Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Nem csak rablások lesznek az Online Heists frissítésben!

2015.03.04 01:13  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Új játékmódokkal és lehetőségekkel bővül jövő héten a GTA Online a rablások mellett. A Heists kiegészítő csomag versus csapatkihívásokat, free-roam tevékenységeket és bónusz jutalmakat is ad majd a játékhoz, melyek akár félmillió GTA dollárt is hozhatnak a konyhára.

Az Adversary Modók három új kompetitív feladattípust foglalnak magukban, melyekben két-két csapat méri össze az erejét. Ezek a multis rablások után lesznek elérhetőek.

  • Come Out To Play: Hárman menekülnek gyalogszerrel a fejvadászok (Hunters) elől. A menekülők (Runners) számára valamennyi fegyver elérhető, viszont csak egyetlen életük van. Az üldözőknek végtelenszer meghalhatnak, viszont ők csak szabad célzásban lőhetnek, és csak fűrészelt csövű puskával egy motoról vagy ATV-ről.
  • Siege Mentality: Legfeljebb négy játékos véd egy helyet, melyet maximum hat játékos támad. A támadók többen vannak és végtelen életük van, ugyanakkor csak fűrészelt csövű puskát használhatnak.
  • Hasta La Vista: Kamionosok csoportja veszi üldözőbe a biciklistákat. A kétkeréken menekülők legalább egyikének célba kell érnie a nyeréshez. A kamionosoknak nincsenek fegyvereik. Ők akkor nyernek, ha minden biciklistát elütöttek.

GTA GTA GTA

A játékosok ezentúl napi három kihívást is kapnak, melyek teljesítéséért bónusz jár. A pénzjutalom összege elérheti az 500 000 GTA dollárt.

Mindezen felül pedig a Freemode is új tevékenységekkel bővül. Lester felhívhat, hogy tereljük el a rendőrök figyelmét, amíg ő megbuherál valamit, Lamar megkérhet, hogy robbantsunk fel egy-két autót, Trevornak és Ronnak pedig néha arra lesz szüksége, hogy a rivális bűnbanda repülőivel foglalkozzunk. Ezek teljesítéséért RP és pénzjutalom jár.

GTA GTA

A fejlesztők továbbá egy új e-mail üzenetjelző rendszert implenetálnak a játékba, és lesz pár új Award is, melyekkel egyedi pólók és autókiegészítők szerezhetők.

Az Online Heists frissítés március 10-én érkezik a konzolos verziókhoz, a PC verzió pedig alapból tartalmazza majd április 14-én.

KRISZ46

Offline
2015. 03. 04. 10:19
Amennyit csiszolnak a pc-s en gondolom ez a kieg magától készült.
R* tutorial: H csesszünk ki a néppel?
Am tuti jók ezek az újitások
totyak

Offline
2015. 03. 04. 14:52
Konzolosoknak jó játékot. Én meg kivárom a soromat
NikitaDragovich

Offline
2015. 03. 04. 16:49
Végre! Már ideje volt valami normális frissítésnek! Egy és fél éve vártuk már a rablásokat, és végre!
Arminho

Offline
2015. 03. 04. 20:15
A PC-sek egy és fél éve várják a játék megjelenését, és végre?
Ezek ugye jönnek old-genre is, nem? Ez a napi három kihívás pedig mit takar pontosan?
A játékmódok meg már szerintem kicsit erőltetettek lettek, az utolsónak például semmi értelmét nem látom. Szerencsére március 10. már itt van a nyakunkon, és hamarosan már együtt rabolhatok a PS3 gamerekkel!
2015. 03. 04. 20:18
A Come Out To Play-ben a gyalogosoknak "haza kell érniük", ez kimaradt.
Stan98

Offline
2015. 03. 04. 21:03
Arminho,Nikita: remélem majd sokat fogunk együtt rabolni
Amúgy az új játékmódok nekem bejönnek. Már tök unalmas ugyanazokon a helyeken lövöldözni,versenyezni...a capture-ok nagyrészét utálom,ejtőernyőzéssel kb 1-2-szer próbálkoztam...szóval ezekhelyett jók ezek a módok,bár az uccsónak tényleg nem sok értelme van,de hát semmi se kötelező.
kekesi

Offline
2015. 03. 05. 14:25
A "Come Out To Play" nem lenne rossz, de inkább mesterlövészpuska és pisztoly kéne a vadászoknak, akik szintén gyalogolhatnak vagy akár autót/motort is vezethetnek. A menekülőknek pedig szintén jöhetne alapfelszereltségnek egy pisztoly és náluk is engedném a vezetést. De így se lesz rossz.

A "Siege Mentality" is jól hangzik, de ott sem értem, hogy miért csak lefűrészelt csövű puskát használhatnak...

A "Hasta La Vista" pedig teljesen rendben van, nem értem miért panaszkodik mindenki, hogy semmi értelme, miért kell mindennek értelmet adni? Amúgy meg simán ki lehet találni köré egy sztorit, csak fantázia kell hozzá, de ahogy látom az elég sokaknak nincs.
realostew

Offline
2015. 03. 05. 14:44
kekesi: Nem hiszem, hogy az "értelmet" sztoriként kéne felfogni ebben az esetben. Azzal viszont egyet értek, hogy teljesen oké az a játékmód. Szerintem szórakoztató lesz.
PSP

Offline
2015. 03. 08. 23:46
Na, ez már valami. A heisteket is alapból várom, de így pláne. A kamionos móka, de pláne a napi "feladatok" tetszenek. Mindig szerettem amikor Lester hívott online játék közben és el kellett intézni neki valamit.
Hajrá R* és GTAPlace!

Az üldözőknek végtelenszer meghalhatnak, viszont ők csak szabad célzásban lőhetnek, és csak fűrészelt csövű puskával egy motoról vagy ATV-ről.
Ez pedig fun.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak