Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA CW - Új információk a Nintendo Power magazinból

Elkészültünk a Nintendo Power magazin szkennelt oldalainak áttanulmányozásával, és az eddigiekhez képest számos új dolgot tudhattunk meg a Nintendo DS-re készülő Grand Theft Auto Chinatown Wars-ról:

  • Mint kiderült, a Chinatown Wars névjelzés egyáltalán nem az általunk bejárható területet takarja. A Nintendo Power szerkesztősége ugyanis azt állítja, Liberty City összes negyede elérhető lesz a játék történetének során, amelyekre az áthaladást valószínűleg ismét korlátozni fogják az első pár küldetésnél.

  • A Grand Theft Auto IV-ben megismert mobiltelefon rendszer itt visszatér, de ezúttal egy PDA képében. Ezen kis eszközünk az egész játék során segítségünkre lesz, ugyanis egyfajta átjárót képez köztünk és a város által nyújtott lehetőségek közt. Többek között tartalmazza a GPS-t vezetés közben, statisztikai adatokat, kapcsolatainkat, elektromos leveleinket, a térképet és a DS érintőképernyőjén alkalmazható.

  • A PDA-n tárolt adatainkat fel is tölthetjük akár a Rockstar Social Club rendszerébe, a Nintendo Wi-Fi keretein belül.

  • A városban való haladás közben semmilyen betöltési problémát, vagy FPS számcsökkenést nem tapasztalhatunk. A játék állítólag eszméletlen sok járókelőt és autót tud egyidejűleg megjeleníteni ahhoz képest, hogy egy Nintendo DS címről van szó.

  • Karakterünk lehetőséget kap arra, hogy saját drogkereskedelmi hálózatot építsen ki. Erre teljes mértékű támogatással lesz számunkra az implementált PDA. Hátráltató, ám sok bevételt hozó tényezőnek pedig a városban elhelyezett 100 térfigyelő-kamera számít. Egy üzlet lebonyolításakor dönthetünk arról, hogy ezeket kiiktatjuk, vagy inkább a nagyobb bevétel érdekében pont a veszélyes területen óhajtunk üzletbe bocsátkozni egy vásárlóval.

  • A magazinban 5 küldetés és 4 minijáték kapott leírást. Ezek elolvasásához nézz be a Chinatown Wars szekciónkba, ahol ráadásként még egy "Szereplők" cikket is írtunk! :)
2008.09.20 20:29 ▪ Írta: Shotgun

Athlon
Offline
2008. 09. 21. 09:20
Besz*rok nagyon jók lettek. Szerintem a 3. artwork a Street of Rage nevű küldetésben említett minigun-os koreai.

Leone
Offline
2008. 09. 21. 09:57
Igen! A cikkeket majd még felvértezzük pár oda illő képpel

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink