezt is látni lehet, mint ahogy a Niko Bellic videóban is láthatjuk. Ne is menjünk messzire a karakterünktől, nézzük meg egy pillanatra a jelzőlámpát, amely zölden világít. Látni lehet, h a fénynek szórása van, tehát néhány közelében lévő részletet kissé zöldesen megvilágít. A környéken más embert nem látni, valíszínűleg elmenekültek az eső elől. A városon semmi változást nem látni a képen, viszont annál inkább felfedezhető, hogy a grafika változásokon ment keresztül. Nekem kicsit világosabbnak tűnik, mint a PlayStation3-as, vagy Xbox 360-as verzióké.

GTA

A második képen egy borult égboltú Liberty city-t láthatunk. Estefelé járhat az idő, mivel nem csak az épületek, de az utcák lámpái is világítanak. Ami érdekesség a képen, hogy a víz bár nem csillog-villog, mint a PS3-as verzióban, részletes hullámzást nem láthatunk, ezt foghatjuk arra is, hogy távoli kép. Viszont az épületek erősebben tükröződnek a vízfelszínen. A partok mentén erősebb hullámzást figyelhetünk meg. Itt is észlelhető, hogy változott a grafika, viszont inkább homályos, nem pedig festményszerű a kép, mint ahogy a konzolos verziók képein láthattuk.

GTA

Na végre egy olyan kép, ahol már akció van. Az Algonquin hídon vagyunk. A hátsó autó egy Escalade, amely valószínűleg a másik sávba készül áthajtani. Előtte viszont Niko egy motoron hajt kezében egy Micro SMG-vel. Nem lő, de tisztán kivehető, hogy az előtte lévő taxi a célpont. Ha jobban megnézzük főhős0Řnket látni lehet, hogy a szemével is az áldozatát lesi. A Taxi szépen fénylik a napfényben. A sofőr kissé oldalra néz. Kanyarodik, de egyértelmű, hogy valami mást is néz.

GTA

Ismét egy akciós jelenet. Niko az egyik hídon áll, a ruha amit visel megtalálható a konzolos verziókban is. Egy SMG van a kezében, amellyel a kissé távolabb szálló Annihilator-t lövi. Érdemes megfigyelni a töltényhüvelyeket. Itt is látni lehet, hogy a víz jobban tükrözi vissza az objektumokat, de nem csillog-villog. Látni lehet a kikötőt, a Broker hidat, a nagy vörös tömbházakat.

GTA

Niko egy rendőrautót vezet az Algonquin-i éjszakában. Nem rég került összetűzésbe, mivel az arca kissé véres és sebes. Öltönyt visel és szemüveget. A visszapillantó tükröt figyeli. Talán a mögötte jövő Yankee-t, vagy a járőrkocsit figyeli. Oldalt viszont egy vörös, talán sziréna fény vetül a kocsira, talán egy másik járőr is van a nyomában. Érdemes megfigyelni a tükröződést a kocsin. A motorháztetőn halványabban, homályosabban tükrözősnek vissza a fények, illetve a megvilágított feliratok., De a tükrön sokkal tisztábban kivehetőek, és a tükröződés is szabályos.

GTA

Itt Niko-t Dwayne-el láthatjuk. A kép érdekessége, hogy mi az ablakon kívülről nézhetjük meg a belső teret. Az ablak keretei öreg fakeretek, és az üveg sem valami új benne. Ezeken a szemben lévő épület ablakain kiáradó fény tükröződik vissza. A belső objektumok kissé mosódottak, de a karakterek, vagyis akik közel vannak tisztábbak, mint a háttér.

GTA

A pihenés után ismét egy akció jelentet. A bal sarokban egy rendőrbácsi bújuk meg fedezékbe. Előtte egy egyelőre ép Noose kocsit láthatunk. Ennek fényszórói megvilágítják az úttestet, ami tisztán láthatóan vizes. A járműtől távolabb Niko-t láthatjuk. Látható, hogy az árnyéka az épp felrobbanó autó fényéhez viszonyítva szabályos szögben van. A robbanás olyan, mint a konzolos verziókban, de a lángok mintha hullámszerűbb lenne. A háttérben egy felrobbant Noose, vagy sima járőrkocsit láthatunk.

GTA

A rendőrkapitányságon vagyunk. Ez a kép kapcsolatba hozható az egyik másik konzolos képpel, mivel a háttérben elkísért törvényszegőt már láthattuk szemből, amint elvezetik. Niko a földet nézve megy, de a nem messze tőle jegyzetelő rendőr igen csak szemmel tartja őt. A háttérben a faliújságokon papírok vannak kibiggyesztve alattuk lévő monitorokon nem látni semmit.

GTA

Niko egy Pump Shotgun-nal lő bele az egyik kocsiba. Az üveg szilánkok nagyon szépek. Embert valószínűleg nem talált el a lövedék, mivel vért nem láthatunk a képen. A képen a háttérben egy Ruiner-t és egy Escalade-ot láthatunk, előttük pedig egy Cabby taxit. A közvetlenül Niko mögött haladó Ruiner-t szándékosan hagytam a végére, mert egy érdekes dologra lettem figyelmes a képen. Egyértelmű, hogy gyorsan elhajt a sofőr a helyszínről, és valószínűleg piroson hajtott át, mivel a háttérben lévő utca lámpa épp zölden világít.

GTA

Egy gyönyörű naplementi narancs-vörös fényben úszó képet láthatunk. Itt már látni a vizen a hullámzást, és csillog is a napfény a vízfelszínen. A tükröződést itt is erősebbnek érzem, mint a konzolos verziókon. A mólon Niko egy Voodoo csomagtartójából készül kiszedni egy embert, majd "elásni a tenger mélyére" [cseppet sem sántít XD -by szerk.]

Írta: VISALI (GTA Inside)

FeherKenyer

Offline
2008. 08. 21. 20:46
Az utolsó kép nekem nagyon érdekes. Szerintem az rossz, a többi tetszik.
Gera9508

Offline
2008. 08. 21. 22:38
Pls segítsetek ienkor mit kell csinákni vagy mi van naon nem vágom: "you have reached your destination"

Am sztem konzol otthagyja a pc-t a képek alapján bár a 360/PS3-ra is akkoriban ien kockás képek voltak. Na pls help me!!!!!!!!
Endre

Offline
2008. 08. 21. 22:54
you have reached your destination
magyarul elérted a célod, ezt akkor írja ki ha a általad kijelölt helyre jutsz el
Gera9508

Offline
2008. 08. 21. 22:56
mert láttam h van egy "disco" féle club a 2. szigeten és lemeek ien pinceszerű és bevan zárva
jana4

Offline
2008. 08. 22. 09:30
a 3. képen a taxi felirat felett van valami szikraféleség...
a 7. képen meg a robbanásban egy piros pötty.
mrgell

Offline
2008. 08. 22. 10:00
Dawe0218: A discoba csak randi és haverral való lógás közben lehet bejutni, ott is csak annyi, h megvan a sárga nyíl és bemennek, majd kijönnek részegen, mint a kocsmázásoknál.

Képek:
1.: tényleg világosabb, de sztem a konzolokon is be lehet állítani.
2.: kicsit, mintha a látótávolság nagyobb lenne a pc-n nem?
3.: A képen a sofőr fedezékbe bújik, mert Niko belelőtt a taxi tetejébe (taxijel fölötti szikra) és mint a Cavalcade(Cadillac Escalade) sofőrje lebukik fedezékbe csakúgy, mint a konzolos verziókon.
4.:mintha kicsit jobban homályosítaná a távolabbi dolgokat, mint a konzolok.
5.emmi hozzáfűzni valóm, csak annyi, h szép
6.: a konzolokon ebben a jelenetben, mintha nem tükröződne ennyire a többi ház.
7.: semmi új észrevételem nincs
8.: A konzolos verziókon a törvényszegő ruhája koszos. ( sárgás barnás foltok, nem véres, inkább "hányatott" sorsú az az ing )
9.: szép
10.: megint csak szép
Ezek volnának a saját észrevételeim. És hozzáfűznivalóm.
nsxVICTOR

Offline
2008. 08. 25. 14:19
A 4. képen a híd távolabbi oldalán lövedéknyomok ottmaradtak ugyan úgy mint a konzolos verziókban.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak