Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Jön az első nagyobb GTA Online update!


Nem kell sokat várnunk az első beígért ambíciózusabb GTA Online frissítésre, június 7-én ugyanis elérhető válik a Further Adventures in Finance and Felony.

A Rockstar korábban már elpletykálta, hogy terveznek egy olyan kiegészítőt, ami felturbózza a már bevezetett bűnszervezetes rendszert. Az új ingyenes tartalommal ezekhez már vállalkozásokat, raktárépületeket is rendelhetünk majd, ahonnan különböző tevékenységeket menedzselhetünk.

A fejlesztők most hozzátették, hogy ez lesz a legnagyobb és legmélyrehatóbb frissítés, amit eddig a multiplayerhez készítettek.

GTA GTA GTA

A VIP egyben a vállakozás vezetőjévé lép majd elő, a fő irányvonal pedig a csempészet lesz, amihez hozzátartozik a rendőrséggel és a város bandáival való konfrontáció is – főleg ha ritka cuccokról van szó, amiből nagyot lehet profitálni.

Az update újfajta játékmenetet, küldetéseket és lehetőségeket implementál a játékba. Lesznek új járművek is, mint például az egyik képen látható Pegass Reaper, aminek ha a hátsója is legalább olyan menő mint az eleje, akkor biztos vétel lesz.

Jövő héten többet is megtudunk majd a frissítésről, a készítők egy trailert is ígértek róla.

2016.05.27 20:21  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

NikitaDragovich
Offline
2016. 05. 27. 21:39
Ez nagyon jó hír! Remélem, lesznek hozzá új trófeák, és jó sok pénzt lehet szerezni majd csempészkedésekből, meg egyéb tevékenységekből. Úgy tűnik, be kell szereznem PS4-re!

Arminho
Offline
2016. 05. 27. 22:04
Jee! Csak ne kelljen túl sok pénz a vállalkozáshoz.

dani.szentgali
Offline
2016. 05. 28. 12:10
NikitaDragovich: Azért ne legyél ennyire naiv. Nem mondom, hogy nem hangzik jól amit fentebb leírtak, de szerintem még ne nagyon éld bele magad ebbe az egészbe. Úgy tűnik, hogy hosszú idő után végre jön egy korrektebb kiegészítő tartalom az Online-hoz, bár még nem kéne elkiabálni, hiszen kicsivel több mint egy éve ugyanígy beígérték a világmegváltó tartalmat a Heist DLC érkezésével és... hát nem azt mondom, hogy ebből nem lett semmi, de azért a Heist DLC véleményem szerint nem szólt akkorát, mint kellett volna. Nem lett rossz egyáltalán, de hiába hozott viszonylag sok újdonságot, a hibái miatt nem tudta maradéktalanul beváltani a hozzáfűzött reményeket (legalábbis szerintem). Ezt a DLC-t is érdemes fenntartásokkal kezelni, ettől függetlenül még bőven lehet egy jó és viszonylag sok újdonságot hozó DLC is. Csak sajnos már a Rockstar is bebizonyította néhány bakival, hogy az ő ígéreteiket sem lehet mindig készpénznek venni. Én ugyan kimaradok ebből a DLC-ből (is), de annak jó játékot kívánok, akinek rendelkezésében áll kipróbálni. A Rockstar most lehet, hogy elindult a jó irányba, bár szerény véleményem szerint még mindig az lenne a leghelyénvalóbb, ha kicsit hagynák ezt az Online-t és áttérnének a sztorira. Csak sajnos a fejlesztők megszállottabban készítik az Online-nal kapcsolatos terveiket, ötleteiket, mint ahogy Lester és a három főszereplő megtervez és előkészít egy rablást.

Rockstar69
Offline
2016. 05. 28. 13:55
dani.szentgali: Hát igen, a Rockstar mestere a hypenak. Csak olvasd el mondjuk a legújabb speciális hétvége eredetiét. Úgy csavarják a mondatokat, mintha épp játéktörténelmet készülnének írni.

adam10603
Offline
2016. 05. 28. 14:36
Szerintem ez egyáltalán nem lesz nagy szám. Hype az van, mint mindig, de nem hiszem hogy tudnak már újat mutatni. Nyilván lesz pár új cutscene, aztán ugyanazt kell csinálnod amit eddig is kellett csinálni a küldetések 98%-ánál: elmenni egy helyszínre, lelőni 1000 ellenséget, aztán visszahozni valamit. Csak az instrukcióban kicserélik majd a szavakat, hogy ne X-et, hanem Y-t kelljen elhoznod onnan, és voilá: csemész dlc. Nagyon izgi... :ehm:

dani.szentgali
Offline
2016. 05. 28. 14:59
adam10603: Tartok tőle, hogy teljesen igazad lesz. Mondhatnak bármit, egyre valószínűtlenebb hogy valami érdemlegeset adnak hozzá az Online-hoz. Ahogy fentebb írtam, valószínűleg ugyanazt játsszák most el, mint anno a Heist DLC-nél. Nagy hype, első blikkre nagynak tűnő újítások, amelyekről egy-két hét elteltével kiderül, hogy tele vannak hibával, rosszul vannak kivitelezve és vad idegenekkel headset nélkül esélytelen, hogy teljesítsük vagy egyáltalán élvezzük a feladatot. Nem akarom előre teljesen leírni, de nagy valószínűséggel nem fogok szomorkodni azért, mert a régi konzolom miatt kimaradok ebből a frissítésből.

dvflls
Offline
2016. 05. 28. 17:33
A GTA Online véleményem szerint egy percig sem vehető elég komolyan ahhoz, hogy efféle DLC-ket erőltessen a R* hozzá ami taktikai- illetve management elemeket emelne a játékba, annyira azért nem összetett. Az online szerintem csak puszta ökörködés, semmint hardcore online játék mint pl a Battlefield-ek. A GTA magas színvonalát mindig is a Single és játékmeneti elemek adták, elég elszomorító, hogy ilyen szinten szarnak rá, ráadásul olyan mértékben, hogy már az Online DLC-vel érkező cuccok sem kerülnek már át.
Bár olyan szempontból érthető, a R*-nak nem elég, hogy pusztán csak a modding tartsa életben a játékukat, csak ha lehet ne úgy, hogy hónapokig kelljen gyűjteni egy váltókarra mert az 200 ezer dollár, hogy aztán valami cigány kilopja.

Persze nyilván nem venném el mások örömét semmi esetre sem, aki hajlik rá töltse le, ha jobb lesz a Heist-oknál akkor még én is bepróbálom, de nem ártana egy Story DLC, mondjuk jó pár új rablással. Egy dolog tényleg jó, és az az új autó, tényleg ütős.
De inkább a GTA VI-os infókat várom.

Franklin
Offline
2016. 05. 28. 23:23
A legegyszerűbb lenne egy új játékot csinálni.

dani.szentgali
Offline
2016. 05. 29. 17:51
Nyilván nem lenne rossz, ha bejelentenének egy új epizódot, csak nekem személy szerint kellemetlen utóíz lenne a számban a GTAV miatt mégpedig azért, mert nagyon sajnálnám, hogy egy alapjában véve teljesen jónak mondható játékot ennyire elrontottak és kihasználatlanul hagytak az online orientáció miatt. Sajnálnám a játékot és valahol a Rockstart és a játékosokat is azért, mert ennyire elszaladt velük a hév, ennyire átestek a ló túlsó oldalára, ennyire elfelejtették, hogy anno miért is szerették meg ezt a sorozatot. Ráadásul abba is bele kell gondolni, hogy ezek után a Rockstar és a GTA Online-t majmoló játékosok mit várnak majd egy jövőbeli epizódtól. Sajnos megeshet, hogy a következő GTA-ban már annyira se foglalkoznának a sztorimóddal meg a Singleplayerrel, mint a GTAV-ben. És ha így haladunk, akkor két-három részen belül eljutnánk oda, hogy a GTA-ban egyáltalán nincs történet mód, nincs singleplayer, hanem csak egy Online mód van ami folyamatosan frissül ingyenes és fizetős tartalmakkal. Ebbe még belegondolni is szörnyű, de a GTAV után sajnos egy ilyen kimenetelű eseménysorozat simán bekövetkezhet, ha nem változik meg radikálisan a Rockstar és a játékosok hozzáállása és nem térnek vissza a normális, régi kerékvágásba, amikor még a GTA-ra a fejlesztők és a játékosok egyaránt Singleplayer játékként tekintettek.

Bence (Visali)
Offline
2016. 05. 30. 21:25
Csak egy alternatív nézőpont: A GTA IV és a GTA V között 2 évig gyakorlatilag semmilyen GTA hír, infó fejlemény nem volt. Akkor is csak kiadtak egy trailert, aztán megint 1 évig nem volt semmi hír. Most minden héten kapunk valami újdonságot. Valóban olyan rossz ez?

pisti52011
Offline
2016. 05. 31. 16:56
ingyenes lesz a dlc ?

Bence (Visali)
Offline
2016. 05. 31. 18:18
Igen

totyak
Offline
2016. 05. 31. 20:24
El tudnék képzelni egy San Andreas Stories részt a korábbi mellékepizódok mintájára és akkor nem kellene éveket várni rá. Nem kellene sokan variálni, a város készen van, új karakter kellene, meg küldetések és mehetne is. Persze a korábbi stories részek elsősorban hordozható konzolra jöttek, jelen pillanatban pedig a Vita-ra nem éri már meg kiadni ilyesmit, de simán jöhetne konzolokra és PC-re. Persze legjobban egy teljesen új résznek örülnék.

NikitaDragovich
Offline
2016. 05. 31. 20:49
totyak: Én is pont ezen gondolkodtam a napokban. Eredetileg lett volna San Andreas Stories, de ezt beszüntették, mert a PS2 és PSP nem bírta volna már el. Sajnos nem sok arra az esély, hogy valaha is csinálnak San Andreas Storiest, mert a Rockstar nem fog többet visszatérni a 3D Univerzumhoz.

Bence (Visali)
Offline
2016. 05. 31. 21:54
Vitára biztosan nem fejlesztenek, annak nincs értelme, viszont, mobilra annál esélyesebb, hogy készítenek valamilyen játékot, hiszen az okostelefon-piac növekvő ágazat, folyamatosan újuló és erősebb eszközkínálattal. Ugyanakkor mivel így is jól megrakják a zsebeiket a korábbi játékaik telefonos portjával, nem hiszem, hogy nagyon törik magukat egy teljesen új telefonos címen.

pisti52011
Offline
2016. 06. 02. 07:24
szerintetek mennyibe fog kerülni egy vállalkozás ?

NikitaDragovich
Offline
2016. 06. 02. 19:00
pisti52011: A Rockstart ismerve biztosan sokba...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink