Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Screenshot elemzés a GTA Inside jóvoltából

Grand Theft Auto IV - Rádiók

Ezen hírünk ugyan nem szolgál új információkkal a Grand Theft Auto IV-ről, mégis talán érdekes olvasmány lehet azok számára, akik nem rendelkeznek next-gen konzollal. A partneroldalunknak is mondható GTA Inside weboldal a minap megjelent 10 PC-s képről egy elemzést készített, melyben minden apró részletre kitérnek, amiket talán avatatlan szem nem vett volna észre. Ha kíváncsi vagy az elemzésre, a "Folytatás" gombra kattintva elolvashatod azt!

GTA

Niko a 69th Street Diner előtt áll, és csak úgy mint a konzolos verziókban, itt is reagál az esőre, kitárja ujjait és érzékeli, ahogy az esőcseppek érintkeznek a bőrével. A fejét is az ég felé fordítja. Épp kifújja a levegőt, ezt is látni lehet, mint ahogy a Niko Bellic videóban is láthatjuk. Ne is menjünk messzire a karakterünktől, nézzük meg egy pillanatra a jelzőlámpát, amely zölden világít. Látni lehet, h a fénynek szórása van, tehát néhány közelében lévő részletet kissé zöldesen megvilágít. A környéken más embert nem látni, valíszínűleg elmenekültek az eső elől. A városon semmi változást nem látni a képen, viszont annál inkább felfedezhető, hogy a grafika változásokon ment keresztül. Nekem kicsit világosabbnak tűnik, mint a PlayStation3-as, vagy Xbox 360-as verzióké.

GTA

A második képen egy borult égboltú Liberty city-t láthatunk. Estefelé járhat az idő, mivel nem csak az épületek, de az utcák lámpái is világítanak. Ami érdekesség a képen, hogy a víz bár nem csillog-villog, mint a PS3-as verzióban, részletes hullámzást nem láthatunk, ezt foghatjuk arra is, hogy távoli kép. Viszont az épületek erősebben tükröződnek a vízfelszínen. A partok mentén erősebb hullámzást figyelhetünk meg. Itt is észlelhető, hogy változott a grafika, viszont inkább homályos, nem pedig festményszerű a kép, mint ahogy a konzolos verziók képein láthattuk.

GTA

Na végre egy olyan kép, ahol már akció van. Az Algonquin hídon vagyunk. A hátsó autó egy Escalade, amely valószínűleg a másik sávba készül áthajtani. Előtte viszont Niko egy motoron hajt kezében egy Micro SMG-vel. Nem lő, de tisztán kivehető, hogy az előtte lévő taxi a célpont. Ha jobban megnézzük főhős0Řnket látni lehet, hogy a szemével is az áldozatát lesi. A Taxi szépen fénylik a napfényben. A sofőr kissé oldalra néz. Kanyarodik, de egyértelmű, hogy valami mást is néz.

GTA

Ismét egy akciós jelenet. Niko az egyik hídon áll, a ruha amit visel megtalálható a konzolos verziókban is. Egy SMG van a kezében, amellyel a kissé távolabb szálló Annihilator-t lövi. Érdemes megfigyelni a töltényhüvelyeket. Itt is látni lehet, hogy a víz jobban tükrözi vissza az objektumokat, de nem csillog-villog. Látni lehet a kikötőt, a Broker hidat, a nagy vörös tömbházakat.

GTA

Niko egy rendőrautót vezet az Algonquin-i éjszakában. Nem rég került összetűzésbe, mivel az arca kissé véres és sebes. Öltönyt visel és szemüveget. A visszapillantó tükröt figyeli. Talán a mögötte jövő Yankee-t, vagy a járőrkocsit figyeli. Oldalt viszont egy vörös, talán sziréna fény vetül a kocsira, talán egy másik járőr is van a nyomában. Érdemes megfigyelni a tükröződést a kocsin. A motorháztetőn halványabban, homályosabban tükrözősnek vissza a fények, illetve a megvilágított feliratok., De a tükrön sokkal tisztábban kivehetőek, és a tükröződés is szabályos.

GTA

Itt Niko-t Dwayne-el láthatjuk. A kép érdekessége, hogy mi az ablakon kívülről nézhetjük meg a belső teret. Az ablak keretei öreg fakeretek, és az üveg sem valami új benne. Ezeken a szemben lévő épület ablakain kiáradó fény tükröződik vissza. A belső objektumok kissé mosódottak, de a karakterek, vagyis akik közel vannak tisztábbak, mint a háttér.

GTA

A pihenés után ismét egy akció jelentet. A bal sarokban egy rendőrbácsi bújuk meg fedezékbe. Előtte egy egyelőre ép Noose kocsit láthatunk. Ennek fényszórói megvilágítják az úttestet, ami tisztán láthatóan vizes. A járműtől távolabb Niko-t láthatjuk. Látható, hogy az árnyéka az épp felrobbanó autó fényéhez viszonyítva szabályos szögben van. A robbanás olyan, mint a konzolos verziókban, de a lángok mintha hullámszerűbb lenne. A háttérben egy felrobbant Noose, vagy sima járőrkocsit láthatunk.

GTA

A rendőrkapitányságon vagyunk. Ez a kép kapcsolatba hozható az egyik másik konzolos képpel, mivel a háttérben elkísért törvényszegőt már láthattuk szemből, amint elvezetik. Niko a földet nézve megy, de a nem messze tőle jegyzetelő rendőr igen csak szemmel tartja őt. A háttérben a faliújságokon papírok vannak kibiggyesztve alattuk lévő monitorokon nem látni semmit.

GTA

Niko egy Pump Shotgun-nal lő bele az egyik kocsiba. Az üveg szilánkok nagyon szépek. Embert valószínűleg nem talált el a lövedék, mivel vért nem láthatunk a képen. A képen a háttérben egy Ruiner-t és egy Escalade-ot láthatunk, előttük pedig egy Cabby taxit. A közvetlenül Niko mögött haladó Ruiner-t szándékosan hagytam a végére, mert egy érdekes dologra lettem figyelmes a képen. Egyértelmű, hogy gyorsan elhajt a sofőr a helyszínről, és valószínűleg piroson hajtott át, mivel a háttérben lévő utca lámpa épp zölden világít.

GTA

Egy gyönyörű naplementi narancs-vörös fényben úszó képet láthatunk. Itt már látni a vizen a hullámzást, és csillog is a napfény a vízfelszínen. A tükröződést itt is erősebbnek érzem, mint a konzolos verziókon. A mólon Niko egy Voodoo csomagtartójából készül kiszedni egy embert, majd "elásni a tenger mélyére" [cseppet sem sántít XD -by szerk.]

Írta: VISALI (GTA Inside)

2008.08.21 20:30 ▪ Írta: Ben Dover

FeherKenyer
Offline
2008. 08. 21. 20:46
Az utolsó kép nekem nagyon érdekes. Szerintem az rossz, a többi tetszik.

Gera9508
Offline
2008. 08. 21. 22:38
Pls segítsetek ienkor mit kell csinákni vagy mi van naon nem vágom: "you have reached your destination"

Am sztem konzol otthagyja a pc-t a képek alapján bár a 360/PS3-ra is akkoriban ien kockás képek voltak. Na pls help me!!!!!!!!

Endre
Offline
2008. 08. 21. 22:54
you have reached your destination
magyarul elérted a célod, ezt akkor írja ki ha a általad kijelölt helyre jutsz el

Gera9508
Offline
2008. 08. 21. 22:56
mert láttam h van egy "disco" féle club a 2. szigeten és lemeek ien pinceszerű és bevan zárva

jana4
Offline
2008. 08. 22. 09:30
a 3. képen a taxi felirat felett van valami szikraféleség...
a 7. képen meg a robbanásban egy piros pötty.

mrgell
Offline
2008. 08. 22. 10:00
Dawe0218: A discoba csak randi és haverral való lógás közben lehet bejutni, ott is csak annyi, h megvan a sárga nyíl és bemennek, majd kijönnek részegen, mint a kocsmázásoknál.

Képek:
1.: tényleg világosabb, de sztem a konzolokon is be lehet állítani.
2.: kicsit, mintha a látótávolság nagyobb lenne a pc-n nem?
3.: A képen a sofőr fedezékbe bújik, mert Niko belelőtt a taxi tetejébe (taxijel fölötti szikra) és mint a Cavalcade(Cadillac Escalade) sofőrje lebukik fedezékbe csakúgy, mint a konzolos verziókon.
4.:mintha kicsit jobban homályosítaná a távolabbi dolgokat, mint a konzolok.
5.emmi hozzáfűzni valóm, csak annyi, h szép
6.: a konzolokon ebben a jelenetben, mintha nem tükröződne ennyire a többi ház.
7.: semmi új észrevételem nincs
8.: A konzolos verziókon a törvényszegő ruhája koszos. ( sárgás barnás foltok, nem véres, inkább "hányatott" sorsú az az ing )
9.: szép
10.: megint csak szép
Ezek volnának a saját észrevételeim. És hozzáfűznivalóm.

nsxVICTOR
Offline
2008. 08. 25. 14:19
A 4. képen a híd távolabbi oldalán lövedéknyomok ottmaradtak ugyan úgy mint a konzolos verziókban.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink