Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Júliusban jön az Ill-Gotten Gains Part 2 frissítés


Vinyl lemezen is megvásárolható lesz a Grand Theft Auto V PC verzió egyelőre exkluzív The Lab rádiócsatornájának repertoárja. A fejlesztők egyúttal bejelentették, hogy az új zenék a jővó hónapban már a konzolos verziókban is felcsendülnek az Ill-Gotten Gains Part 2 frissítés részeként.

A Welcome to Los Santos hanglemez a jövő héttől lesz kapható, melynek kapcsán a Rockstar Games nyereményjátékot is szervez, de Magyarországról szokás szerint nem lehet nevezni.

Az albumon, és egyúttal The Lab kínálatában olyan számok hallhatók, melyek a játék aláfestő zenéit komponóló The Alchemist & Oh No és különböző előadók közös szerzeményei. A teljes számlistát egy korábbi hírünkben találjátok.

Az Ill-Gotten Gains Part 2 frissítés további tartalmaira a készítők nem tettek utalást, így nem tudni, hogy a korábban beígért Rockstar Editor is a következő kiegészítő csomagban érkezik-e a PlayStation 4 és Xbox One verziókba.

2015.06.26 22:15  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali
2015. 06. 27. 14:22
Örülnék néhány új ruhának, de még jobban örülnék, ha kijavítanának néhány dühítő hibát. Ráadásul ezek a ruhákkal kapcsolatosak. Nagyon örülnék például néhány hawaii/bowling ingnek. Néhány igazi kabátnak (amikor megláttam, hogy van Bomber jacket megörültem... aztán kekesi barátom elárulta, hogy így hívnak manapság egy bizonyos pulóver-szerűséget, és nem a rövid kis bőrkabátra utal), legyen az bőr, olyan kis pufi downtown-jacket vagy bármi más. És annak is örülnék, ha végre rendesen lehetne öltönyt szerezni. Miért nem vehetek fel akármihez akármit, amikor egy csomóan hülyén öltöznek a játékban?!
Ja, és mi értelme van az overcoatnak, HA NEM LEHET ZAKÓRA HÚZNI? Mert a FELÖLTŐ lényege, hogy megvédje az ÖLTÖNYT a víztől, mert a ZAKÓT nem lehet tisztítani úgy, ahogy egy inget. Arról, hogy mellényhez valamiért nem tudok rendes nyakkendőt húzni, már nem is beszélek.

CsabCharger
Offline
2015. 06. 27. 20:26
nem lehet nevezni. ehhh.... akkor viszont én Magyarországról pofátlanul osztom ezt:https://www.youtube.com/w...zSr66omY

adam10603
Offline
2015. 06. 28. 20:57
bármit is adnak ki, biztos lesz rá pénzem, rám dobáltak vagy 20 millió dollárnyi pénzes zsákot hack-erek. no nem mint ha bánnám amúgy is, én csak az áldozat vagyok, nem csaltam

CsabCharger
Offline
2015. 06. 29. 17:12
adam10603: én is így jártam a múltkor. bár nekem csak bő másfél millát sikerült szereznem. gyorsan lelépet a hacker srác. viszont szerintem ne várjál az elköltésével. nehogy az legyen,hogy a R* elvegye mint anno ps3-nál. amit vett magának az ember az ajándék pénzből ahhoz nem nyúltak viszont akinek nem "legális" lóvé volt a számláján azt a R* elvette.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink