Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Bohócnak öltözve lophattunk volna lovat a GTA V-ben

2015.01.25 19:33  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Vadim M

A napokban publikált egy Vadim M nevű YouTuber egy videót, amiből kiderül, hogy a GTA V-ből, több, mint egy évvel a megjelenés előtt kivágtak egy heistet. Erről hangfájlok és ikonok tanúskodnak, melyekből jónéhány információ kiderült a rablás lebonyolításával kapcsolatban.

A felkészülés első részében Michael-el kellett volna interneten a kiszemelt ház megtekintésére megbeszélni egy időpontot. A második felében Michael és Trevor egy meleg párnak adták volna ki magukat, akik érdeklődnek a ház iránt, valószínűleg ekkor mérték volna fel a terepet. Ebből a jelenetből egy hangfelvétel is benne maradt a játékban. A rablás tárgya pedig egy széf, egy ló és valakinek a felesége lett volna. 3 féle opció közül választhattunk volna. Csendben belopakodahattunk volna. Beöltözhettünk volna phatomimesnek és műsort adhattunk volna a házban rendezett partin. Ebben az esetben elvileg mexikói gengszterek is megjelentek volna. A harmadik változatban pedig bohócként jelenhettünk volna meg a bulin és valamiféle trükkel kellett volna ellopni a széfet. Valószínűleg a bohócos változathoz készült a játékban megtalálható Clown Van, ami csak az egyik mellékküldetésben jelenik meg, de az egy vezethető furgon, amit a mentésszerkesztő segítségével vezetni is lehet. Néhány hangfájl arról árulkodik, hogy a lovat lábon kellett volna elhozni, azaz lovaglásra is lett volna lehetőség, legalább ebben a küldetésben. Az egyik fájl szerint 2012 augusztusában vágták ki ezt a részt a fejlesztők még félkész állapotban, így még csak az első opció volt kész. Az ikonok és a hangfájlok ebben a videóban láthatók.

Nem ez az egyetlen dolog, amit kivágtak a fejlesztők a játékból. A poroltó is használható lett volna.

Sok más érdekességet lehet még találni Vadim M csatornáján. Ebből a videóból például kiderül, hogy még más dolgokon is változtattak a fejlesztők. A GTA III-hoz készült volna multiplayer. A San Andreas-ban a járműveken változtattak sokat. Például egy kétszemélyes virágcseréppel is róhattuk volna San Andreas útjait. A GTA IV-ben pedig benne hagytak két rejtett pályát is, ahol sok érdekességet lehet találni.

Rockstar69

Offline
2015. 01. 25. 20:18
Talán mégse beszéltünk olyan hülyeséget anno bodom26-al, amikor azt mondtuk, hogy eltudnánk képzelni a lovaglást a GTA V-ben...
MateL

Offline
2015. 01. 25. 22:02
Kíváncsi vagyok, hogy a fájlok old vagy next gen verziókból származnak-e. Ha az új verziókban is benne van, vagy rohadt lusták és szemetelők, vagy még visszatérhet valamilyen formában. Bár a R*-t ismerve előbbi.
Davekoma

Offline
2015. 01. 25. 22:04
Követem Vadim M-t YouTube-on és nagyon sok érdekes videója van.
És igen Michael, eredetileg Albert volt, vagyis beigazolódott az Albert de Silva rejtély is.
Rockstar69

Offline
2015. 01. 25. 22:39
Davekoma: Ja igen, azt kihagytam.
NikitaDragovich

Offline
2015. 01. 25. 22:52
Ja, durva! Amúgy Brucie teljesen le volt modellezve a GTA V-ben, de kivették. El kellett volna lopni az autóját, miközben egy prostit küldtünk rá Franklinnel.

Emellett Michael-el helyesen Michaellel.
2015. 01. 26. 13:06
Szerintem úgy ahogy van igaz minden amit a videóban feltételez, Martin Madrazo feleségét Patricia-t aúgy is elrabolta Trevor, tehát mintha benne hagyták volna a feleség elrablós részt a Heistból csak heist nélkül, másképpen...
laroy

Offline
2015. 01. 26. 14:38
Érdekes dolgokat mívelnek a készítők. Félkész dolgokat benne hagynak a fájlokban.
kekesi

Offline
2015. 01. 26. 18:11
Miért van olyan érzésem, hogy a R* ezeket a fájlokat direkt csepészték oda, nem pedig valós kivágott tartalmak? Szerintem ez is a reklámkampány része, hogy legalább 1-2 kisebb hír mindig legyen a játékról. Vagy esetleg utalás a jövőben megjelenő DLC-kre, update-ekre.
Benito1994

Offline
2015. 01. 27. 12:59
Akkor az ilyenek miatt foglal olyan sok helyet a IV meg az V is.
Krisi22

Offline
2015. 01. 28. 14:44
Rockstar69: Én konkrétan nem is annyira értem miért nem tették bele. Hisz ha az Assasin's Credd 2-be sikerült akkor itt sem lehetne akadálya! Az biztos, hogy sokat dobott volna a játék hangulatán...
Rockstar69

Offline
2015. 01. 29. 20:46
Krisi22: Vagy, hogy "házon" belül maradjunk, a Red Dead Redemption-ben is megcsinálták.
Davekoma

Offline
2015. 01. 30. 06:40
Krisi22: Megcsinálták csak kivették a játékból, ennyi.
Biztos nem lett volna akkora szerepe a játékban.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak