Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elérhető a Pfister 811, pénteken jönnek az Independence Day akciók


Új sportkocsival lehet felvágni a GTA Online-ban. A Pfister 811 kicsivel több, mint egymillió dollárért már megvásárolható a Legendary Motorsport oldalán. Ráadásként új kedvezmények léptek érvénybe, és hamarosan aktiválódnak a függetlenség napi ajánlatok is.

Az előző frissítéssel három szuperautót csempészett a játékba a Rockstar, melyekből most minden héten aktiválnak egyet a fejlesztők. A Grotti X80 után ezúttal egy Porsche 918 hasonmás lett elérhető.

A kocsit az aktuális kiemelt playlisten érdemes tesztelni, melynek teljesítéséért dupla RP és GTA$ jár. A lista a  “Senora Freeway”, az “Arms Race” és “Business Trip” pályákból áll, legfeljebb 8 játékosra lett szabva, és hétfőig érhető el.

Akciók ezúttal a gépfegyverrel felszerelt járművekre léptek érvénybe. A Turreted Limo és a Karin Technical 40 százalékkal vásárolható meg olcsóbban. Hasonló mértékű kedvezmény van összes maszkra is, a Bullshark Testosterone pedig féláron kérhető Brucie-tól.

Az Egyesült Államokban hamarosan a Függetlenség Napját ünneplik, így július 1. és 11. között 25 százalékkal olcsóbbak lesznek a patrióta öltözékek, a Liberator monster truck, a Sovereign motor, és a Firework Launcher.

2016.06.29 15:10  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

KevinSipos979
Offline
2016. 06. 29. 15:41
Kívácsi vagyok mi lesz a következő hülyeség.

NikitaDragovich
Offline
2016. 06. 29. 20:10
Az Independence Day akciói régi konzolokon (PS3 & Xbox 360) is elérhetőek lesznek?

wantoo
Offline
2016. 06. 30. 16:48
NikitaDragovich: Nem jelöltek meg platformokat az eredeti hírben, szóval van rá némi esély.

dani.szentgali
Offline
2016. 07. 01. 16:30
NikitaDragovich: Szerintem ezek biztos elérhetőek lesznek a régi konzolokon is. Amúgy nincs sok kedvem már megint károgni, de elég gáz az ami a GTAV háza táján továbbra is folyamatosan folyik.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink