Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Heists teaser, hands-on előzetes és képek érkeztek!

2015.03.05 22:27  |  Írta: Visali  |  Forrás: IGN

Saját kezűleg próbálhatták ki a Heists GTA Online kiegészítő csomagot az IGN szerkesztői. Az internetes magazin az előzetesében egy rövidke teaser videót és 14 új képet is felfedett a jövő héten megjelenő ingyenes letölthető tartalomról.

A szerzők azt írják, a rablások nem lesznek könnyűek, de legalább lesz checkpoint rendszer. Az egyik heist a Humane Research laboratóriumban fog zajlani. Ennek "Raid on Humane Labs" lesz a neve, és adatokat kell majd ellopni. A jutalom busás – nem kevesebb, mint 540 000 dollár.

Magát az akciót öt előkészületi feladat előzi meg, csak ezután jön maga a rablás. A cikk szerint a teljes heist lebonyolítása közel három órát vett igénybe. A felkészülés során először belépési kódokat kell szerezni egy nőtől a belváros egyik parkolójában, ami nem lesz egyszerű, mivel az FIB lefülel minket.

A második lépésben el kell kötni néhány APC-szerű speciális Merryweather járművet a magánhadsereg Blaine County-i gyakorlóterepéről. Mindenkinek más-más szerep jut. Szükség lesz Hydra vadászgépre és Valkyrie harci helikopterre is, amit a Merryweather kikötői bázisáról tudunk majd szerezni, végül pedig egy elektromágneses impulzus (EMP) generátort kell megfújni.

GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA GTA

Aki kíváncsi a részletekre, az ide kattintva elolvashatja az IGN angol nyelvű cikkét.

A GTA Online Heists frissítés március 10-én érkezik a konzolos verziókhoz, és április 14-én már a megjelenéskor elérhető lesz a PC változatban.

Zider20g

Offline
2015. 03. 06. 07:26
Ha tudja hozni a GTA San Andreas hangulatát (Casino rablásra gondolok) vagy a Vice City bankrablós örültét akkor boldog leszek

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak