Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Elárasztották a csalók a GTA Online-t, bekeményít a Rockstar

2015.06.15 20:12  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Apokaliptikus hangulat uralkodik a GTA Online-ban az elmúlt napokban. Ufók potyognak az égből, a puhapöcsűek pénzt kéregetnek, elpusztíthatatlan repülők repkednek és színes rakétákat lövöldöznek a városnéző buszok.

Mindez csak pár jelenség azok közül, amiket a napokban a GTA V multi szobáiban tapasztalni lehet. A fejlesztők bejelentették, hogy új rendszert vezetnek be a csalók és modderek kiszűrésére.

Részleteket nem árultak el, de azt ígérik, hogy akit azon kapnak, hogy modokat, szkripteket, kiskapukat használnak, vagy más módon manipulálják a játék fájljait a GTA Online-ban, az végleg cheater poolba kerül, bannolják, vagy felfüggesztik a profiljukat.

A Rockstar arra kéri a játékosokat, hogy ne használjanak modokat a többjátékos módban, és köszönik mindazok segítségét, akik jelentik a csaló játékosokat a Banhammeren keresztül.

kekesi

Offline
2015. 06. 15. 22:07
Én csak UFO támadásba, felrobbanó autókba, pénzeszsákokba, halhatatlan játékosokba, láthatatlan falakba futottam bele. Ja és egyszer kaptam egy fehér klónt és egy WC-t ami a karakteremre tapadt. Nem tudom mi ebben az elvezet, de szerintem nagyon szánalmas, aki mások játékát rombolja ezzel....
Mr.Vercetti

Offline
2015. 06. 15. 22:20
Mondjuk amilyen idegesítően nehéz a becsületes meggazdagodás, nem csoda hogy sok a pénzteremtő csaló, de tönkretenni mások játékát tényleg genyóság. Szerencsére én amúgy még nem találkoztam cheaterekkel (lehet túl keveset online-ozom )
Krisi22

Offline
2015. 06. 15. 22:26
Én belefutottam olyanokba akik azzal szórakoztak, hogy feldobtak a levegőbe, aztán leestem és meghaltam. Ezt minden egyes halálom után, amég meg nem untam...
Franklin

Offline
2015. 06. 15. 23:28
Így semmi értelme játszani. Sok halhatatlan ember, aki nem halhatatlan az robbanó golyókat lő.
Krisi: ugyan ez volt velem is.
Via1

Offline
2015. 06. 16. 09:37
Teendő?!: F1 megörökíted jelented és reméled h kibasszák a faszba...
NikitaDragovich

Offline
2015. 06. 16. 09:45
Én még nem találkoztam ilyesmikkel, sajnos. Nagyon örülnék, ha valaki megdobna néhány pénzeszsákkal, mert az Online-ban minden drága és meggazdagodni is nehéz. 466515 dollárom van, és most tartok a negyedik rablás második előkészületénél. Szeretnék jó sok Heistes járművet megvenni, de azok nagyon drágák, nem beszélve a tuningról. Még mindig vannak olyan járműveim, amiket nem tudtam feltuningolni.

Egyébként tegnap teniszeztem egy 10-es szintű játékossal. Szerintem egy csaló volt, mert akárhányszor én szerváltam volna a labdát, folyton azt írta ki a rendszer, hogy elrontottam, és mindig az ellenfelem kapta a pontot! Még el sem dobtam a labdát, de már kiírta, hogy elrontottam, és az a köcsög kapta a pontot! Természetes, hogy ő nyerte meg...
2015. 06. 16. 10:06
Hatvan UFO hajó után elég laggos a játék.
MateL

Offline
2015. 06. 16. 16:45
A legjobb megoldás az lenne, ha a cheater poolok szabadon beléphetőek lennének, amit a rendszer nem ment el, így aki beteges elbaszott perverz illúzióit ki akarja élni, szabadon megtehetné a többi beteges állattal, majd miután kiélvezték magukat, bemehetnek a többi normális közé. Aki normál helyen cheatel, azt meg kibasszák a francba.
Via1

Offline
2015. 06. 16. 18:42
MateL: ++++

sajnos a jelentés is tök macerás online jelented az addig oké. namost a bizonyíték oké f1 elindul a rogzítés.

majd írjy egy emailt a rokbann-ra a videó amirt csináltál túl nagy szal mailben esélytelen elküldened,+ a file rendszere miatt nemtudod megnyitni mással csak rokceditorral... na akkor csiánlj egy erre a célra készült youtube fiókot ( ha nem akarod a sájtod ilyen szarral megtölteni). akkor szerkezd meg h fellehessen tölteni akkor töltsd fel írd meg az emailt linked a linket... nah meg a faszom..... mennyit dolgozzak ÉN hogy az Ő játékuk játszható maradjon? megmajd képkockázzam ki nekik sreenshotonként mert az elfér a mailben.. mert h a videóban nincs hud... amiért rákényszerít a rockeditorra jópofa.. kicsit megkéne könnyíteni a dolgot nem? lehet többen jelentgetnének.
AngelHeart

Offline
2015. 06. 22. 09:58
Sziasztok nemtudom mennyire tartozik ide nem néztem hogy van e erre külön fórum vagy akármi avagy sem online baromkodáshoz heistezéshez keresnék csapatot vagy atármit PC-n, hack-elés cheat-elés nem érdekel csak szórakozni akarok
2015. 06. 24. 15:20
AngelHeart: Szívesen látlak a barátlistámon belül Social Clubon. NoxiusEnterprise.
Via1

Offline
2015. 06. 27. 22:54
AngelHeart: Vigo_1
barneyb

Offline
2016. 10. 10. 13:36
Aha annyira bekeményített a drága Rockstar , hogy nem csak a csalókat tiltják ki hanem az ártatlan játékosokat is. Ennél szarabb rendszert nem láttam még. Pl azt is kitiltják akinek a csaló pénzt adott és a szerencsétlen hülye meg elkölti a pénzt. Az automata rendszer őt is csalónak sorolja be. Nem a hülye frissítéseket kéne nyomatni hanem helyre rakni a játék hibáit, nem értem miért nem lehet egy ilyen opciót berakni a játékba hogyha valaki pénzt akar küldeni nekem kérdezze meg a rendszer hogy elfogadom e vagy nem? Mert ők csak a pénzes zsákokat lövik a hülyék felveszik és kitiltják őket. Nem beszélve azokról a bannolásokról amikre senki nem tudja a választ, és az illető nem csalt soha de eltiltják a játéktól. Inkább ezt az automata rendszert hozzák helyre.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak