Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Heists teaser, hands-on előzetes és képek érkeztek!

Saját kezűleg próbálhatták ki a Heists GTA Online kiegészítő csomagot az IGN szerkesztői. Az internetes magazin az előzetesében egy rövidke teaser videót és 14 új képet is felfedett a jövő héten megjelenő ingyenes letölthető tartalomról.

A szerzők azt írják, a rablások nem lesznek könnyűek, de legalább lesz checkpoint rendszer. Az egyik heist a Humane Research laboratóriumban fog zajlani. Ennek "Raid on Humane Labs" lesz a neve, és adatokat kell majd ellopni. A jutalom busás – nem kevesebb, mint 540 000 dollár.

Magát az akciót öt előkészületi feladat előzi meg, csak ezután jön maga a rablás. A cikk szerint a teljes heist lebonyolítása közel három órát vett igénybe. A felkészülés során először belépési kódokat kell szerezni egy nőtől a belváros egyik parkolójában, ami nem lesz egyszerű, mivel az FIB lefülel minket.

A második lépésben el kell kötni néhány APC-szerű speciális Merryweather járművet a magánhadsereg Blaine County-i gyakorlóterepéről. Mindenkinek más-más szerep jut. Szükség lesz Hydra vadászgépre és Valkyrie harci helikopterre is, amit a Merryweather kikötői bázisáról tudunk majd szerezni, végül pedig egy elektromágneses impulzus (EMP) generátort kell megfújni.

GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA

Aki kíváncsi a részletekre, az ide kattintva elolvashatja az IGN angol nyelvű cikkét.

A GTA Online Heists frissítés március 10-én érkezik a konzolos verziókhoz, és április 14-én már a megjelenéskor elérhető lesz a PC változatban.

2015.03.05 22:27  ▪ Forrás: IGN  ▪ Írta: Visali

Zider20g
Offline
2015. 03. 06. 07:26
Ha tudja hozni a GTA San Andreas hangulatát (Casino rablásra gondolok) vagy a Vice City bankrablós örültét akkor boldog leszek

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink