Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elárasztották a csalók a GTA Online-t, bekeményít a Rockstar

Apokaliptikus hangulat uralkodik a GTA Online-ban az elmúlt napokban. Ufók potyognak az égből, a puhapöcsűek pénzt kéregetnek, elpusztíthatatlan repülők repkednek és színes rakétákat lövöldöznek a városnéző buszok.

Mindez csak pár jelenség azok közül, amiket a napokban a GTA V multi szobáiban tapasztalni lehet. A fejlesztők bejelentették, hogy új rendszert vezetnek be a csalók és modderek kiszűrésére.

Részleteket nem árultak el, de azt ígérik, hogy akit azon kapnak, hogy modokat, szkripteket, kiskapukat használnak, vagy más módon manipulálják a játék fájljait a GTA Online-ban, az végleg cheater poolba kerül, bannolják, vagy felfüggesztik a profiljukat.

A Rockstar arra kéri a játékosokat, hogy ne használjanak modokat a többjátékos módban, és köszönik mindazok segítségét, akik jelentik a csaló játékosokat a Banhammeren keresztül.

2015.06.15 20:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

kekesi
Offline
2015. 06. 15. 22:07
Én csak UFO támadásba, felrobbanó autókba, pénzeszsákokba, halhatatlan játékosokba, láthatatlan falakba futottam bele. Ja és egyszer kaptam egy fehér klónt és egy WC-t ami a karakteremre tapadt. Nem tudom mi ebben az elvezet, de szerintem nagyon szánalmas, aki mások játékát rombolja ezzel....

Mr.Vercetti
Offline
2015. 06. 15. 22:20
Mondjuk amilyen idegesítően nehéz a becsületes meggazdagodás, nem csoda hogy sok a pénzteremtő csaló, de tönkretenni mások játékát tényleg genyóság. Szerencsére én amúgy még nem találkoztam cheaterekkel (lehet túl keveset online-ozom )

Krisi22
Offline
2015. 06. 15. 22:26
Én belefutottam olyanokba akik azzal szórakoztak, hogy feldobtak a levegőbe, aztán leestem és meghaltam. Ezt minden egyes halálom után, amég meg nem untam...

Franklin
Offline
2015. 06. 15. 23:28
Így semmi értelme játszani. Sok halhatatlan ember, aki nem halhatatlan az robbanó golyókat lő.
Krisi: ugyan ez volt velem is.

Via1
Offline
2015. 06. 16. 09:37
Teendő?!: F1 megörökíted jelented és reméled h kibasszák a faszba...

NikitaDragovich
Offline
2015. 06. 16. 09:45
Én még nem találkoztam ilyesmikkel, sajnos. Nagyon örülnék, ha valaki megdobna néhány pénzeszsákkal, mert az Online-ban minden drága és meggazdagodni is nehéz. 466515 dollárom van, és most tartok a negyedik rablás második előkészületénél. Szeretnék jó sok Heistes járművet megvenni, de azok nagyon drágák, nem beszélve a tuningról. Még mindig vannak olyan járműveim, amiket nem tudtam feltuningolni.

Egyébként tegnap teniszeztem egy 10-es szintű játékossal. Szerintem egy csaló volt, mert akárhányszor én szerváltam volna a labdát, folyton azt írta ki a rendszer, hogy elrontottam, és mindig az ellenfelem kapta a pontot! Még el sem dobtam a labdát, de már kiírta, hogy elrontottam, és az a köcsög kapta a pontot! Természetes, hogy ő nyerte meg...
2015. 06. 16. 10:06
Hatvan UFO hajó után elég laggos a játék.

MateL
Offline
2015. 06. 16. 16:45
A legjobb megoldás az lenne, ha a cheater poolok szabadon beléphetőek lennének, amit a rendszer nem ment el, így aki beteges elbaszott perverz illúzióit ki akarja élni, szabadon megtehetné a többi beteges állattal, majd miután kiélvezték magukat, bemehetnek a többi normális közé. Aki normál helyen cheatel, azt meg kibasszák a francba.

Via1
Offline
2015. 06. 16. 18:42
MateL: ++++

sajnos a jelentés is tök macerás online jelented az addig oké. namost a bizonyíték oké f1 elindul a rogzítés.

majd írjy egy emailt a rokbann-ra a videó amirt csináltál túl nagy szal mailben esélytelen elküldened,+ a file rendszere miatt nemtudod megnyitni mással csak rokceditorral... na akkor csiánlj egy erre a célra készült youtube fiókot ( ha nem akarod a sájtod ilyen szarral megtölteni). akkor szerkezd meg h fellehessen tölteni akkor töltsd fel írd meg az emailt linked a linket... nah meg a faszom..... mennyit dolgozzak ÉN hogy az Ő játékuk játszható maradjon? megmajd képkockázzam ki nekik sreenshotonként mert az elfér a mailben.. mert h a videóban nincs hud... amiért rákényszerít a rockeditorra jópofa.. kicsit megkéne könnyíteni a dolgot nem? lehet többen jelentgetnének.

AngelHeart
Offline
2015. 06. 22. 09:58
Sziasztok nemtudom mennyire tartozik ide nem néztem hogy van e erre külön fórum vagy akármi avagy sem online baromkodáshoz heistezéshez keresnék csapatot vagy atármit PC-n, hack-elés cheat-elés nem érdekel csak szórakozni akarok
2015. 06. 24. 15:20
AngelHeart: Szívesen látlak a barátlistámon belül Social Clubon. NoxiusEnterprise.

Via1
Offline
2015. 06. 27. 22:54
AngelHeart: Vigo_1

barneyb
Offline
2016. 10. 10. 13:36
Aha annyira bekeményített a drága Rockstar , hogy nem csak a csalókat tiltják ki hanem az ártatlan játékosokat is. Ennél szarabb rendszert nem láttam még. Pl azt is kitiltják akinek a csaló pénzt adott és a szerencsétlen hülye meg elkölti a pénzt. Az automata rendszer őt is csalónak sorolja be. Nem a hülye frissítéseket kéne nyomatni hanem helyre rakni a játék hibáit, nem értem miért nem lehet egy ilyen opciót berakni a játékba hogyha valaki pénzt akar küldeni nekem kérdezze meg a rendszer hogy elfogadom e vagy nem? Mert ők csak a pénzes zsákokat lövik a hülyék felveszik és kitiltják őket. Nem beszélve azokról a bannolásokról amikre senki nem tudja a választ, és az illető nem csalt soha de eltiltják a játéktól. Inkább ezt az automata rendszert hozzák helyre.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink