Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Bohócnak öltözve lophattunk volna lovat a GTA V-ben

A napokban publikált egy Vadim M nevű YouTuber egy videót, amiből kiderül, hogy a GTA V-ből, több, mint egy évvel a megjelenés előtt kivágtak egy heistet. Erről hangfájlok és ikonok tanúskodnak, melyekből jónéhány információ kiderült a rablás lebonyolításával kapcsolatban.

A felkészülés első részében Michael-el kellett volna interneten a kiszemelt ház megtekintésére megbeszélni egy időpontot. A második felében Michael és Trevor egy meleg párnak adták volna ki magukat, akik érdeklődnek a ház iránt, valószínűleg ekkor mérték volna fel a terepet. Ebből a jelenetből egy hangfelvétel is benne maradt a játékban. A rablás tárgya pedig egy széf, egy ló és valakinek a felesége lett volna. 3 féle opció közül választhattunk volna. Csendben belopakodahattunk volna. Beöltözhettünk volna phatomimesnek és műsort adhattunk volna a házban rendezett partin. Ebben az esetben elvileg mexikói gengszterek is megjelentek volna. A harmadik változatban pedig bohócként jelenhettünk volna meg a bulin és valamiféle trükkel kellett volna ellopni a széfet. Valószínűleg a bohócos változathoz készült a játékban megtalálható Clown Van, ami csak az egyik mellékküldetésben jelenik meg, de az egy vezethető furgon, amit a mentésszerkesztő segítségével vezetni is lehet. Néhány hangfájl arról árulkodik, hogy a lovat lábon kellett volna elhozni, azaz lovaglásra is lett volna lehetőség, legalább ebben a küldetésben. Az egyik fájl szerint 2012 augusztusában vágták ki ezt a részt a fejlesztők még félkész állapotban, így még csak az első opció volt kész. Az ikonok és a hangfájlok ebben a videóban láthatók.

Nem ez az egyetlen dolog, amit kivágtak a fejlesztők a játékból. A poroltó is használható lett volna.

Sok más érdekességet lehet még találni Vadim M csatornáján. Ebből a videóból például kiderül, hogy még más dolgokon is változtattak a fejlesztők. A GTA III-hoz készült volna multiplayer. A San Andreas-ban a járműveken változtattak sokat. Például egy kétszemélyes virágcseréppel is róhattuk volna San Andreas útjait. A GTA IV-ben pedig benne hagytak két rejtett pályát is, ahol sok érdekességet lehet találni.

2015.01.25 19:33  ▪ Forrás: Vadim M  ▪ Írta: Rockstar69

Rockstar69
Offline
2015. 01. 25. 20:18
Talán mégse beszéltünk olyan hülyeséget anno bodom26-al, amikor azt mondtuk, hogy eltudnánk képzelni a lovaglást a GTA V-ben...

MateL
Offline
2015. 01. 25. 22:02
Kíváncsi vagyok, hogy a fájlok old vagy next gen verziókból származnak-e. Ha az új verziókban is benne van, vagy rohadt lusták és szemetelők, vagy még visszatérhet valamilyen formában. Bár a R*-t ismerve előbbi.

Davekoma
Offline
2015. 01. 25. 22:04
Követem Vadim M-t YouTube-on és nagyon sok érdekes videója van.
És igen Michael, eredetileg Albert volt, vagyis beigazolódott az Albert de Silva rejtély is.

Rockstar69
Offline
2015. 01. 25. 22:39
Davekoma: Ja igen, azt kihagytam.

NikitaDragovich
Offline
2015. 01. 25. 22:52
Ja, durva! Amúgy Brucie teljesen le volt modellezve a GTA V-ben, de kivették. El kellett volna lopni az autóját, miközben egy prostit küldtünk rá Franklinnel.

Emellett Michael-el helyesen Michaellel.
2015. 01. 26. 13:06
Szerintem úgy ahogy van igaz minden amit a videóban feltételez, Martin Madrazo feleségét Patricia-t aúgy is elrabolta Trevor, tehát mintha benne hagyták volna a feleség elrablós részt a Heistból csak heist nélkül, másképpen...

laroy
Offline
2015. 01. 26. 14:38
Érdekes dolgokat mívelnek a készítők. Félkész dolgokat benne hagynak a fájlokban.

kekesi
Offline
2015. 01. 26. 18:11
Miért van olyan érzésem, hogy a R* ezeket a fájlokat direkt csepészték oda, nem pedig valós kivágott tartalmak? Szerintem ez is a reklámkampány része, hogy legalább 1-2 kisebb hír mindig legyen a játékról. Vagy esetleg utalás a jövőben megjelenő DLC-kre, update-ekre.

Benito1994
Offline
2015. 01. 27. 12:59
Akkor az ilyenek miatt foglal olyan sok helyet a IV meg az V is.

Krisi22
Offline
2015. 01. 28. 14:44
Rockstar69: Én konkrétan nem is annyira értem miért nem tették bele. Hisz ha az Assasin's Credd 2-be sikerült akkor itt sem lehetne akadálya! Az biztos, hogy sokat dobott volna a játék hangulatán...

Rockstar69
Offline
2015. 01. 29. 20:46
Krisi22: Vagy, hogy "házon" belül maradjunk, a Red Dead Redemption-ben is megcsinálták.

Davekoma
Offline
2015. 01. 30. 06:40
Krisi22: Megcsinálták csak kivették a játékból, ennyi.
Biztos nem lett volna akkora szerepe a játékban.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink