Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

In & Out hét kezdődött a GTA Online-ban

Újabb speciális hét kezdődött, melynek alkalmával a bónuszok és kedvezmények mellett az In & Out Adversary Mode-é lesz a főszerep, ami keddtől lesz elérhető.

Az új játékmód gyakorlatilag egy capture, a támadó játékosoknak a védekező csapat bázisáról kell ellopni 8 csomagot.

Kedvezmények:

  • Gránátok - 20%
  • Sticky Bombs - 20%
  • Assault Rifle Módosítások - 25%
  • Combat MG - 25%
  • SMG Lőszer - 50% 

Dupla RP és GTA$ Playlist-ek:

  • Április 29-30: Adversary Mode Playlist 1
  • Május 1-2: Adversary Mode Playlist 2
  • Május 3-5: In and Out Playlist
2016.04.29 17:13  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

NikitaDragovich
Offline
2016. 04. 29. 17:22
Ez most komoly? Már megint egy szaros adversary faszság? Ez most komoly?! Vajon mikor fogom azt megélni, hogy valaha is kiadnak majd egy normális DLC-t...? (Estleg egy sztoris DLC-t?)
Komolyan mondom, a GTA V nincs sehol sem az elődeihez képest. A GTA V a világ legunalmasabb GTA-ja, bár szerintem a GTA V nem is egy GTA-játék, csak egy GTA-nak nevezett szemét. Meg sem veszem ezt a játékot PS4-re... pár szaros adversary mód nem ér semmit... Milyen jó volt régen, mikor a GTA még a sztori módról szólt, nem pedig a multiplayerről. A GTA V a világ legnagyobb csalódása!

CsabCharger
Offline
2016. 04. 29. 17:46
NikitaDragovich: Azért az,hogy csalódás 1 kicsit túlzás,de tény,hogy rohadt unalmasak ezek a módok. Valami komolyabbat R*!!

NikitaDragovich
Offline
2016. 04. 29. 17:56
CsabCharger: Igen, igazad van. Egyébként épp az előbb olvastam a kommenteket a Rockstar oldalán. Mindenki azt írta, hogy rohadt unalmasak ezek a szar adversary módok, és hogy egy komolyabb DLC-t akarnak. Tökéletesen egyetértek a kommentelőkkel. Végre a többi játékos is belátja, hogy amit a Rockstar csinál, az nevetséges és szánalmas! Remélem, egyre kevesebben fognak játszani az Online-nal, és a Rockstar végre rájön arra, hogy a GTA-fanok normális DLC-t akarnak, nem pedig ilyen szemeteket! Emellett pedig azt is írták sokan, hogy minden nagyon drága, direkt azért, hogy mindenki vegyen bull shark kártyákat. És még a Rockstar csodálkozik, hogy tele van az Online hackerekkel... a pénzszerzés meg egyszerűen baromság az egész játékban!

CsabCharger
Offline
2016. 04. 29. 18:36
Közben meg lehet,hogy ami alatt sír a szánk a R* már rég csinálja pl. a sztori dlc-t. Nem akarok naivnak tűnni,de én még mindig bízom benne. Azt azért mindenki tudja,hogy a R* nem a kapkodásról híres. Ennek ékes példája a játék pc verziója.

UnNarrator
Offline
2016. 04. 29. 18:55
Véleményem szerint a következõ nagyobb DLC már a spájzban van, csak az ajtó van még zárva.
Ezek a kis díszhetek csak a (túl) feszült várakozás enyhítése végett történnek. Az elsô hét kb. a lakat kulcsának megcsörgetése, a második a kivétel, a harmadik a lakatba helyezés. Ha még sok lesz, akkor persze jöhet, a rossz irányba fordítás, beletörés, ajtó rúgás egyszer-kétszer-háromszor-pontpontpontszor, de a május igazán szép hónap...
Ha minden héten nagy DLC lenne, akkor meg a pénz miatt sírhatna az ember [amúgy joggal (mondja ezt a kisnagy GTA multi-milliomos dilipók)], egy komolyan vehetõ kaszinó ugyanis a Shark Cardok miatt halott ügy, maximum utolsó DLC gyanánt lehet esélyes.
Én jobban örülnék új heist küldetéseknek, legalább T.P.S. (hihi) szintû pénzekért.
1. Ford Zancudo-ba kellene beslisszolni 3 helyre, 3 Green Goo (Everything) fioláért, néma csendben. Halál=bukta helyett pedig lehetne az, hogy a bukott társunkat a végén ki kell szabadítani, plusz kicsi legombólódik az érintett fél részébõl.
2. A kaszinót kellene kirámolni (haha), San Andreas-stílusban, de az ottani háttér-feladatokat a játékosok között szétosztva.
..

Na jó, el bírnék viselni még szkafandereket, Gimp-szerkókat, Bane-maszkot, 100 belakható, 10 garázsos apartmant, katonai tengeralattjáró-apartmant, tank-tuning központot, irányítható 4K-hatású Scarlett Johanssont...


Amúgy még valami:




> : - )

Arminho
Offline
2016. 04. 29. 20:32
Hogy lelket öntsek a többiekbe, a Star Wars Battlefront-hoz egy ilyen nagyságú frissítést, mint valamelyik Adversary Mode update, pénzért adnak. Nem is kevésért.
2016. 04. 29. 21:36
NikitaDragovich:
Én sem tudom értékelni ezeket a frissítéseket, de nagyon remélem, hogy miután kitisztulsz és elolvasod a hozzászólásodat, rájött hogy mekkora baromságot írtál. A single player még mindig király, illetve hasonlítsd már össze az online-t a IV multijával. Ugye, egyből nem is olyan gáz...

kekesi
Offline
2016. 04. 29. 22:13
A mocsok oltalmazója: Én jobb szeretem a IV multiját...

dani.szentgali
Offline
2016. 04. 30. 12:33
NikitaDragovich: Teljesen igazad van! Én már nem húzom fel magam ezen az egészen, mert prevgenes vagyok, plusz a frissen vásárolt gépem sem alkalmas játékra, de ez már tényleg nagyon gáz. Ismét hangsúlyozom, hogy 99%-ban lemondhatunk a sztori DLC-ről. Sőt, talán még arról is, hogy a Rockstar valaha rájön arra, hogy ezekkel az online szarságokkal semmit sem csinálnak a játékosok felhergelésén kívül.

Én személy szerint nagyon sajnálom a GTAV-öt, mert ha a Rockstar nem döntötte volna el a kezdeteknél, hogy ez a rész 80%-ban a multiról fog szólni és a sztori csak 20%-ot fog kitenni a játékból, akkor komoly esélye lett volna rá, hogy minden idők legjobb, legélvezhetőbb és ténylegesen legtökéletesebb GTA-ja legyen. A Rockstar és a sok multiplayer centrikus gamer azonban mindent elrontott, és mára már ott tartok, hogy hetekig nem veszem elő azt a játékot, amelyet a bejelentésekor fontosabbnak és jobbnak tartottam minden más játéknál. És sajnos nagyon úgy fest, hogy a következő Rockstar játékok is ugyanígy járnak majd, mint a GTAV.

NikitaDragovich
Offline
2016. 04. 30. 13:51
A mocsok oltalmazója: Nem, nem írtam baromságot. Az igazságot írtam. Én is jobban szeretem a IV multiját, mert az még nem az anyagi lehúzásról szólt. Sokkal jobban lehetett élvezni a IV multiját, mint az Online-t. Ott még a játékosok is normálisabbak voltak.
Jó, annyiban igazad van, hogy az V-ben jó lett a sztori mód, azonban nincsen már meg a GTA-s feelingje. Olyan, mintha nem is egy GTA-rész lenne. Los Santos nagyon üres, nincs benne semmi normális mellékküldetés. A golf, tenisz meg darts unalmas és szar. Emellett pedig az éttermeket is kivették. Olyan dolgokat vettek ki a játékból, amik tökéletesek voltak a GTA IV-ben. Az V-ben viszont már nincs semmiféle normális mellékküldetés. Noha eleinte nagyon tetszett nekem, de miután jobban kiismertem a játékot, meguntam. Jelenleg most fogom végigvinni harmadjára 100%-osan. Ha ez megvan, abbahagyom utána.
2016. 04. 30. 19:51
NikitaDragovich:
Én nem szpemelek ide többet, csak megjegyzem hogy a negyedik rész volt a legkevésbé gta-s. Az v-öt inkább tudod odarakni a régebbi játékok mellé, főleg a San Andreasra hasonlít. Persze, a történet erős volt, de a játékmenet viszon dögunalmas. Egyedül a BoTGT- ban volt meg az az őrültség, mint a korábbi részekben.

dani.szentgali
Offline
2016. 05. 01. 11:39
NikitaDragovich: és A mocsok oltalmazója: : Én mindkettőtökkel egyetértek. Ami az Online-t illeti, teljesen igaz, hogy az V multija csak a lehúzásról, a hackerkedésről és a szemétkedésről szól, amibe hamar bele lehet unni. A IV multijával nem töltöttem túl sok időt, de az üresebbnek, ugyanakkor mégis élvezhetőbbnek tűnt, mint az Online. Alapból jobb és tartalmasabb az Online mint az IV multi, de a sok hacker, csíter, hülye játékot, bug és a túl magas árak tönkreteszik és kioltják a pozitív előrelépéseket, így szerintem a IV és az Online nagyjából egy szinten vannak. Bevallom, nekem egyik sem volt soha sem a kedvenc multim. Viszont abban is nagy igazság van, hogy ha jobban belegondolunk, valóban a IV volt a legkevésbé GTA-s. Vagyis a korábbi részekhez tényleg nem hasonlított hangulatban, sokkal reálisabb, sötétebb, sokkal kevesebb benne az őrület, satöbbi satöbbi. Az, hogy ez jó vagy rossz, nyilván nézőpont kérdése, szerintem ez rossz volt, mert nekem sohasem volt kedvencem a IV attól függetlenül, hogy nagyjából meg voltam vele elégedve. Az V nagyon ígéretes volt, mert visszatért a régi irányba, amiről a IV elmozdult - számomra (ismétlem, SZÁMOMRA) negatív irányba. Véleményem szerint nem a GTAV a rossz játék, nem benne van a nagy hiba, hanem a játékosokban és a Rockstarban, hogy rosszul kezelték/kezelik az egészet. Mint mondtam, sajnálom a GTAV-öt, mert simán lehetett volna a GTA-k királya, ha nem kapott volna túlzottan nagy szerepet az Online és ezzel párhuzamosan nem hanyagolták volna el a sztori mód és a körítés (város, vidék üressége, kihasználatlansága) fejlesztését. Ez a multi centrikus felfogásmód és a sztori mód elhanyagolása azonban egyre élvezhetetlenebbé teszi az egész játékot. Komolyan kezdek gondolkozni azon, hogy évek után újra elővegyem-e a GTAIV-et, pedig mint mondtam, nekem nem tetszett annyira a GTAIV mint mondjuk a San Andreas vagy a Vice City.

KMarcell
Offline
2016. 05. 01. 12:12
Én személy szerint mindegyik GTA-t nagyon szerettem. A GTA IV-vel nekem nem volt bajom. Igaz a többihez képest kicsit megváltozott de a maga módján szerintem jó volt. A GTA V-t szinte a bejelentés óta követtem. Minden oldalt átkutattam információmorzsákért hogy végre-végre jön az új GTA. Előrerendeltem, úristen micsoda hype volt. A Single részét kb. 5 nap alatt kivittem. Király volt, nagyon tetszett. A sztori önmagában nem nagy cuc de jó. A Multiplayer meg egy jó dolog de elcseszték. Nem a szórakozásról szól de nem is történet alapon fut és unalmas. Olyan mint egy butított singleplayer és végülis a baj az az árakkal van. Most komolyan.... Nem mondok nevet - híres külföldi youtube videós elmondta hogy ő is bugolta a pénzt. Mi értelme van ennek? Kösz nem kérek két játék áráért Shark Cardot. Nekem elég is volt a sok kolbászból akik lelőnek unalomból mert jó kedvük van és a csóróskodásból. Akik megvették azóta is csak valami sztori DLC-t várják. Nem véletlen. LowRider DLC-t meg sem említem. Inkább visszamegyek San Andreasra. UI: Szerintem is gyanús hogy mostanában semmi értelmes nem jön a játékhoz... Lehet valami nagyobb dologgal készül a R* de ezek után...

Via1
Offline
2016. 05. 01. 20:55
Nagyon sok tartalom jött a GTA-hoz azért, ezt ne felejtsuk.

Ez tényleg a nesze semmi fogd meg jól kategória.
Én is úgy gondolom hogy vagy normális, tartalmas jöjjön, aminek értelme is van, vagy inkább semmi.

NikitaDragovich
Offline
2016. 05. 02. 10:03
Via1: Oké, de azok milyen tartalmak voltak? Ruhák, autók, fegyverek meg egy-két küldetés. Egyedül a San Andreas Flight School, a Heists, a Lowriders és az Executives and Other Criminals voltak a normális frissítések.

Gonzales
Offline
2016. 05. 02. 11:37
Robi, meg a Creator, a Capture-ök. Na meg a hangulatos update-ek, mint az Independence Day Special, 2015 Halloween, Festive surprise.

Rockstar69
Offline
2016. 05. 02. 12:28
NikitaDragovich: Kérdés, hogy azok a tartalmak mennyire újak egyáltalán: http://gtaplace.hu/hir/11...max-payne-3-ban

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink