Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Animációs rövidfilm készül a Vice City befejezéséből

Kubrick figurás animációs rövidfilmben dolgozza fel a GTA Vice City záró küldetését a Majamai Hiroz.

A tagadhatatlanul 80-as évek rajongó Kalocsai Balázs, aki már meglepett minket pár mókás Commodore 64 stílusú játékvideóval és egy zseniális Vice City főcímdal feldolgozással ezúttal a Keep Your Friends Close misszióról készít videót.

A YouTube csatornáján közzétett egy rövid teasert a projektről, ami alatt a Miami Vice egyik híres betétdala, a Crockett's Theme hallható Herdics Tibor előadásában.

Kalocsai Balázs nem először nyúl a Vice City befejezéséhez. Egyszer már feldolgozta egy Commodore 64 stílusú játékként. Ezt ide kattintva megnézhetitek.

2015.06.07 14:11  ▪ Forrás: Majami Hiroz @YouTube  ▪ Írta: Visali

Mr.Vercetti
Offline
2015. 06. 07. 14:38
Sosem értettem, mi a jó ezekben az élő lego bábukban, hogy játékokat meg filmeket készítenek belőlük (erre pont nem alkalmasak), de ezt most végre kíváncsian várom, Kalocsai Balázs munkáiban még nem csalódtam, ez is nagyon ígéretes

GTA VI(ce city)!!!!

kekesi
Offline
2015. 06. 07. 14:47
Mr.Vercetti: Ez nem Lego...

Mr.Vercetti
Offline
2015. 06. 07. 15:06
Ja igen, Kubrick figurák, de így sem értem miért lennének alkalmasak animációra

kekesi
Offline
2015. 06. 07. 15:10
Mr.Vercetti: Ebben mondjuk igazad van, akármennyire is imádom a Legót és a hasonló játékokat, sem filmként, sem pedig játékként nem tetszenek. A legjobb, összerakni egy készletet és kitenni a polcra, vagy mondjuk ha az ember kicsi még játszik is vele, de élőben, az ilyen bohóckodás viszont nem jó, komoly dolgokhoz mint pl a VC meg pláne nem illik, de azért én is várom, hátha összehoznak valami jó cuccot.

Arminho
Offline
2015. 06. 09. 21:20
Ő Kalocsai, én meg kalocsai.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink