Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Ismertette az utolsó nyári tematikus hét részleteit a Rockstar


Az egyik legjobban sikerült GTA Online kiegészítő tartalmait ajánlja figyelmünkbe egy héten át a Rockstar Games. Érdemes megpihenni egy-egy rablás vagy stunt verseny között valamelyik szobában, ugyanis most dupla RP és pénzjutalom jár minden freemode kihívás után.

Néhány kompetetív event jelentős muníciót igényel, ezért kedvezményekkel segítenek nekünk a fejlesztők. A pisztolyokhoz és a golyóálló mellényekhez féláron, a géppisztolyokhoz és gépkarabélyhoz 25 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá. Az Ammu-Nationben emellett a különböző díszes elemek is féláron kaphatók.

Aki mégis a stunt versenyekre hangolna, az megteheti egy új Vapid FMJ-vel, amely árának negyedét elengedik a LegendaryMotorsport oldalán, vagy féláron fejleszthet fel egy Sultan RS-t Benny garázsában. Ha megvan a győztes kocsi, lehet indulni a prémium versenyen, ami ezúttal a Rally pálya lesz.

A tematikus hét mint mindig, jövő csütörtökig tart.

2016.08.26 15:46  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink