Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Péntektől játszható lesz a Red Dead Redemption Xbox One-on!

2016.07.06 09:55  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Néhány játékos már februárban játszhatott a Red Dead Redemption-el Xbox One-on, ám hamar kiderült, hogy ez csak egy hibának volt köszönhető. 

Tegnap azonban hivatalosan is bejelentette a Rockstar Games, hogy július 8-tól Xbox One-on is játszhatunk a Red Dead Redemption bármelyik kiadásával (Red Dead Redemption, Undead Nightmare, Red Dead Redemption Game Of The Year Edition), valamint az Xbox One online áruházában is megvásárolhatjuk a játékot.

adamant

Offline
2016. 07. 06. 13:19
Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon mikor lesz elérhető a ps4-en? Remélem idővel kijön a konkurensre is, mert imádtam ps3-on játszani vele
NikitaDragovich

Offline
2016. 07. 06. 13:53
Mikor épp beléptem a GTA Place oldalára, hirtelen azt hittem, hogy új Red Dead rész lesz. Basszus, pedig már örültem. Ennek ellenére biztosan jó lesz Xbox One-on a Red Dead Redemption.
dani.szentgali

Offline
2016. 07. 07. 13:42
NikitaDragovich: Dettó. Én is csak a nagy Red Dead Redemption feliratot néztem először és már én is kezdtem örülni, hogy a GTA Online folyamatos marhaságokkal való bővítése mellett készül már végre egy teljes értétű új játék is, de aztán láttam, hogy csak az X360-as Red Dead Redemption lesz visszafelé kompatibilis az Xbox One-nal. Persze ez is több mint a semmi, meg a Redemption még 6 év elteltével is egy fantasztikus játék, de azért már egy új Red Dead rész elég esedékes lenne. Már a legtöbb ember unásig tolta a régi konzololon a Redemptiont, új rész kéne már. Vagy legalább egy felújított grafikájú remaster kiadása a réginek, bár unom a sok remastered játékot, szóval inkább már egy új rész.
bond71

Offline
2016. 07. 07. 20:46
Hát ez már Ps4-re is réges rég meg kellett volna lépni mert így mire kiadják addigra jön az új és minek ez?!...
dani.szentgali

Offline
2016. 07. 08. 12:46
bond71: Ahogy elnézem a Rockstar GTA Online-os fejlesztési kapacitását, bizony még nagyon sokat kell várni, hogy a szaros GTA Online kiegészítők mellett más játékkal is elkezdjenek foglalkozni. Szóval elképzelhető, hogy ha csak egy év múlva adják ki a Redemption-t, még akkor sem kell tartani attól, hogy jön az új. Amíg a GTA Online őrületnek nincs vége, addig nem kell attól félni, hogy lesz új játék. És ahogy elnézem, egyre inkább úgy tűnik, hogy ennek az őrületnek szinte már soha nem lesz vége. Szóval nyugi, meg fogod te még unni vagy ötvenszer a Redemption PS4-es változatát, mire jön az új rész.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 32 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak