Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Executive Protection bónuszok és további akciók a GTA Online-ban

A csapatjátékra, ezen belül is a bűnszervezeten belüli összefogásra került a hangsúly az e heti GTA Online akcióban. Mától augusztus 18-ig kedvezményes áron juthatunk hozzá irodákhoz és egyéb szolgáltatásokhoz.

Féláron lehet hozzájutni az összes Executive irodához, valamint 25 százalék kedvezmény jár a dekorációkra és egyéb irodai kiegészítőkre, mint a széf vagy a fegyverszekrény.

Ezenkívül féláron juthatunk hozzá az összes Further Adventures in Finance and Felony frissítésben megjelent ruhákhoz, valamint ugyanekkora kedvezménnyel vehetők igénybe az asszisztensi szolgáltatások, mint például a Pegasus járműszállítás, vagy a lefoglalt autók visszaszerzése.
Akinek még ez sem lenne elég, a Nagasaki Buzzard helikopter 50, a Pegassi Reaper szuperautó pedig 25 százalékkal olcsóbban érhető el.

Hogy a költekezéshez megfelelő forrásunk legyen, három játékmódban is dupla GTA$ és RP jár:

  • Entourage
  • Extraction
  • Hunting pack

A gyors fejlődéshez pedig további dupla RP jár az összes VIP Workért, mint a Salvage, a Sightseer, vagy a Piracy Prevention.

2016.08.12 22:17  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL

dani.szentgali
Offline
2016. 08. 13. 19:35
Valaki ébresszen fel és szóljon, ha valaha is vége lesz ennek a GTA Online hypenak.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink