Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A multiplayerben rejlik a Red Dead jövője?

Vérszemet kaphatott a Rockstar Games a GTA Online sikere után, legalábbis úgy tűnik, a Red Dead sorozathoz is tervez egy komplex többjátékos módot. Egy lelkes twitter felhasználó bukkant rá, hogy a játék kiadója bejegyezte a reddeadonline.com és reddead.online webcímeket, előbbi ráadásul a készítők oldalára vezet.


A hétfőn posztolt, hét karakert ábrázoló grafika tökéletesen passzol egy multiplayerhez.

A Grand Theft Auto Online már három éve bővül folyamatosan frissítésekkel, és még mindig jelentős játékosbázissal rendelkezik, így érthető lenne a fejlesztők által választott irányvonal. Ugyanakkor a mérleg másik oldalára kerül, hogy ennek egy lapos, több ponton kidolgozatlanul maradt egyjátékos sztori lett az ára.

 

2016.10.18 13:05  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: Visali
2016. 10. 18. 13:57
Alig várom, hogy vegyem a sok Shark csekket, vagy részvényt.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 18. 15:54
Sajnos beigazolódott az, amit gyakorlatilag borítékolni lehetett. A Rockstar áttér a multiplayer játékmódra. Sebaj, talán a Red Dead Redemption 2-nél nem fogják annyira eltúlozni, mint a GTAV-nél... bár sajnos erre nagyon csekély az esély. Remélem, hogy a nagy multiplayer-kultusz ellenére az RDR2 nem fog úgy járni, mint a GTAV. Szomorú lenne, ha a Rockstar is lesüllyedne a sok multiplayer-centrikus fejlesztő szintjére és a multi hangsúlyossága miatt szarnának a singleplayer színvonalára.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 18. 23:51
"A multiplayerben rejlik a Red Dead jövője?"
Ha ez valóban igaz, akkor ugyanúgy fog járni az RDR 2 is, mint a GTA V. Előre látom, hogy a sztori módot el fogják cseszni, akárcsak a GTA V-nél. Tudtam, hogy ez lesz! Idióta Rockstar Games!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink