Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Júliusban jön az Ill-Gotten Gains Part 2 frissítés

2015.06.26 22:15  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Vinyl lemezen is megvásárolható lesz a Grand Theft Auto V PC verzió egyelőre exkluzív The Lab rádiócsatornájának repertoárja. A fejlesztők egyúttal bejelentették, hogy az új zenék a jővó hónapban már a konzolos verziókban is felcsendülnek az Ill-Gotten Gains Part 2 frissítés részeként.

A Welcome to Los Santos hanglemez a jövő héttől lesz kapható, melynek kapcsán a Rockstar Games nyereményjátékot is szervez, de Magyarországról szokás szerint nem lehet nevezni.

Az albumon, és egyúttal The Lab kínálatában olyan számok hallhatók, melyek a játék aláfestő zenéit komponóló The Alchemist & Oh No és különböző előadók közös szerzeményei. A teljes számlistát egy korábbi hírünkben találjátok.

Az Ill-Gotten Gains Part 2 frissítés további tartalmaira a készítők nem tettek utalást, így nem tudni, hogy a korábban beígért Rockstar Editor is a következő kiegészítő csomagban érkezik-e a PlayStation 4 és Xbox One verziókba.

2015. 06. 27. 14:22
Örülnék néhány új ruhának, de még jobban örülnék, ha kijavítanának néhány dühítő hibát. Ráadásul ezek a ruhákkal kapcsolatosak. Nagyon örülnék például néhány hawaii/bowling ingnek. Néhány igazi kabátnak (amikor megláttam, hogy van Bomber jacket megörültem... aztán kekesi barátom elárulta, hogy így hívnak manapság egy bizonyos pulóver-szerűséget, és nem a rövid kis bőrkabátra utal), legyen az bőr, olyan kis pufi downtown-jacket vagy bármi más. És annak is örülnék, ha végre rendesen lehetne öltönyt szerezni. Miért nem vehetek fel akármihez akármit, amikor egy csomóan hülyén öltöznek a játékban?!
Ja, és mi értelme van az overcoatnak, HA NEM LEHET ZAKÓRA HÚZNI? Mert a FELÖLTŐ lényege, hogy megvédje az ÖLTÖNYT a víztől, mert a ZAKÓT nem lehet tisztítani úgy, ahogy egy inget. Arról, hogy mellényhez valamiért nem tudok rendes nyakkendőt húzni, már nem is beszélek.
CsabCharger

Offline
2015. 06. 27. 20:26
nem lehet nevezni. ehhh.... akkor viszont én Magyarországról pofátlanul osztom ezt:https://www.youtube.com/w...zSr66omY
adam10603

Offline
2015. 06. 28. 20:57
bármit is adnak ki, biztos lesz rá pénzem, rám dobáltak vagy 20 millió dollárnyi pénzes zsákot hack-erek. no nem mint ha bánnám amúgy is, én csak az áldozat vagyok, nem csaltam
CsabCharger

Offline
2015. 06. 29. 17:12
adam10603: én is így jártam a múltkor. bár nekem csak bő másfél millát sikerült szereznem. gyorsan lelépet a hacker srác. viszont szerintem ne várjál az elköltésével. nehogy az legyen,hogy a R* elvegye mint anno ps3-nál. amit vett magának az ember az ajándék pénzből ahhoz nem nyúltak viszont akinek nem "legális" lóvé volt a számláján azt a R* elvette.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak