Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Jönnek az új Rockstar Games címek!

Hamarosan lehull a lepel a Rockstar Games jövőbeli projektjeiről. A vállalat anyacége tegnap közölte összegző jelentését a 2016-os üzleti évéről, a kapcsolódó konferencián pedig elmondták, hogy most két erős esztendőre készülnek.

Azon kívül, hogy 65 millió példányt szállítottak le a boltoknak a GTA V-ből, végre más apropóján is szóba került a sorozat fejlesztője. Azt már korábban is elpletykálták, hogy
a Take-Two Interactive leányvállalatai több új cím kiadását tervezik, de ezúttal konkrétan kiejelentették, hogy rövidesen új, izgalmas projektekről rántja le a leplet a Rockstar Games.

A kiadó nagy reményeket fűz a 2017-es üzleti évhez, amely 2017. március 31-ig tart. Ez lefedi többek között a Mafia III és a Sid Meier’s Civilization VI őszi megjelenését, de a rákövetkező évet annál is jobbnak várja. Ebből arra lehet következtetni, hogy az új Rockstar játékok valamikor 2017. április 1. után kerülhetnek a boltok polcaira.

A tervek valóban komolyak lehetnek, mivel a Rockstar projektjeit többször is megemlítik a jelentésben. Hogy ez a "hamarosan" mégis mennyi időt jelent, azt nem tudni, de ha mázlink van, akkor végre a Rockstar Games is villant valami nagyot az idei E3 konferencián, amit június közepén rendeznek meg Los Angelesben.

2016.05.19 17:17  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Visali

NikitaDragovich
Offline
2016. 05. 19. 17:24
Végre! Már ideje lenne bejelenteni valami újat!

HUNHEKKERKE
Offline
2016. 05. 19. 18:01
Nem szoktam elgépelések miatt trollkodni és most sem ezmiatt kommentelek:
de 2018 Április 1-ig?
*2017 lesz az!

Bence (Visali)
Offline
2016. 05. 19. 18:10
HUNHEKKERKE: Hm, igazad van, ezt benéztem. Köszi Javítottam.

kekesi
Offline
2016. 05. 19. 21:05
Remélem bejelentik a GTA Online 2-t, ami már önmagában lesz csak megvásárolható sztorimód nélkül, minimum 60 eurós áron. Az előrendelők pedig kapnak majd 500k GTA dollár bónuszt, a PC-s verzió megint késik majd 1-1,5 évet, de cserébe az ottani vásárlók már 1,5 millió GTA dollár bónuszt kapnak. A játékban pedig a hangsúly az anniversary módokon lesz, ebből már induláskor 200+ darabból válogathatunk. Aztán még havonta kapunk majd 20 újat. Heist csak 5 db legyen, azok is csak 50k-t fizessenek összesen és mindegyik kerüljön majd 100k-ba. Egy duda a kocsiba pedig legyen 5 millió dollár. Ja és legyen kötelező legalább havi 80 euró értékbe Shark Cardot venni. Akkor nálam Must Buy lesz.


Bence (Visali)
Offline
2016. 05. 20. 01:34
Amúgy ha a T2 ilyen biztos a dolgában, az egyik ptojektnek biztosan köze lesz vagy Red Deadhez, vagy a GTA-hoz
2016. 05. 20. 09:36
Asszem, hogy ez PC Release 2020 Confirmed.

dani.szentgali
Offline
2016. 05. 21. 18:12
GTA szerintem túlságosan is korai lenne, ellenben egy Red Dead folytatással. Arra sokkal nagyobb esélyt látok. GTA Online 2 meg sajnos biztos lesz valamikor, de reménykedjünk, hogy addig még lesz legalább egy-két sztori mód miatt is említésre méltó Rockstar játék is.

totyak
Offline
2016. 05. 21. 18:16
Tulajdonképpen legelőször 2013-ban adták ki a GTA V-t, szóval akár egy új epizód bejelentése is lehet. Bejelentik, 1 év múlva mutatnak is belőle valamit, újabb 1 év múlva megjelenik. Ki is jön egy 5 éves ciklus. RDR szerintem nem volt nagy szám, csak becsületből játszottam végig.

bond71
Offline
2016. 05. 21. 20:58
Red Dead Redemption 2
De GTA 6-nak jobban örülnék már mert elegem van V- ből amiben 10x többet vártam mint ami van! A 4.rész egy hatalmas kisiklás volt nekik elnéztem.... de legalább PS4-en többet adtak volna bele az V-be mint ami SA-ba van nagyon reménykedem hogy az új GTA SA szintű lesz végre!

dvflls
Offline
2016. 05. 22. 02:35
dani.szentgali: Egyáltalán nem korai a GTA VI... Ha belegondolsz az V bejelentése 2011-ben volt. Majd a megjelenés 2013. A Story-DLC is már szinte kizárt, szóval baromira időszerű lenne már a dolog, sőt még szerintem csúszásban is van a dolog a korábbi gyakorlathoz képes. Ha belevesszük, hogy kb 5 évenként készül új GTA. Szerintem nem kizárt hogy idén sor kerül a bejelentésre egy vaskosabb trailer kíséretében. (Utána persze bő egy éven át kuss lesz róla, ahogy a V-nél is volt..emlékszünk)

RDR folytatás szinte borítékolható, Örülnék egy LA Noire folytatásnak vagy egy teljesen új Manhunt-nak is. De a Max Payne-ben is van még bőven lehetőség.
Reméljük nem borul fel az ütemterv most, hogy Benzies-t kibaszták és jönni fog a Vice City hamarosan

dani.szentgali
Offline
2016. 05. 22. 19:12
totyak: Lehet, hogy igazad lesz, de ha a Rockstar tanul a GTAV-nél elkövetett hibájából, akkor nem évekkel a megjelenés előtt fedik fel az új részt, hogy aztán több mint egy évig hallgassanak róla, utána meg többször is módosítsanak a megjelenési dátumon. Mindketten nagyon jól tudjuk, hogy a Rockstar hibát követett el, a GTAV egyszerűen túl korán lett bejelentve. Elhamarkodták a bejelentést, ezért voltak hosszú időszakok, melyek alatt nem mutattak semmit a játékból és emiatt volt a többszöri halasztás is. Ha a Rockstar okos és tanul ebből a hibából, akkor az általad leírt öt éves bejelentési és kiadási időintervallumból minimum egy év kiesik. Persze lehet, hogy nem hibaként dolgozzák fel az V-nél alkalmazott korai bejelentéses stratégiát, és akkor valóban lenne esély rá, hogy hamarosan bejelentik az új rész. Bár szerény véleményem szerint a GTAV-öt nem a 2013-mas prevgenes megjelenésétől kell kiadott GTA-nak számítani, mert a legtöbb játékos és a Rockstar is csak egy béta verziónak tekinti a prevgenes verziót a jelenlegi verziókba pakolt sok új tartalom miatt. Az, hogy az RDR-t nem tartod akkora számnak egy teljesen szubjektív dolog. Elfogadom a véleményedet, mert nekem például a GTAIV-ről ugyanez a véleményem annak ellenére, hogy mennyien dicsérik itt az oldalon a mai napig. Az RDR szerintem és még sokak szerint is elég nagy szám volt, és a Rockstar is többször egyetértett ezzel és azzal is, hogy kéne egy folytatás. De ezen nem vitatkozom, ízlések és pofonok.
dvflls: Szerintem a Rockstar részéről az lenne a logikus lépés, ha valamelyik régebbi sorozatát támasztaná fel, mert a GTAV a legfrissebb Rockstar játék. Persze értem én, hogy a GTA a zászlóshajó flagship pénzeszsák genya aduász a fejlesztők szemében és a rajongóékban is, de egy RDR, Manhunt vagy Max Payne is képes lenne komoly eladásokat produkálni. Arról meg nem is beszélve, hogy a sok idióta online multiplayer fanatikus még mindig teljesen jól elvan a GTA Online-nal... nekik nem hiányozna annyira egy új GTA, és mostanában nagyon az látszik sajnos, hogy inkább nekik kedvez a Rockstar minden szempontból. Mondjuk nem tudom hirtelen, hogy miért vagyok ennyire benne a véleménykifejtésemmel ebben az eszmecserében, hisz akármilyen játékot is kotyvasztanak most a Rockstarék boszorkánypincéjében, PS4+X1+PC-s only megjelenésének mivoltából engem X360 tulajként abszolút nem fog érinteni.

Bence (Visali)
Offline
2016. 05. 24. 03:23
Én nem lepődnék meg, ha végül megint jönne egy spin-off GTA. Nem kell sok új technológia, összetákolnak rá egy sztorit, ami beépül a HD éra karakter világába, az Online meg új játéktérrel bővül.

De mindenképp egy új Red Deadet tartok a legesélyesebbnek. Viszont amilyen biztosak a dolgukban, szerintem két játékot fognak bejelenteni.

...ja és egyik sem az Agent lesz

dvflls
Offline
2016. 05. 24. 11:53
Bence (Visali): Szerintem, ha most jönne egy spinoff, akkor a PS4/XO életciklusából teljesen kifutnak az azt követő részre, (nyilván az aktuális konzolok nem 10 évet húznak mint az előzőek) gondolom már mindenképpen a next-gent készítik, ne feledjük az V-öt magasan felül kell múlják megint csak a növekvő igények miatt, mind látványban mind a bejárható játékteret illetően és minden egyéb másban is. Na és a rengeteg egyéb hiányosság amiért járt az anyázás. A Rage Motor meg valljuk be már elég poros még ha nagyon szép is még mindig. Habár az "RDR 2" gondolom még erre a technológiára fog építkezni, de aztán meg lehet, hogy meglepődünk mert eként mutatkozik majd be az első ténylegesen next-gen R* játék, ami tök jó mert tudjuk akkor, hogy már a VI sincsen annyira messze.

dani.szentgali
Offline
2016. 05. 26. 19:38
Egy spin-off-os korszak valóban jó lenne. Akkor legalább sűrűbben jelennének meg újabb GTA-k, mint régen. Nekem a más térkép meg más játékterület, plusz egy-két különbség elég lenne, nem feltétlenül kell mindig nagyot alkotni.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink