Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Most érdemes lowrider kocsikat tuningolni a GTA Online-ban

Új tematikus hét vette kezdetét pénteken a GTA Online-ban, mely ezúttal inkább a pénzköltésről, mint a pénzszerzésről fog szólni. A Sunday Drivers Week alatt mindössze néhány versenyért jár dupla RP és pénzjutalom, viszont kedvezmények terén végre nagyvonalúbb volt a Rockstar.

Most a lowrider szerelmesei spórolhatnak sokat, ugyanis Benny minden autót féláron fejleszt fel a garázsában, és a legtöbb kiegészítőt is 25 százalékkal olcsóbban varázsolja fel a kocsinkra.

Ez érvényes többek között a hidraulikára, az egyedi festésekre, a neonokra, a motorkiegészítőkre, a rendszámtáblákra és rendszámtábla tartókra, a belső kiegészítőkre, a lökháríókra, a tárcsákra, és még néhány egyéb fejlesztésre.

Kétszeres jutalom a Ring of Fire, a Stock Market Crash és az Up The Black Alley futamokért jár. Mindegyikre izomautókkal lehet nevezni. A prémium stunt race pedig ezen a héten a Trench II.


A tematikus hét szeptember 8-ig tart. Mindenkinek, aki csütörtökig belép a GTA Online-ba egy fehér Bahama Mamas pólót rejt a ruhatárába a Rockstar.

2016.09.03 10:43  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

CsabCharger
Offline
2016. 09. 03. 17:09
Azta!! Van 1 olyan érzésem, hogy erre várt mindenki nagyon régóta!!

dvflls
Offline
2016. 09. 04. 15:02
Rockstar nagyon lapit mint szar a fűben, ez a rengeteg akció arra utal hogy a megunt játékosok visszacsábitása lenne a szempont, lehet csökkent az aktív online játékosok száma az utóbbi időben, DLC pedig elvileg nem érkezik több legalábbis nagyobb szabású, (talán még a motoros?). Single Dlc-ről is nyugodtan lemondhatunk. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy áll az új rész fejlesztése és lesz e idén hivatalos bejelentés vagy bármilyen kiszivárgás, mert már a faszom kivan, másrészt az év hátralevő része a Mafia 3-é (és BF 1-é) lesz minden szempontból, ahol ráadásul jól láthatóan a térkép is némileg nagyobbnak ígérkezik ezért kellene egy frappáns válasz a R*-tól. Minden bizonnyal bejelentésig a Mafia 3 remek böjt lesz.

dani.szentgali
Offline
2016. 09. 04. 16:40
Az a baj, hogy az ilyen akciókkal el is érik, amit akarnak, tehát nagy valószínűséggel egy sereg játékost visszacsábítanak az Online-hoz. Ez pedig szerintem azt jelenti, hogy szokás szerint leszarják a GTA Online-nál nagyobb szabású fejlesztéseket. Az odáig oké, hogy nagyobb DLC nem jön már (legalábbis egyelőre), de az ilyen akciókkal, tematikus hetekkel meg minden lófasszal sajnos jól elvannak a játékosok meg a fejlesztők is. A sztori DLC már elég nyilvánvaló egy ideje, hogy nem lesz. Igazából már anno 2013-ban megpecsételődött a sorsa, amikor a GTA Online soha nem látott sikerrel robbant be a játékosok közé. Már akkor lehetett sejteni (a Rockstar sok hülye süketdumái ellenére), hogy ha az Online népszerű lesz, akkor nem lesz szükség sztori DLC-kre ahhoz, hogy a sok hülyegyerek három évvel a megjelenés után is nyomassa a játékot és így még mindig van rá igény, még mindig nem rakták fel a polcra a lassan hároméves játékot. És ez az egész még mindegy is lehetne (attól függetlenül, hogy szívesen megnéztem volna egy túlhypeolt GTA Online nélküli, igényesebben összerakott GTAV-öt), csak sajnos fennáll annak a veszélye, hogy a GTAV-nél bevezetett hozzáállást, "Onlineosítást" átviszik majd az újabb játékaikba is, és ezzel azokat is jól elbasszák.

Gonzales
Offline
2016. 09. 04. 17:51
dvffls: Mafia 3-at én is nagyon várom!
Amùgymeg tetszik a Bahama Mamas pólò (talán megnyitják ?)

NikitaDragovich
Offline
2016. 09. 04. 21:41
Gonzales: Nem kizárt, hogy megnyitják, elvégre egy trükkel be lehet jutni oda.

CsabCharger
Offline
2016. 09. 05. 06:24
Jaja.. Még jó,hogy előrendeltem a Mafia 3 Collector's edition-t ami átsegít ezen a nehéz időszakon.

Gonzales
Offline
2016. 09. 05. 15:39
Azt a trükköt màr kipachelték..

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink