Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megjelent az Ill-Gotten Gains Part 2 frissítés!

Ma délután elérhetővé vált a néhány hete megjelent Ill-Gotten Gains frissítés második része. Ahogy azt megszokhattuk, az updatel számos hibajavítás, valamint néhány kisebb-nagyobb módosítás is érkezett.

A frissítéssel a következő újdonságok váltak elérhetővé:

  • 5 új autó: Coil Brawler, Vapid Chino, Invetero Coquette BlackFin, Progen T20, Dinka Vindicator
  • 1 új hajó: Lampadati Toro
  • 3 új duda: Classical Horn 8, Classical Horn Loop 1, Classical Horn Loop 2
  • 2 új fegyver: Marksman Pistol, Knuckle Duster
  • 9 különleges boxer, kizárólag PS4-en Xbox Oneon és PC-n: The Pimp, The Ballas, The Hustler, The Rock, The Hater, The Lover, The Player, The King, The Vagos
  • 15 új tetoválás (csak online)
  • Több száz új ruha (csak online)
  • 9 új szemüveg érhető el a női karakterek számára, melyek korábban csak a férfi karaktereknél voltak megvásárolhatók
  • Mind a négy konzolon bekerült a rádióállomások közé a The Labs nevű rádió, ami eddig kizárólag PC-n volt elérhető
  • Már a Los Santos International Airport és Fort Zancudo területén is készíthetünk jobokat
  • Kizárólag PS4-en Xbox Oneon és PC-n, már az Interaction Menüben is lecserélhetjük a sálakat és a mandzsettákat
  • Kizárólag PS3-on és Xbox 360-on, néhányszor felvillan az autónkat jelző ikon, ha lehívjuk azt a szerelőtől vagy a biztosítótól

Szokás szerint a járműveket PS3-on és Xbox 360-on a karakterek garázsaiban, kikötöiben találjuk meg, PS4-en Xbox Oneon és PC-n pedig a frogalomban közlekednek, valamint a Legendary Motorsport és Docktease weboldalán vásárolhatjuk meg.

A hiba javítások teljes listáját, ide kattintva találjátok meg!

Frissítés

Mivel ez a frissítés a pénzköltésről szól, az új járművek ára elég borsos. A T20 például 2 200 000 dollárba kerül a GTA Onlineban. Szerencsére több lehetőség is van, hogy olcsóbban jussunk hozzájuk. Az egyik ilyen, hogy a lifeinvader.com-on (Social Club profil kell hozzá) "Stalkoljuk" a Legendary Motorsport oldalát, ezzel 10% kedvezményt kapunk az első vásárlásból. Más oldalakon is sporólhatunk így, érdemes szétnézni a "GTA-s Facebookon". A másik lehetőség, csak júlus 15-ig érhető el. Ehhez három követelménynek kell megfelelni Social Clubon: 1. Iratkozz fel a Rockstar Games levelezési listájára. 2. Erősítsd meg az e-mail címed. 3. Légy tagja egy Crew-nak. Ha mind a három feltétel teljesül, 25% kedvezmény kapsz az első vásárlásból a Legendary Motorsport oldalán, melyet júlus 19-én írnak jóvá a virtuális bankkártyádon.

2015.07.08 19:31  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

Arminho
Offline
2015. 07. 09. 12:27
Hogy kell érteni azt, hogy július 19-én írják jóvá a vásárlást a bankkártyámon?

Rockstar69
Offline
2015. 07. 09. 13:56
Arminho: Nem a vásárlást, hanem a kedvezményt írják jóvá. Tehát ha veszel valamit, mondjuk 2 000 000-ért, akkor vásárláskor a teljes összeget ki kell fizetned, és július 19-én kapsz vissza 500k-t.

adam10603
Offline
2015. 07. 09. 16:51
Ó, hogy a p***ba Jókor olvasom ezt a kedvezményes dolgot, megvettem teljes áron a kocsit.

Rockstar69
Offline
2015. 07. 09. 17:23
adam10603: Én is így jártam

kekesi
Offline
2015. 07. 09. 19:31
Ő...hát...izé...
Elég gyenge update lett, a járművek nevetségesen drágák a képességeikhez képest, az új ruhákból pedig nincs több száz, max több tíz és azoknak a 90%-a is undorító.

Én ezeket várnék egy új frissítéstől:
1) Rengeteg újfajta ruha. (kosarascipők, dzsekik, új sapkák, változatosabb póló és pulcsifajták)
2) Személyre szabhatóbb ruhák. (mi állíthatnánk a pulcsik cipzárját, a hősszúujjú ruhák ujjait felhúzhatnánk, beállíthatnánk, hogy a karakterünk felvegye e a kapucnit vagy sem, az ing gombjait is egyenként ki be gombolhatnánk, mindent mindennel felvehetővé kéne tenni, ha akarok pólóhoz nyakkendőt venni, akkor vehessek, ne a R* mondja meg, hogy mit-mivel hordhatok, és azt is megengedném, hogy 3-4 réteg ruhát is ráadjunk a karakterünkre)
3) Új küldetések (lehetne több összetettebb is) és küldetéskészítés lehetősége. (utóbbi természetesen Online)
4) Normális áron elérhető (max 1 millió dolláros) autók.
5) Új tuning alkatrészek a kis mértékben módosítható autókhoz.
6) Rakják bele végre a nitrót a játékba!
7) Csináljanak még 1-2 új Heist-ot és a régiekért járó összeget emeljék meg, mert enyhén szólva nevetségesek!
8) Rakjanak állatokat az Online-ba is!
9) Javítsák ki azt, hogy egy job után alig hagynak időt szavazni!
10) Figyeljenek a játékosokra és az ő visszajelzéseik alapján fejlesszék a játékot tovább!

+1 Jetpack
+2 Hidraulika a kocsikba



Ha ezek teljesülnének, már közel tökéletes lenne a játék, így is jó, de jobb is lehetne.




Zider20g
Offline
2015. 07. 10. 10:10
kekesi: Én is hozzátennék egyet ehhez a listához:
-Rendőrök lebutitása:A rendőrök (single) kegyetlen kemények,"nagyon" okosak, és emiatt sokszor nehezebb a Heisthoz megszerezni az adott járművet (ami dög lassú) mint maga a Heist ami élvezetes de nem olyan nehéz mint a cuccok beszerzése ami szerintem azért van mert a Heist egy agyonszkriptelt küldetés míg a cucc beszerzésben csak annyi a szkript hogy utánad küldi a fakabátokat.Emiatt sajnos sok részt skippeltem (CSAK A RENDÖRŐK MIATT), és egyszer csaltam mert nem engedte skippelni.

kekesi
Offline
2015. 07. 10. 11:23
Zider20g: Igaz, ez is jó lenne, de nem azért idegesítőek a rendőrök, mert okosak, hanem, mert mindig az orrunk elé dobja le őket a játék és tényleg mindenhol ott vannak, ráadásul lerázni is percekbe telik őket.

Zider20g
Offline
2015. 07. 10. 11:34
kekesi: Percekbe?! Hát ez még a jobbik eset nekem a Big One küldetéshez a rendőrfurgont csak csalással sikerült ellopni pedig nem keveset kocsikáztam vele.Ja és volt olyan hogy átváltottam Mikera lementem a lépcsőn hívtam egy taxit és mellettem elkezdett pofázni a csávó hogy menjek el mire végeztem a telefonnal már rám is hítva a zsekákat...

halalzolee
Offline
2015. 07. 10. 16:10
jó lenne még egy dolog! mégpedig hogy lehessen egymástól kocsit venni! lenne egy használt piac oldal a játékbeli interneten! így a szegényebb ember is olcsón vehet f*sza kocsikat esetleg házat is akár, ha már ház, az se lenne rossz, ha még több ház lehetne egyszerre a birtokunkban vagy legalábbis garázs, mert nekem tele van, és ha van új kocsi nem tudom hova rakni

kekesi
Offline
2015. 07. 10. 17:00
halalzolee: Ezek is jók lennének, főleg az egymás közötti kereskedelem. Meg azt is el tudnám képzelni, hogy mondjuk Gerald a segítségünkért cserébe adna különböző drogokat, amiket eladhatunk más játékosnak, vagy megtarthatjuk és mi magunk fogyaszthatnánk el.

Amúgy én megterveztem egy Update-et, aminek mindenki örülne szerintem.
A lényeg az lenne, hogy visszahozná a SanAndreas legjobb dolgait.

-Hidraulika + egy új játékmód amiben versenyezni, kell, hogy ki tudja jobban megtáncoltatni a kocsiját. (ugye a SA elején volt ilyen küldi, egy az egyben úgy képzelem el és mondjuk 2-4 fő játszhatná)
-Billiárd (ezt pedig akár egyedül vagy 3 másik barátunkkal is játszhatnánk)
-A San Andreas játékgépei és konzoljai a klasszikus minijátékokkal + berakhatnának pár újat is amikben akár 2-4 ember is összemérheti a tudását (de utóbbi nem fontos)
-Nitro
-Rengeteg "régi-új" autó a San Andreas-ból (itt gondolok, a bandaautókra és a szereplők kocsijaira, illetve több népszerű autóra is, sőt a híresebb kocsikat mint Sweet vagy Cesar járgányai, a térképen elszórva kéne megkeresni mint roncs és miután megtaláltuk megkapnánk a lehetőséget, hogy felújítsuk.
-Jetpack (akár külön Heist-ot is lehetne köré építeni, aminek a lényege, hogy be kell törni a katonai bázisra és el kell lopni, ilyen ugye a SA-ban is volt)
-SA stílusú ruhák (akár a főbb szereplők komplett szereléseit is be lehetne szerezni)
-Egy új küldetéssorozat amit a SA missziói ihlettek (itt minimum egy 5-10db kéne)
-Néhány a SA-ban lévő zeneszám visszahozása
-Dupla RP és GTA$ event 1 hétig
-Táncolós minijáték (szintén ahogy a SA-ban volt)
-Új achievementek amik ezekhez kapcsolódnak


EknicMada
Offline
2015. 07. 10. 18:02
kekesi: oké hidraulika..de akkor nem tudnád mozgatni a kamerát a kocsi körül konzolon mivel csak a jobb analóg karral lehetne ezt megoldani max

KevinSipos979
Offline
2015. 07. 10. 18:15
kekesi: Egyetértek. Csak egy kicsit kevés,ezek mellé még bőven férne pár dolog.

Zider20g
Offline
2015. 07. 10. 18:34
kekesi: Egy nagy dolgot most tennék hozzá mégpedig a COOP mód lehetősége.Ugyebár a főhősök adottak hozzá max a játék elejét kellene kibővíteni hogy akkor is lehessen használni a 3 karaktert.Amúgy amiket leírtál ez szép és jó csak valószínűleg nem fogják betenni a játékba (az én ötletemet meg főkép nem) ez inkább olyan téma hogy mivel legyen jobb a KÖVETKEZŐ GTA (nem a számozott hanem ami még valószínűleg előbb fog jönni)

Atlas
Offline
2015. 07. 10. 19:54
Zider20g: COOP mód! Ott van a pont. Ha már van 3 karakter a játékban, akkor miért nincs COOP? Igaz egyik gta-ban sem volt, de elfért volna ide és még az osztott képernyőt is eltudnám képzelni.

Zeli
Offline
2015. 07. 11. 01:21
Én már annak is örülnék ha kijavítanák egy frissítéssel azt az undorító laggos bugot... eddig ment highon 50-60fps-el, ahogy megjött az update rohadt laggos lett az egész játék, még normal-on is össze vissza szaggat meg laggol, eszméletlen idegesítő ez a hatalmas fps csökkenés, még nem is láttam ilyet.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink