Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Érkezik a Red Dead Redemption folytatása!

Az alábbi képet tette közé körülbelül egy órája a Rockstar Games a Facebookján, és a hivatalos oldalukon is több helyen felbukkan. Nagyon úgy tűnik, hogy végetért a várakozás, és érkezik a Red Dead sorozat harmadik része. Több információnk egyelőre nincs, és a Rockstart ismerve egy darabig nem is lesz.

[UPDATE] Red Dead Retribution?

Természetesen megindult a találgatás, hogy mi lehet a címe a vadnyugati eposz harmadik részének. Egy bizonyos user feltöltött pár képet, melyeken "Red Dead Retribution" feliratú poszter, sőt még egy PS4 tok is szerepel. Bár az indián csajszi menő és a Rockstar betegesen vonzódik a furcsa címekhez (The Ballad of Gay Tony...), de az egész fake: egy rajongó készítette őket.

Érdekes módon a cím feltűnt a Reddit bugyraiban is, de a user azóta törölte magát, miután leleplezték, hogy ez is csak kamu.

A retribution jelentése egyébként "megtorlás", "büntetés", tehát nem feltétlenül légből kapott az ötlet. Valószínűleg a harmadik rész címe is követi az RDR mintát, de nem lennénk meglepve, ha a Rockstar beújít valami mást.

A posztot folyamatosan frissítjük...

2016.10.16 15:48 ▪ Írta: wantoo

totyak
Offline
2016. 10. 16. 15:53
Valószínűsíti mindenki, hogy a Red Dead-del kapcsolatos bejelentés lesz, de ilyen egyértelműen kijelenteni, hogy érkezik, kicsit merész.

wantoo
Offline
2016. 10. 16. 15:59
Hát, hozzáadtam egy kérdőjelet is a címhez, lehet tényleg túl merész volt
2016. 10. 16. 16:02
Először én is Red Dead-re asszociáltam, de az egyik facebook kommentelő jobb tippet adott, ami ha igaz, akkor az egész videojáték történelmet megváltoztatja. Olyan bejelentés lenne, amivel a take two részvényei az egekbe szöknének, a játékosok elvárásai pedig még magasabbra... ÉRKEZIK A GTA ONLINE HALLOWEEN DLC!

Neil
Offline
2016. 10. 16. 16:27
Jó az időzítés is, a Mafia III beégése után nem sokkal, megint cselesek ezek a rockstaros fiúk

tatec
Offline
2016. 10. 16. 17:00
Valaki még tudja,hogy a GTA V logo hány napig volt a fö oldalon amig bejelentették a játékot?

Bence (Visali)
Offline
2016. 10. 16. 17:24
totyak: Vörös háttér és koptatott írás. Vajon mire utalhat a Rockstar? Nem mondom, hogy nem jogos a felvetésed, de ezeknek egyértelmű szimbolikus jelentésük van. Ha nem tudnánk, mit jelentenének, nem lenne értelme vasárnap kidobni a Facebookra. Ráadásul most jött a Revolver PS4-re, ez sem lehet véletlen.

Szerintem hétfőn fel is fedik egy névvel és egy logóval.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 16. 19:04
Yeah! Végre vége a GTA Online-nak, és a Red Dead veszi át a helyét. Így estére most nagyon jól jött ez a hír.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 16. 19:34
Eredetileg ma már nem jöttem volna fel az oldalra, de amikor a Facebook-os hírfolyam olvasása közben megláttam a posztot, azonnal tudtam, hogy ma még egyszer be kell nézzek.
Először is örülök a hírnek, másrészről meg nem hiszem, hogy kacsa lenne vagy valamilyen véletlen, esetleg mást jelentene. Elég rég volt már új játéka a Rockstarnak és hiába van még mindig egy csomó zombi a GTA Online-on, azért rajtunk kívül is van bőven olyan Rockstar fan, aki már kicsit unja a GTA Online-t és valami új Rockstar játékra vágyik. Ráadásul azért lehetett rá számítani, hogy GTA Online ide vagy oda, az idők végezetéig nem élhetnek meg csak az Online játékosainak Shark Card vásárlásaiból. Plusz a Red Dead már nagyon rég nem volt terítéken, a Redemption fél év múlva már 7 éves lesz, úgyhogy minden feltétel adott, sőt inkább már kötelező egy új játék bejelentéséhez! Alig várom már a további fejleményeket!

totyak
Offline
2016. 10. 16. 19:37
Bence (Visali): A kérdéseddel lehet, hogy választ is adtál. Kijött a Revolver PS4-re, talán jön a Redemption is. Esetleg egy fullos felújítás a jelenlegi konzolokra (minimális esély pedig megint van pc-s kiadásra is).

Bence (Visali)
Offline
2016. 10. 16. 20:02
totyak: Szerintem egy remasterért nem érdemes ekkora sejtelmes hűhőt csapni.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 16. 20:03
Bence (Visali): Egy holnapi bejelentés fantasztikus lenne! Eléggé vidámmá tenné az egyébként unalmas hétfői napomat!
totyak: Sajnos benne van a pakliban, hogy neked lesz igazad, de - ha nem sértelek meg - nagyon remélem, hogy ezúttal tévedsz és nem csak egy Redemption HD-ről van szó, hanem egy teljesen új játékról. PC-s kiadásban pedig elhiszem, hogy még ennyi idő elteltével is reménykedsz, de szerintem te is jobban járnál már egy új résszel, amit remélhetőleg most PC-re is kiadnak a konzolok mellett. Azért szerintem a Redemption-ből már láttál/tudsz már eleget ahhoz, hogy inkább egy új játékot tolj ki, mint egy hét és fél éveset. De te tudod, hogy mi lenne a jó neked, mindenesetre szerintem mindenki jobban járna egy új Red Dead-del, még az is, aki a Redemption-ből PC-s mivolta miatt ki is maradt.

totyak
Offline
2016. 10. 16. 20:18
dani.szentgali: Dehogy sértesz meg, tényleg ne legyen igazam, én sem szeretem az újrakiadásokat, felújításokat. PC-s kiadás sem érdekel, nem várom, végigjátszottam konzolon. Nekem igazából nem is annyira tetszett a RDR.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 16. 20:21
totyak: Értem. Nem tudtam, hogy már végigjátszottad az előző részt. Akkor sztornó. Nekem tetszett az RDR, de ízlések és pofonok. Remélem, hogy az esetleges folytatás jobban elnyeri majd a te tetszésedet is!

Bence (Visali)
Offline
2016. 10. 16. 20:27
dani.szentgali: Gonosz leszek, de én azért félreteszek egy popcorn-t arra az esetre, ha bejelentenek egy új RDR-t, és csak konzolokra

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 16. 20:36
Bence (Visali): De gonosz vagy! Amúgy a PC-s verzió engem is hidegen hagy, csak totyak és a többi PC-s kolléga miatt szorgalmaznám egy minimális szinten a dolgot. De mivel én mindig is konzolos voltam és a jelenlegi számítógépem is alkalmatlan játékra, ezért én is popkornozok majd (talán bátrabb leszek és a pezsgőt is bevállalom), ha megint csak konzolra adják ki. Amúgy meg nem biztos, hogy hagyományt csinálnak a Red Dead játékoknál ebből a csak konzolos kiadásból, tudtommal a Revolver PC-re is megjelent és lehet, hogy most az új résznél ismét visszatérnek majd a PC-s kiadáshoz is. De ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre várjuk ki a végét, hogy mit is jelent pontosan ez a vörös hátterű Rockstar logóval megáldott kép.

Bence (Visali)
Offline
2016. 10. 17. 08:36
dani.szentgali: Engem nem hagy hidegen a PC verzió Engem érdekel. Bár a R* játékoktól elkezdtem félni.

A Revolver is konzolra volt csak.
2016. 10. 17. 15:32

wantoo
Offline
2016. 10. 17. 15:39
Igen, frissítettük

totyak
Offline
2016. 10. 17. 16:06
7 ember egy vadnyugati tájon --> A 7 mesterlövész the game

dvflls
Offline
2016. 10. 17. 16:09
A kreatív producereket/grafikusokat is kibaszták egytől egyig Leslie Benzies-szel együtt? Mert ez az utóbbi artwork a Django Elszabadul, Aljas Nyolcas, illetve a Hét Mesterlövész remake plakátjainak elég erőteljes nyúlása.
Bár nem lepne meg ha e két moziból (különösen Tarantino-éból) származna az ihlet, illetve a történet jórésze, én kifejezetten örülnék egy rabszolgás vonalnak, nincs is kizárva, utóbbi években egyébként is elég divatos a színesbőrű főhős a játékokban, szerintem ezt a Rockstar odabassza ahogy kell, nagyon várom, kérdés marad e konzol exkluzív.

Ami ennél szarabb hír, és le is hozta valamelyik nemzetközi Tech portál, hogy 2020 előtt nem lesz GTA. A fenti bejelentéssel szinte el is dőlt. Kérdés még az, hogy vajon mióta készülhet?

wantoo
Offline
2016. 10. 17. 16:35
dvflls: Mi is épp erről beszélgettünk tegnap, hogy ez nagyon eltolja a következő GTA bejelentését. Legjobb esetben szerintem jövő ősszel érkezhet ez az új játék, és a GTA Online-t nézve, 2-3 évig tuti elhúzzák.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 17. 16:45
wantoo: De mondjuk addig lehet, hogy kapunk a GTA V-höz sztori DLC-t. Lehet, hogy direkt az új Red Dead miatt húzták el ennyire a sztori DLC-t. El tudnám azt képzelni, hogy kiadják jövőre az új Red Deadet, mellette pedig adnak ki frissítéseket a GTA Online-hoz. Aztán mikor már nagyon érződik, hogy hamarosan véget ér a GTA Online, akkor kiadnak egy-két sztori DLC-t 2018 és 2019 között a GTA V-höz. Mit gondoltok erről?

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 17. 17:22
NikitaDragovich: Szép lenne, jó lenne, de szerintem ez nem fog megtörténni. Nem akarok negatív lenni, de továbbra is tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy a GTAV-höz már nem lesz semmilyen sztori DLC. Már hároméves a játék és a GTA Online mellett nyoma sincs egy esetleges sztori DLC-s fejlesztésnek. Meg azért ez kicsit logikátlannak tűnik számomra, hogy kiadnak egy teljesen új játékot (Red Dead) és aztán majd visszatérnek az addigra már 4 vagy akár 5 éves GTAV-höz, hogy a GTA Online után utólag kiadjanak hozzá egy sztori DLC-t. Szóval ha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy a GTAV sztori DLC nélkül marad, az új Red Dead játék bejelentésével véglegesen eldőlt, hogy nem nyúlnak már a GTAV-höz. Én egyébként azt tudom elképzelni, hogy miután a GTA Online lejár, azután felváltja majd a következő Red Dead multija, amit majd Red Dead R..... Online-nak fognak nevezni és a GTA Online-hoz hasonlóan azt is 3 éven keresztül fogják frissíteni meg telepakolni minden szarsággal.

wantoo
Offline
2016. 10. 17. 21:57
NikitaDragovich: Én is inkább arra tippelnék, hogy a GTA V korszakának lassan vége. Ha eleinte volt is terv sztori DLC-re, szerintem a GTA Online sikeressége miatt inkább arra koncentráltak.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 17. 23:16
dani.szentgali: wantoo: Igen, sajnos igazatok van. Sebaj, remélem, az új Red Dead sokkal jobb lesz, mint a GTA V.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink