Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Visszatérhet a bokszer a következő GTA Online frissítésben

2015.06.14 01:19  |  Írta: Visali  |  Forrás: DomisLive @YouTube

Két új fegyver nevére figyelt fel a szerdán megjelent Ill-Gotten Gains Part 1 frissítés fáljaiban a GTAForums egyik kíváncsiskodó felhasználója. Az árulkodó sorok a "Knuckle Duster" és a "Marksman Pistol" neveket említik.

A knuckle duster, azaz a bokszer a GTA3 éra óta egyetlen GTA epizódba sem került bele. Noha a GTA Online tevékenységeiben ritkán adódik lehetőség izgalmas közelharcra, úgy tűnik, most tér vissza az erősebb ütéseket eredményező gyilokszerszám.

A marksman pistol a nevéből adódóan egy távcsöves pisztoly lehet, melyhez hasonló már szerepelt a Vice City Stories-ban Equalizer néven. Jóllehet ott a távcsőnek nem sok hasznát vettük, a GTA Online-ban a takarékoskodóknak hasznos lehet, mivel így könnyen lőhetnénk le távolabb álló célpontokat, miközben a pisztolytöltények olcsóbbak, mint a mesterlövész puskákba valók.

A két fegyver feltételezhetően az Ill-Gotten Gains Part 2 kiegészítő csomag részeként érkezik majd, mely még a nyár folyamán elérhető lesz a Rockstar ígérete szerint.

Franklin

Offline
2015. 06. 14. 13:05
Ahogy leírtátok a boxer semmire sem való Online-ban. Az Equalizer "távcsövébe" gondolom csak a PC és a Next Gen-esek tudnak majd belenézni. De legalább ők nem sz@rják le a játékot mint a többi játék kiadó. A tuningolást fejleszthetnék már kicsit mert valamelyik kocsi külsejét fejleszteni sem lehet.
dani.szentgali

Offline
2015. 06. 14. 23:02
Jó hírek. Vagyis a boxert a páratlanul gyengére sikerült és elég kis szereppel rendelkező közelharc miatt nem használnám, de az Equalizer szerű távcsöves pisztoly jó ötletnek tűnik. Szerintem, ha valóban egy távcsöves revolver/pisztoly lesz ez a fent említett "Marksman Pistol", akkor a régi konzolokon is meg kéne oldaniuk, hogy be lehessen nézni a távcsőbe (és szerintem meg is fogják), ellenkező esetben nem lenne értelme a fegyvernek. Bár visszagondolva a Vice City Stories-ban sem lehetett belezoomolni a távcsőbe, az Equalizer csupán az alap zoomot növelte meg a többi pisztolyhoz képest, illetve (lévén, hogy erős, revolverszerű fegyver volt) még annyi előnye volt, hogy egy lövésből terített. Majd meglátjuk, hogy a GTA V-ben hogyan oldják majd meg ezt a fegyvert. Mindenesetre én kíváncsian várom.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak