Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megjelent az Ill-Gotten Gains Part 2 frissítés!

2015.07.08 19:31  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Ma délután elérhetővé vált a néhány hete megjelent Ill-Gotten Gains frissítés második része. Ahogy azt megszokhattuk, az updatel számos hibajavítás, valamint néhány kisebb-nagyobb módosítás is érkezett.

A frissítéssel a következő újdonságok váltak elérhetővé:

 • 5 új autó: Coil Brawler, Vapid Chino, Invetero Coquette BlackFin, Progen T20, Dinka Vindicator
 • 1 új hajó: Lampadati Toro
 • 3 új duda: Classical Horn 8, Classical Horn Loop 1, Classical Horn Loop 2
 • 2 új fegyver: Marksman Pistol, Knuckle Duster
 • 9 különleges boxer, kizárólag PS4-en Xbox Oneon és PC-n: The Pimp, The Ballas, The Hustler, The Rock, The Hater, The Lover, The Player, The King, The Vagos
 • 15 új tetoválás (csak online)
 • Több száz új ruha (csak online)
 • 9 új szemüveg érhető el a női karakterek számára, melyek korábban csak a férfi karaktereknél voltak megvásárolhatók
 • Mind a négy konzolon bekerült a rádióállomások közé a The Labs nevű rádió, ami eddig kizárólag PC-n volt elérhető
 • Már a Los Santos International Airport és Fort Zancudo területén is készíthetünk jobokat
 • Kizárólag PS4-en Xbox Oneon és PC-n, már az Interaction Menüben is lecserélhetjük a sálakat és a mandzsettákat
 • Kizárólag PS3-on és Xbox 360-on, néhányszor felvillan az autónkat jelző ikon, ha lehívjuk azt a szerelőtől vagy a biztosítótól

Szokás szerint a járműveket PS3-on és Xbox 360-on a karakterek garázsaiban, kikötöiben találjuk meg, PS4-en Xbox Oneon és PC-n pedig a frogalomban közlekednek, valamint a Legendary Motorsport és Docktease weboldalán vásárolhatjuk meg.

A hiba javítások teljes listáját, ide kattintva találjátok meg!

Frissítés

Mivel ez a frissítés a pénzköltésről szól, az új járművek ára elég borsos. A T20 például 2 200 000 dollárba kerül a GTA Onlineban. Szerencsére több lehetőség is van, hogy olcsóbban jussunk hozzájuk. Az egyik ilyen, hogy a lifeinvader.com-on (Social Club profil kell hozzá) "Stalkoljuk" a Legendary Motorsport oldalát, ezzel 10% kedvezményt kapunk az első vásárlásból. Más oldalakon is sporólhatunk így, érdemes szétnézni a "GTA-s Facebookon". A másik lehetőség, csak júlus 15-ig érhető el. Ehhez három követelménynek kell megfelelni Social Clubon: 1. Iratkozz fel a Rockstar Games levelezési listájára. 2. Erősítsd meg az e-mail címed. 3. Légy tagja egy Crew-nak. Ha mind a három feltétel teljesül, 25% kedvezmény kapsz az első vásárlásból a Legendary Motorsport oldalán, melyet júlus 19-én írnak jóvá a virtuális bankkártyádon.

Arminho

Offline
2015. 07. 09. 12:27
Hogy kell érteni azt, hogy július 19-én írják jóvá a vásárlást a bankkártyámon?
Rockstar69

Offline
2015. 07. 09. 13:56
Arminho: Nem a vásárlást, hanem a kedvezményt írják jóvá. Tehát ha veszel valamit, mondjuk 2 000 000-ért, akkor vásárláskor a teljes összeget ki kell fizetned, és július 19-én kapsz vissza 500k-t.
adam10603

Offline
2015. 07. 09. 16:51
Ó, hogy a p***ba Jókor olvasom ezt a kedvezményes dolgot, megvettem teljes áron a kocsit.
Rockstar69

Offline
2015. 07. 09. 17:23
adam10603: Én is így jártam
kekesi

Offline
2015. 07. 09. 19:31
Ő...hát...izé...
Elég gyenge update lett, a járművek nevetségesen drágák a képességeikhez képest, az új ruhákból pedig nincs több száz, max több tíz és azoknak a 90%-a is undorító.

Én ezeket várnék egy új frissítéstől:
1) Rengeteg újfajta ruha. (kosarascipők, dzsekik, új sapkák, változatosabb póló és pulcsifajták)
2) Személyre szabhatóbb ruhák. (mi állíthatnánk a pulcsik cipzárját, a hősszúujjú ruhák ujjait felhúzhatnánk, beállíthatnánk, hogy a karakterünk felvegye e a kapucnit vagy sem, az ing gombjait is egyenként ki be gombolhatnánk, mindent mindennel felvehetővé kéne tenni, ha akarok pólóhoz nyakkendőt venni, akkor vehessek, ne a R* mondja meg, hogy mit-mivel hordhatok, és azt is megengedném, hogy 3-4 réteg ruhát is ráadjunk a karakterünkre)
3) Új küldetések (lehetne több összetettebb is) és küldetéskészítés lehetősége. (utóbbi természetesen Online)
4) Normális áron elérhető (max 1 millió dolláros) autók.
5) Új tuning alkatrészek a kis mértékben módosítható autókhoz.
6) Rakják bele végre a nitrót a játékba!
7) Csináljanak még 1-2 új Heist-ot és a régiekért járó összeget emeljék meg, mert enyhén szólva nevetségesek!
8) Rakjanak állatokat az Online-ba is!
9) Javítsák ki azt, hogy egy job után alig hagynak időt szavazni!
10) Figyeljenek a játékosokra és az ő visszajelzéseik alapján fejlesszék a játékot tovább!

+1 Jetpack
+2 Hidraulika a kocsikbaHa ezek teljesülnének, már közel tökéletes lenne a játék, így is jó, de jobb is lehetne.Zider20g

Offline
2015. 07. 10. 10:10
kekesi: Én is hozzátennék egyet ehhez a listához:
-Rendőrök lebutitása:A rendőrök (single) kegyetlen kemények,"nagyon" okosak, és emiatt sokszor nehezebb a Heisthoz megszerezni az adott járművet (ami dög lassú) mint maga a Heist ami élvezetes de nem olyan nehéz mint a cuccok beszerzése ami szerintem azért van mert a Heist egy agyonszkriptelt küldetés míg a cucc beszerzésben csak annyi a szkript hogy utánad küldi a fakabátokat.Emiatt sajnos sok részt skippeltem (CSAK A RENDÖRŐK MIATT), és egyszer csaltam mert nem engedte skippelni.
kekesi

Offline
2015. 07. 10. 11:23
Zider20g: Igaz, ez is jó lenne, de nem azért idegesítőek a rendőrök, mert okosak, hanem, mert mindig az orrunk elé dobja le őket a játék és tényleg mindenhol ott vannak, ráadásul lerázni is percekbe telik őket.
Zider20g

Offline
2015. 07. 10. 11:34
kekesi: Percekbe?! Hát ez még a jobbik eset nekem a Big One küldetéshez a rendőrfurgont csak csalással sikerült ellopni pedig nem keveset kocsikáztam vele.Ja és volt olyan hogy átváltottam Mikera lementem a lépcsőn hívtam egy taxit és mellettem elkezdett pofázni a csávó hogy menjek el mire végeztem a telefonnal már rám is hítva a zsekákat...
halalzolee

Offline
2015. 07. 10. 16:10
jó lenne még egy dolog! mégpedig hogy lehessen egymástól kocsit venni! lenne egy használt piac oldal a játékbeli interneten! így a szegényebb ember is olcsón vehet f*sza kocsikat esetleg házat is akár, ha már ház, az se lenne rossz, ha még több ház lehetne egyszerre a birtokunkban vagy legalábbis garázs, mert nekem tele van, és ha van új kocsi nem tudom hova rakni
kekesi

Offline
2015. 07. 10. 17:00
halalzolee: Ezek is jók lennének, főleg az egymás közötti kereskedelem. Meg azt is el tudnám képzelni, hogy mondjuk Gerald a segítségünkért cserébe adna különböző drogokat, amiket eladhatunk más játékosnak, vagy megtarthatjuk és mi magunk fogyaszthatnánk el.

Amúgy én megterveztem egy Update-et, aminek mindenki örülne szerintem.
A lényeg az lenne, hogy visszahozná a SanAndreas legjobb dolgait.

-Hidraulika + egy új játékmód amiben versenyezni, kell, hogy ki tudja jobban megtáncoltatni a kocsiját. (ugye a SA elején volt ilyen küldi, egy az egyben úgy képzelem el és mondjuk 2-4 fő játszhatná)
-Billiárd (ezt pedig akár egyedül vagy 3 másik barátunkkal is játszhatnánk)
-A San Andreas játékgépei és konzoljai a klasszikus minijátékokkal + berakhatnának pár újat is amikben akár 2-4 ember is összemérheti a tudását (de utóbbi nem fontos)
-Nitro
-Rengeteg "régi-új" autó a San Andreas-ból (itt gondolok, a bandaautókra és a szereplők kocsijaira, illetve több népszerű autóra is, sőt a híresebb kocsikat mint Sweet vagy Cesar járgányai, a térképen elszórva kéne megkeresni mint roncs és miután megtaláltuk megkapnánk a lehetőséget, hogy felújítsuk.
-Jetpack (akár külön Heist-ot is lehetne köré építeni, aminek a lényege, hogy be kell törni a katonai bázisra és el kell lopni, ilyen ugye a SA-ban is volt)
-SA stílusú ruhák (akár a főbb szereplők komplett szereléseit is be lehetne szerezni)
-Egy új küldetéssorozat amit a SA missziói ihlettek (itt minimum egy 5-10db kéne)
-Néhány a SA-ban lévő zeneszám visszahozása
-Dupla RP és GTA$ event 1 hétig
-Táncolós minijáték (szintén ahogy a SA-ban volt)
-Új achievementek amik ezekhez kapcsolódnak

EknicMada

Offline
2015. 07. 10. 18:02
kekesi: oké hidraulika..de akkor nem tudnád mozgatni a kamerát a kocsi körül konzolon mivel csak a jobb analóg karral lehetne ezt megoldani max
KevinSipos979

Offline
2015. 07. 10. 18:15
kekesi: Egyetértek. Csak egy kicsit kevés,ezek mellé még bőven férne pár dolog.
Zider20g

Offline
2015. 07. 10. 18:34
kekesi: Egy nagy dolgot most tennék hozzá mégpedig a COOP mód lehetősége.Ugyebár a főhősök adottak hozzá max a játék elejét kellene kibővíteni hogy akkor is lehessen használni a 3 karaktert.Amúgy amiket leírtál ez szép és jó csak valószínűleg nem fogják betenni a játékba (az én ötletemet meg főkép nem) ez inkább olyan téma hogy mivel legyen jobb a KÖVETKEZŐ GTA (nem a számozott hanem ami még valószínűleg előbb fog jönni)
Atlas

Offline
2015. 07. 10. 19:54
Zider20g: COOP mód! Ott van a pont. Ha már van 3 karakter a játékban, akkor miért nincs COOP? Igaz egyik gta-ban sem volt, de elfért volna ide és még az osztott képernyőt is eltudnám képzelni.
Zeli

Offline
2015. 07. 11. 01:21
Én már annak is örülnék ha kijavítanák egy frissítéssel azt az undorító laggos bugot... eddig ment highon 50-60fps-el, ahogy megjött az update rohadt laggos lett az egész játék, még normal-on is össze vissza szaggat meg laggol, eszméletlen idegesítő ez a hatalmas fps csökkenés, még nem is láttam ilyet.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak