Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA - Tervben van egy esetleges Wii epizód?

2008.09.21 17:56  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Kotaku

Nem sokkal azután, hogy bejelentették a Grand Theft Auto Chinatown Wars-t, sokan azon kezdtek el gondolkodni, hogy a Nintendo DS cím mellett a Rockstar készít-e majd GTA-t a Nintendo Wii-re. Az eladások száma nem lenne akadály, ugyanis Észak-Amerikában jelenleg best-seller a Wii, Japánról nem is beszélve. Sőt, a Rockstar már több játékot is készített a Nintendo interaktív gépére, mint például a Manhunt 2 vagy a Bully: Scholarship Edition.

Ezek után jogos a kérdés, melyszerint a Rockstar Games háza táján tervbe van-e véve egy Wii-re portolt Grand Theft Auto játék. A Take-Two vezérigazgatója, Ben Feder elmondta, hogy a Chinatown Wars fontos lépés a Nintendo-val való jó kapcsolatukat tekintve.

"Mielőtt bármit pontosat is mondanék arról, hogy lesz-e GTA a Wii-re, avagy sem, annyit azonban elmondhatok, hogy a Nintendo és a Take-Two közös munkája igen jól halad." - mondta Ben Feder, majd a következő mondattal folytatta: "Szándékunkban áll ezt a kapcsolatot kiterjeszteni."

Feder még azt is elmondta, hogy a cége nem kis erőfeszítést és időt fektetett a Nintendo-val való közös együttműködésbe, és bár ez nem jelent semmit, az ajtó nyitva áll a további címeket illetően...

Markee

Offline
2008. 09. 21. 18:49
És vajon mennyit fizet nekik ezért a két részért a Nintendo?
Gege

Offline
2008. 09. 21. 18:51
Manhunt 2 wii-re?

veszek egyet.
Athlon

Offline
2008. 09. 21. 18:53
Kérdés hogy exlúzív rész lenne vagy esetleg multiplatform.
Visali

Offline
2008. 09. 21. 19:50
Ez már nem jó, mert akkor Wii-re is kéne gyűjtenem
MateL

Offline
2008. 09. 21. 20:05
Athlon: A Wii adta lehetőségek miatt nem hiszem hogy multiplatform lenne.

Én spec. örülnék egy wii-s gta-nak, mert egy ismerős révén nagyon olcsón tudnék wiit szerezni
walczviktor

Offline
2008. 09. 21. 20:15
LTomi: semennyit. A Rockstart mindenféle plusz fizetés nélkülis is érdekelt abba, hogy a gta sorozatot egy újabb nagy platformra is kiterjessze. Egy olyan platforma ami több millió játékossal bír, és a növekedése még mostanság is több mint megfelelően dinamikus. És ugye eredetileg wii-re készült játékot nem nagyon akarnának átportolni ps3/xbox360-ra mert förtelmesen nézne ki és senki nem venné meg (vagy megvennék csak lejáratnák a címet)
Leone

Offline
2008. 09. 22. 14:18
Makaveli, a PS2-es SA-t is kiadták PC-re.. Csak ugye javítottak a grafikán. Egy kis polírozás után minden jól nézhet ki, szóval ez nem igazán számít hátráltató pontnak.
walczviktor

Offline
2008. 09. 22. 14:22
egy wii szintű grafika elhiszed túl nagy visszalépés lenne pc-n gta4 után? vállalhatatlan. storiesok se jöttek ugye pc-re.. visszalépést többek között a magazinok se honorálják.
Markee

Offline
2008. 09. 22. 15:18
walczviktor:
Egy DS szintű grafika nem visszalépés?
Athlon

Offline
2008. 09. 22. 15:31
Nem mert az az 1. játék volt DS-en és PC-re (valszleg) nem jön ki. És Makaveli PC-s grafikát írt. Én wantoo első hozzászólásához kapcsolódnék.
Leone

Offline
2008. 09. 22. 23:46
walczviktor: Úgy tűnik nehéz felfogni amit mondtam. PC portnál általában javítanak a grafikán. Ez főleg a San Andreas-nál feltűnő. Csak szólok, hogy a Table Tennis is kijött Wii-re és RAGE dübörög alatta.. tehát annak is rontottak, illetve javítottak a grafikáján (Tudom, hogy más kaliberű játék, de itt most a dolog technikai megvalósítását vettem figyelembe.)
KillZZZzonee

Offline
2008. 09. 23. 06:38
van gta advance is gameboyra
walczviktor

Offline
2008. 09. 23. 15:15
Shotgun: Köszönöm a figyelmességed de itt nem arról van szó hog nem érhető számomra a kommented, csupán két különböző véleményen vagyunk. Majd pár esztendő múlva kiderül kinek sikerült jobban megtippelnie hogy fog folytatódni a pc-s vonal; egy uj next-gen grafikás ps3 portal vagy egy feljavított wii-s gta-val.
Leone

Offline
2008. 09. 23. 16:39
Makaveli: Én meg közlöm veled, hogy senki nem beszélt arról, hogy meg fog jelenni. Azt fejtettem ki, hogy technikailag megvalósítható.
walczviktor

Offline
2008. 09. 23. 18:51
Shotgun irta:
,,Makaveli, a PS2-es SA-t is kiadták PC-re.. Csak ugye javítottak a grafikán. Egy kis polírozás után minden jól nézhet ki, szóval ez nem igazán számít hátráltató pontnak."

Ne haragudj hogy ebből arra következtettem, hogy egy esetleges pc-s átirat későbbi megvalósulásán elmélkedsz te is..
Leone

Offline
2008. 09. 23. 19:13
Makaveli írta:
És ugye eredetileg wii-re készült játékot nem nagyon akarnának átportolni ps3/xbox360-ra mert förtelmesen nézne ki és senki nem venné meg (vagy megvennék csak lejáratnák a címet)


Erre válaszoltam azt, hogy a PlayStation 2-es San Andreas sem nézett ki olyan förtelmesen PC-n, mint konzolon. Ezért került nálam szóba a PC átirat. Most jöhettem volna más játékkal, de egy egyértelműen átlátható példát akartam felhasználni, a GTA sorozattal kapcsolatban.

Csak szemléltetésképpen mondtam, hogy a Table Tennis is RAGE alatt fut, ezáltal egy RAGE motorral operáló Wii-s GTA még nézhet ki jól X360-on is, ha átportolják... csak a PC-t használtam, mert az a legváltozatosabb platform.
walczviktor

Offline
2008. 09. 23. 19:36
A table tennis-t csak pár képből láttam futólag, de ahogy te is irtad teljesen más kaliberű, és amit ott meg tudnak csinálni, gta-nál már nem biztos hogy működne. Ugye a RAGE motor hagyján hogy megy de a gta világ jóval komplexebb és az adott hardvernek ezzel is meg kell majd bírkóznia.
Csak a tisztánlátás végett: nem kételkedek egy új graf. motorral érkező wii epizód eljövetelében, csupán abba hogy ha lesz ilyen, azt bármilyen formában átírják pc-re.

Leone

Offline
2008. 09. 23. 20:56
Makaveli: Meg is értem, hogy kételkedsz egy új motorral rendelkező Wii-s GTA PC portjában, de én most arra gondoltam elsődlegesen, hogy ha mondjuk egy Wii-s GTA RAGE alatt futna (Table Tennis) lebutított grafikával, akkor simán elképzelhető egy feljavított grafikával és textúrákkal rendelkező verzió, ugyanebből a játékból. Ami ugyebár lehetséges, mivel a Rockstar szakemberei nem egy textúraszettel dolgoznak, hanem mindig az adott játékhoz viszik lejjebb, vagy feljebb egy-egy kép felbontását.

Végig erre gondoltam, valszeg teljesen más dologra gondoltunk.
walczviktor

Offline
2008. 09. 23. 21:34
Nah most újat mondtál, így már tényleg van értelme a Pc-s átiratnak. Eddigelé nem ismertem hogy így készül a játék grafikai része.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 47 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak