Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elérhető a Further Adventures in Finance and Felony


Elérhető lett az új Further Adventures in Finance and Felony frissítés a GTA Online-hoz. Az ingyenes kiegészítő elsősorban a bűnszervezetek világát dobja fel új tevékenységekkel.

A VIP számára, aki egyben a szervezet vezetője is (CEO) új szolgáltatás érhető el a SecuroServ hálózatában, melyen keresztül illegális kereskedelmet folytathatunk a városban. Egyaránt vásárolhatunk és eladhatunk cuccokat.

Mindehhez a Dynasty8 oldalán különleges ingatlanokat vásárolhatunk, ahol helyet kap többek között egy tárgyalóterem, leszállóhely helikopter számára, egy Don't Cross The Line árkád játék, valamint egy fegyverraktár is, ahol összeállíthatjuk a kívánt arzenált a különböző piszkos feladatokhoz.

GTA GTA

Innen érhető el a Special Cargo Network, melyen keresztül a raktárakat, az árumozgást figyelhetjük és törekedhetünk a legnagyobb profit megszerzésére.

Vétel, eladás és védelem

Az új tartalom elsősorban kétféle új küldetést tesz elérhetővé. A "BUY" küldetések a vételről szólnak. Három alkategória közül választhatunk, melyek eltérő nehézségű ellenfeleket takarnak, és hogy milyen mennyiségű árut kívánunk átvenn. Választhatjuk az LSPD-t, az FIB-t, vagy valamelyik rivális bűnszervezetet.

GTA GTA

Ha sikerül feltöltenünk a raktárat, akkor el is adhatunk a szajréból. A "SELL" küldetéseknél arra kell ügyelni, hogy a vevő épségben átvegye a szállítmányt.

Érdemes azonban odafigyelnünk a raktárainkra, mert a többi játékos megtámadhatja azokat, és lenyúlhatják az árut. MInél hamarabb lép közbe a szervezet, annál kisebb a veszteség.

Új freemode eventek

Van néhány új freemode event is, ami új feladatot és kihívást ad a bűnszervezetek számára.

VIP Work (feladatok):

 • Headhunter: Vadászd le a célpontokat a megadott időn belül
 • Airfreight: Szerezz meg néhány értékes szállítmányt a fegyveres őröktől, és nyúld le
 • Haulage: Szállítsd le a többiek előtt a "vámmentes" cuccokat a megrendelőnek

VIP Challenges (kihívások):

 • Cashing Out: Légy te a legjobb az ATM csalásokban
 • Salvage: Szerezd meg a csapatoddal az elveszett szállítmányt az óceán fenekéről 

Járművek, fegyverkiegészítők, ruhák

A frissítés szokás szerint új járműveket, fegyverkiegészítőket és öltözékeket is hozzáadott a multiplayerhez:

 • Warstok Cache & Carry: HVY Brickade
 • Southern San Andreas Super Autos: Bravado Rumpo Custom
 • Legendary Motorspor: Pegassi Reaper, Vapid FMJ, Grotti Bestia GTS, Enus Windsor Drop, Benefactor XLS
 • ElitasTravel: Buckingham Nimbus, Volatus
 • DockTease: Tug
 • Ammu-Nation: Drum & Box tárak

GTA GTA

Adversary Mode-ok

Úgy tűnik, nincs GTA Online frissítés adversary mód nélkül. A Haves and the Have-Nots egyik csapata a győztesekből, a másik a vesztesekből áll. A feladat annyi, hogy a veszteseknek meg kell ölniük egy gőztest, hogy átvegyék a győztesek helyét. Ezekért a feladatokért egy hétig dupla RP jár.

Különleges hét és Snapmatic verseny

A készítők ezúttal is egyedi ajánlatokkal csábítanak játékra a következő egy héten. Június 13-ig mindenki aki belép a GTA Online-ba, egyedi pasztelzöld pizsamát és szmokingot kap, és 25 százalék kedvezményt a Buzzardhelikopterre, Lester és a Merryweather szolgáltatásaira, valamint a következő termékekre a fegyverboltokban: Carbine, Assault és Compact Rifle, Machine Pistol, SMG, Heavy Shotgun, Combat PDW, minden lőszer, színezések és vésett fegyvercsövek, golyóálló mellények, ejtőernyők.

GTA GTA

A különleges héthez Snapmatic fotóverseny is párosul. A képeken szerepelniük kell az új kiegészítő tartalom cuccainak, a nevezéshez pedig el kell látni a #CEO címkével. A nyertesek 1 millió GTA dollárt kapnak.

Ha gond van a telepítéssel a PC verzióban...

Elsősorban a lemezes és a Rockstar Warehouse-ban vásárolt PC verziónál fordul elő, hogy a Social Club nem tölti le a frissítést, hanem leáll egy 201-es kódú hibaüzenettel. A probléma szerencsére orvosolható, mindössze manuálisan kell letölteni és telepíteni a Social Club frissítést a GTA V Launchert. Ezek Rockstar Games oldalán hivatalosan elérhetőek.

2016.06.07 14:26  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali
2016. 06. 07. 15:37
Sziasztok! Elsősorban a PS4-es játékosoktól szeretnék segítséget kérni. Megnéztem, hogy mik az újdonságok. Minden tetszett, nagyon ötletes és örülök, hogy végre valami új dolog is van a GTA Online-ban, azonban van egy bökkenő, ami már nagyon régóta jelen van a játékban. A pénzszerzés. Még mindig kevés és unalmas pénzszerzési lehetőség van a játékban. Egyenlőre csak az FMJ nevű szuperautót tudtam felújítani. És itt most szeretnék a PS4-es játékostársaimtól segítséget kérni. Szeretnék minél hamarabb nagymennyiségű pénzt szerezni. Azonban ötleteim nincsenek ehhez. Arra szeretnék segítséget kérni ehhez. A PSN IP-m: KRISTOF-URAL. Bármiféle segítségnyújtást előre is köszönök!

bond71
Offline
2016. 06. 07. 17:09
Ennyi az egész??!! 3év után?! Ez nekik a jó nagy update?!
Hát ezért nemfogom újra előkapni...
ROCKSTARÉK vhogy egyre szarabb írányba nyomják az ipart!!!

CsabCharger
Offline
2016. 06. 07. 18:20
bond71: Van 1 megoldás: panaszlevél. Apám,nekem még 1 hét mire beléphetek online. Rohadt ban. XD

Rockstar69
Online
2016. 06. 07. 20:24
THE_CHARLIE_SCENE: Daráld a küldiket hardon, és csináld meg mindennap a Daily Objectives-eket.

Az a HVY Brickade jól néz ki. De meghúzatnám. Igaz, hogy szar a hangja, meg természetesen nem lehet módosítani és egy hektár föld kell, hogy elforduljon, de akkor is... Ráadásul, ha jól nézem egy MAN-ről mintázták.
2016. 06. 08. 22:34
Rockstar69: Én darálom a küldiket rendesen, de még mindig csak 380 000-rem van, a Maze Banknak maximum a padlószőnyegét tudnám ennyiből megvásárolni. Így is el kellett adnom pár kocsit. Hihetetlen!

Benito94
Offline
2016. 06. 09. 17:36
THE_CHARLIE_SCENE:

Rohadt nehéz, én is daráltam mint a hülye és alig tudtam összekaparni a lóvét.. aztán egyszer haverral fent voltunk és 10misit hackeltek össze nekünk fejenként..

Rockstar69
Online
2016. 06. 09. 21:08
THE_CHARLIE_SCENE: És a napi feladatok? Majdnem 1 milla havonta.
2016. 06. 10. 09:41
Benito94: Az a gond, hogy én hackerekkel soha sem találkozom... Pontosabban, van egy hacker ismerősöm, akiről tudniillik, hogy egy 12 éves beképzelt kölyök, aki csak úgy hajlandó moddolni accountot, ha feliratkozok a YouTube csatornájára, valamint reklámozom... Ennyire azért nem éri meg nekem, pláne, hogy az a veszés
Ly is fennáll, hogy esetleg a Rockstar bannol engem.

bond71
Offline
2016. 06. 10. 14:09
Kipróbáltam ezt az Update-ot egy Unalmas RAKAT SZAR!!! Mondom ezt FULL Gta Raonjongóként!!! ZSebpénzt ad a küldikért!

adam10603
Offline
2016. 06. 10. 16:58
Kicsit többet keresel ezekkel mint a normál küldetésekkel, de azért ahhoz képest, hogy milliókat ki kell baszni rá, elég nevetséges, hogy ilyen tízezrenként keresed vissza. Soha nem lesz annyi pénzem mint előtte Úgy néz ki megint modder ismerősökre kell támaszkodnom..
2016. 06. 11. 21:49
adam10603: Nem tudnád megmondani a hacker ismerőseid nevét? Nem tudom mi ütött belém, de nagyon kell a pénz.

CsabCharger
Offline
2016. 06. 12. 09:49
Nagyon sok a "jó" fej csaló. Én a saját magam által megkeresett 3 és fél millából felmentem 47 millára úgy,hogy csaló dobta rám a lóvét. Aztán költöttem kicsit,lementem 36-ra. 1-2 nap múlva megint volt 1 csaló. Felmentem 55 millára. Költöttem. Lementem 35-re. 35 milkával vártam az e heti nagy update-et. Aztán múlt 7 szombaton 1 haver mondta,hogy megvan neki a mód menü csak nem meri kipróbálni. Én mertem. Bemoddoltam még magamnak 13 milliót. Na akkor ba**tak ki 9 napra. Nem érte meg. Kiváncsi vagyok,hogy megmarad e a lóvém. Az sc szerint még megvan.. A haver spanja is moddolt magának méghozzá óvatosan. Egyedül volt a sessionben és bent volt a kecójában. Ő is kapott 9 napot. Úgyhogy az a tuti ha inkább valakit lehúz az ember.
2016. 06. 12. 10:12
CsabCharger: Több fajta csaló van. Van a jófej, adakozó csaló. Van a csak magában hackelő csaló, aki senkinek sem fedi fel a tevékenységeit. És van a köcsög, nagyképű, flegma csaló, aki nem hajlandó adakozni másnak, mert ő a király. Ennél már csak az a fajta csaló a rosszabb, aki random bemegy egy sessionbe és elkezdi szivatni a másikat.

Engem nagyon bosszant, hogy egy jófej hackerrel sem találkozok, szóval nincs módom kunyerálni mástól. Esetleg neked vannak ilyen ismerőseid?

CsabCharger
Offline
2016. 06. 12. 10:16
THE_CHARLIE_SCENE: Nincsenek. Viszont most írta a haver,hogy a szállításos küldetéseket fél óránként lehet indítani. Olyan 200,000-et össze lehet hozni/küldi. bond71 lehet,hogy úgy értette ha másoknak segít fizet keveset. Elvileg minnél hűségesebb 1 segítő az adott szervezethez a későbbiekben annál jobban kap pénzt is.

Mate98
Offline
2016. 06. 13. 15:35
Hali.
https://www.youtube.com/w...h?v=d1tmZnxO0mk
Van 3 autórol is videó mint pl ez a grotti x80 ezeket hol lehet megvenni? Nekem nincs sehol , versenbye se elérhető..

bond71
Offline
2016. 06. 16. 12:47
Mate98: Te egy modder munkáját nézegeted nem baj?! DLC rejtett fájlokból van kiszedve ezt nem is fogod megtalálni

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink