Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Visszatérhet a bokszer a következő GTA Online frissítésben

Két új fegyver nevére figyelt fel a szerdán megjelent Ill-Gotten Gains Part 1 frissítés fáljaiban a GTAForums egyik kíváncsiskodó felhasználója. Az árulkodó sorok a "Knuckle Duster" és a "Marksman Pistol" neveket említik.

A knuckle duster, azaz a bokszer a GTA3 éra óta egyetlen GTA epizódba sem került bele. Noha a GTA Online tevékenységeiben ritkán adódik lehetőség izgalmas közelharcra, úgy tűnik, most tér vissza az erősebb ütéseket eredményező gyilokszerszám.

A marksman pistol a nevéből adódóan egy távcsöves pisztoly lehet, melyhez hasonló már szerepelt a Vice City Stories-ban Equalizer néven. Jóllehet ott a távcsőnek nem sok hasznát vettük, a GTA Online-ban a takarékoskodóknak hasznos lehet, mivel így könnyen lőhetnénk le távolabb álló célpontokat, miközben a pisztolytöltények olcsóbbak, mint a mesterlövész puskákba valók.

A két fegyver feltételezhetően az Ill-Gotten Gains Part 2 kiegészítő csomag részeként érkezik majd, mely még a nyár folyamán elérhető lesz a Rockstar ígérete szerint.

2015.06.14 01:19  ▪ Forrás: DomisLive @YouTube  ▪ Írta: Visali

Franklin
Offline
2015. 06. 14. 13:05
Ahogy leírtátok a boxer semmire sem való Online-ban. Az Equalizer "távcsövébe" gondolom csak a PC és a Next Gen-esek tudnak majd belenézni. De legalább ők nem sz@rják le a játékot mint a többi játék kiadó. A tuningolást fejleszthetnék már kicsit mert valamelyik kocsi külsejét fejleszteni sem lehet.

dani.szentgali
Offline
2015. 06. 14. 23:02
Jó hírek. Vagyis a boxert a páratlanul gyengére sikerült és elég kis szereppel rendelkező közelharc miatt nem használnám, de az Equalizer szerű távcsöves pisztoly jó ötletnek tűnik. Szerintem, ha valóban egy távcsöves revolver/pisztoly lesz ez a fent említett "Marksman Pistol", akkor a régi konzolokon is meg kéne oldaniuk, hogy be lehessen nézni a távcsőbe (és szerintem meg is fogják), ellenkező esetben nem lenne értelme a fegyvernek. Bár visszagondolva a Vice City Stories-ban sem lehetett belezoomolni a távcsőbe, az Equalizer csupán az alap zoomot növelte meg a többi pisztolyhoz képest, illetve (lévén, hogy erős, revolverszerű fegyver volt) még annyi előnye volt, hogy egy lövésből terített. Majd meglátjuk, hogy a GTA V-ben hogyan oldják majd meg ezt a fegyvert. Mindenesetre én kíváncsian várom.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink