Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Így találj játékostársakat a GTA Online-hoz

2015.06.24 20:56  |  Írta: Visali  |  Forrás: GTAOLFG

Számos crewba csatlakozhatunk a Social Club rendszerében, de sokan még mindig nem találnak játékostársakat, akikkel teljesíthetnék a GTA Online rablásokat, vagy lazulhatnának freemode-ban. Ezen segítendő a figyelmetekbe ajánlunk egy weboldalt, ami kifejezetten arra a célra jött létre, hogy egymásra találjanak a játékosok a GTA V multiban.

A Grand Theft Auto Online Looking for Group oldalán böngészhetünk a többi játékos hirdetései között, és ki-ki feladhatja a sajátját. A bal oldalsó menüben lehet szűrni platform, nyelv és játékmódok szerint, illetve hogy rendelkeznünk kell-e mikrofonnal. Saját meghívást a jobb felső sarokban lévő "List My Player" gombra kattintva tudunk beküldeni.

Itt meg kell adnunk a gamertaget, be kell linkelnünk a Social Club profilunkat, ki kell választanunk a platformot, hogy szükséges-e headset, milyen nyelvet beszélő játékosokat keresünk, kiválaszthatjuk a job típusát, megadhatjuk, hogy körülbelül hányas szintű játékosokat keresünk, majd egy rövid felhívó üzenetet is beírhatunk.


A GTA OLFG oldala

Ha kitöltöttük az űrlapot, válaszoljunk az ellenőrző kérdésre a legalsó szövegmezőben, és beküldhetjük a saját hirdetésünket. Ezután már csak arra kell várnunk, hogy mások bejelöljenek a Social Clubon, vagy küldjenek privát üzenetet.

Arminho

Offline
2015. 06. 24. 22:58
Nagyszerű lehetőség aktív barátok szerzésére. Mindenképpen kipróbálom.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak