Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Freemode lehetőségekkel bővül kedden a GTA Online!

Feldobja az unalmassá vált Freemode szobákat a Rockstar Games a következő GTA Online frissítésben. Szeptember 15-én új ingyenes kiegészítő pakk érkezik, mely ezúttal csak az újgenerációs konzolokra és PC-re lesz elérhető. A fejlesztők egy trailert is közzétettek.

A Freemode Events névre keresztelt update a PlayStation 4, az Xbox One és a számítógépek erőforrásait kihasználva olyan kihívásokat ad hozzá a játékhoz, melyek lobbi és töltőképernyő nélkül lesznek elérhetőek. Ezek véletlenszerűen indulnak majd el, a játékos pedig eldöntheti, hogy részt vesz-e rajtuk.

A készítők rengeteg új élményt ígérnek:

  • A King of The Castle egy területfoglalós mód lesz, ahol mindenki önmaga verseng a többiekkel. A játékosoknak önmaguknak kell meghódítaniuk a megjelölt "várat", majd megvédeni a pozíciójukat
  • Akik jobb szeretnek csapatban nyomulni, vagy az ún. "godmode" szerelmesei, azoknak a Hunting the Beast ad majd lehetőséget a szórakozásra. Az egyik vállalkozó szellemű játékos a szobában önkéntesen átalakulhat "szörnyeteggé", ezáltal gyorsabb és erősebb lesz, a feladata pedig az lesz, hogy elmeneküljön a többi játékos elől – egyfajta fordított fogócska
  • Lesz több Stunt Challange is, például jutalmat kap, aki a legtovább egykerekezik (wheelie), a legtöbbet van levegőben földi járművel, vagy a legtöbb near miss sikerül neki utóban, ütközés nélkül

A frissítés részeként két új Adversary Mode küldetés is bekerül a játékba. A Hunting Pack izgalmát az adja majd, hogy egy bombával felszerelt autót kell ellopni, mely felrobban, ha túlságosan lelassulunk vele. A Cross The Line pedig egyfajta területhódítós misszió lesz, ahol a jól felfegyverzett csapatoknak egymás területére kell majd behatolnia.

Ahogy a Rockstar korábban bejelentette, a PlayStation 4 és Xbox One verziók a kiegészítővel együtt megkapják a Rockstar Editort.

A bejelentésben arról nem ejtettek szót, hogy lesz-e még GTA Online update a csaknem két éve megjelent PlayStation 3 és Xbox 360 kiadáshoz.

UPDATE 2015.09.10. 18:30

A fejlesztők a brit Kotaku szerkesztőjének megerősítették, hogy nem lesz több GTA Online kiegészítő csomag a PlayStation 3 és Xbox 360 verzióhoz:

"Ahogy korábban említettük, mindig is tudtuk, hogy lesz egy pont, amikor elérjük az előző generációs konzolok technikai határait, hiszen minden újabb letölthető frissítés további memóriát igényel majd a megoldások és újabb scriptek számára. Folyamatosan optimalizáltuk a teljes játékot, hogy annyi memóriát préselhessünk össze az előzőgenerációs hardvereken, amennyit csak tudtunk, de egy ponton túl ez már veszélyezteti a teljes játék stabilitását."

Az online magazin egy előzetest is közölt az új kihívások teljes listájáról, melyet rövidesen lefordítunk nektek.

2015.09.10 17:35  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

NikitaDragovich
Offline
2015. 09. 10. 18:24
Emellett az update részeként minden platformra érkeznek a GTA Online Freemode-ját érintő újdonságok, amelyekről a következő hetekben közölnek több információt.
Szeptember 15-én új ingyenes kiegészítő pakk érkezik, mely ezúttal csak az újgenerációs konzolokra és PC-re lesz elérhető.

Köszönjük szépen a hazudozást, Rockstar Games...

Egyébként szerintem ez azt jelenti, hogy felesleges már PS3-on és Xbox 360-on játszani a GTA V-tel és az Online-nal. A régi konzolokon a GTA V már halott, jobb is, hogy vettünk egy PS4-et, csak sajnos nem fogom megvenni még sokáig a GTA-t, mert nagyon drága és nagyon unalmas!

Imu
Offline
2015. 09. 10. 18:35
hát ezzel nem sokan vannak így... csak a story-t végig vinni nagyon sok idő, aztána Story Mode-ot 100%-ra végigvinni, aztán az Online, haverokkal. Szerintem ez nem annyira unalmas és a Rockstar k@rva sokat dolgozott a játékkal, külön a PC verzióval szóval a 14ezer FT simán megéri...

NikitaDragovich
Offline
2015. 09. 10. 18:43
Imu: Kétszer kivittem 100%-osan a GTA V-öt, és megcsináltam mindent a GTA Online-ban (néhány deathmatchet kihagytam, mert 4-6 ember kellett hozzá.) Hidd el nekem, hogy nagyon hamar meg lehet unni! A GTA V-nek a hype-ja volt nagy...

Egyébként szerintem ez azt jelenti akkor, hogy sztoris DLC sem lesz a régi konzolokra. RIP PS3 és Xbox 360!

Imu
Offline
2015. 09. 10. 19:04
Én Xbox 360-on játszok, amúgy nincs Gold-om, még a Story-val játszok, szerintem nagyon király!

Davekoma
Offline
2015. 09. 10. 19:09
NikitaDragovich: Őszintén, mit vártok még az előző generációs konzoloktól?
Már rég el kellett volna felejteni őket, nincs semmi értelmük már, lassan 2 éve a piacon vannak, a "Nextgen" konzolok...

Imu
Offline
2015. 09. 10. 19:52
De a Rockstar a legtöbbet hozta ki belőlük!

Rockstar69
Offline
2015. 09. 10. 21:31
Davekoma: Mi van? Miből sikerült levonni ezt a zseniális következtetést? Én még jól elvagyok a PS3-mal és rajtam kívül még így van több 10 millió ember. Nem a GTA V a világ közepe...

Davekoma
Offline
2015. 09. 10. 21:46
Rockstar69: Már lassan 2 éve vannak kint az új konzolok, 2 éve!!! és a fejlesztőknek elkéne már felejtenie a régieket, a R*-nak most jött el ez az idő, kész csoda, hogy eddig támogatták őket, ennek tessék örülni! Sok fejlesztőstúdió már hanyagolja a régi konzolokat, mert nincs bennük erő, akkor minek erőltetni?
Ki mondta, hogy a "GTAV a világ közepe(flegma három pont)"?
Próbálj csak oltogatni főnök"..."


Rockstar69
Offline
2015. 09. 10. 21:53
Davekoma: Akkor meg pláne hülyeség, amit mondasz. Van 1000 meg 1 játék, ami csak prevgenen van. Abban lehet, hogy igazad van, hogy a fejlesztőknek már elkéne felejteniük, de azért az erős túlzás, hogy semmi értelmük ezeknek a konzoloknak.

Davekoma
Offline
2015. 09. 10. 22:11
Rockstar69: Akkor viszont elbeszéltünk egymás mellett, természetesen semmi bajom azzal amit az elmúlt jó pár évben elértek ezek a konzolok, sőt gyönyörű. Én a jövőbeli dolgokra gondoltam és most már tényleg leáldozóban vannak. Igaz még én is nap mint nap játszom az Xboxomon, de kezdem érezni hogy hamarosan el kell adnom a kicsikét, ettől függetlenül jó látni, hogy még mindig veszik a régi konzolokat, de szerintem csak az eddigi játékok és nem a jövőbeli játékok miatt.

Rockstar69
Offline
2015. 09. 10. 22:27
Davekoma: Ja, csak a fejlesztőknek gondolom azért nehéz tovább lépni, mert rengetegen játszanak prevgenen. Sokan nem tudják megvenni az új generációs konzolokat, a régieket viszont nem akarják eladni a visszafelé kompatibilitás hiánya miatt. Furán jött ki ez a generáció váltás.

Davekoma
Offline
2015. 09. 10. 22:34
Rockstar69: Egyetértek.
Viszont ugye az Xbox One hamarosan visszaféle kompatibilis lesz, igaz nem minden játékkal, de jobb mint a semmi. Hamarosan szeretnék beszerezni egy Xbox One-t, viszont egy kicsit aggaszt, hogy a PS4-től a teljesítménye eléggé eltér, remélem egy a DX12 dob egy kicsit rajta.

dani.szentgali
Offline
2015. 09. 11. 17:00
Mind tudtuk, hogy egyszer eljön ez a pillanat. Egy korszak véget ért. A PS3 és X360 ideje lejárt és ezt látszólag a Rockstar is így látja már. Bár nem igazán örülök neki, de ennek meg kellett történnie, mert két nagyon régi gépről beszélünk és ahogy Davekoma mondta, nagyon sokat elért ez a két konzol az elmúlt években. Viszont Rockstar69 mondanivalójában is sok igazság van, hisz akármilyen régiek és elavultak már ezek a konzolok, még mindig rengeteg felhasználóval rendelkeznek, és a kevésbé pénzes társadalmi réteg is inkább beéri velük, minthogy új konzolt vegyen elég sok pénzért. Amúgy nagyon szeretem az öreg Xboxomat, de már én is kezdem érezni, hogy kezd kicsit elavulttá válni az új gépek mellett. Amikor még épphogy piacra került a PS4 és az X1, nem volt ilyen szembetűnő a különbség, mostanra viszont már egyre nyilvánvalóbb és az új gépek rendesen elhúztak a régiek mellett. Viszont akár tetszik, akár nem, az is elég esélyes, hogy még egy kis darabig (persze már nem túl sokáig) a régi konzolok is nyeregben maradnak, ha más miatt nem is, az árkülönbség (mind konzol, mind játék szempontjából) miatt mindenképp.
NikitaDragovich: Igen, a sztori DLC miatt én is nagyon aggódom, hogy nem lesz már prevgenre, de az még tarthat némi reményt a régi konzollal rendelkező GTA játékosok számára, hogy a fenti hírben azt mondták, hogy "nem lesz több GTA ONLINE!!! kiegészítőcsomag" a régi gépekhez, ami ebben a megfogalmazásban csak az Onlinera értendő, így annak lehetőségét nem zárja ki, hogy sztorimódos kiegészítőcsomagra sem lehet már számítani a jövőben. Ettől függetlenül valószínű, hogy a megfogalmazás ellenére semmilyen újabb tartalom nem várható már a régi konzolos GTA V-höz.

Imu
Offline
2015. 09. 11. 17:45
Én most vettem Xbox 360-at a GTA 5 miatt! Szerintem ez is király, a grafika elég szép még egyedül a belső nézet hiányzik. Egyébként a Story-val is sokáig el lehet lenni, már csak hülyülgetni is.

INYFDUDE
Offline
2015. 09. 15. 15:00
Az igaz, hogy eljött a váltás ideje, sajnos. Imádom a 360-om, GTA-val pedig a kezdetektől játszom... Engem jobban aggaszt, hogy elengedték a gyeplőt 360-on Rockstar-ék... Nincs olyan public lobby ahol ne lenne valamilyen féle csaló és itt jön a csavar. Úgy voltam vele jobb lesz One-on... Nincsenek csalók... Tévedtem.... Ott is ugyanúgy csalnak az emberek.... A kedvenc játékom, de ha nincs egy közösség akikkel megtudsz tölteni egy lobby-t, akkor nincs sok értelme.... Egyedül hamar megunod az online-t a public meg játszhatatlan...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink