Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Így nézhetne ki egy feljavított GTA Vice City

Miközben rengetegen várnak egy új Vice City-ben játszódó GTA epizódra, az egyik legtehetségesebb magyar rajongó egy rövid videóval mutatja meg, milyen lehetne az eredeti, 2002-ben megjelent GTA Vice City egy feljavított változata.

Kalocsai Balázs (MajamiHiroz) munkáiból korábban már többet bemutattunk itt az oldalon is, de akik követnek minket a Facebookon, már tudják, hogy legújabb projektje egy rövid kisfilm, ami egy fiktív Vice City "The Definitive Edition" nyitójeleneteit elvenít meg.

A videón a főcímet és a játék bevezetőjét láthatjuk.

2016.11.05 18:54  ▪ Forrás: Majami Hiroz @YouTube  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2016. 11. 06. 12:25
Ez igen! Profi munka! Bár nekem sosem volt a kedvencem a Vice City, a hangulata valóban fenomenális és ez a videó is nagyon jól sikerült!

84869298010813
Offline
2016. 11. 07. 12:01
Tetszenek ezek a munkák, de őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy ha a GTA VI-ban visszatérnének Vice Citybe az akkorát ütne, mint anno az eredeti VC 2002-ben, maximum ha a sztori is hozza azt a szintet. Szerintem az V sem ütött akkorát, mint a San Andreas éppen azért, mert az az eredeti, csinált neki a Rockstar egy utódot, de véleményem szerint kevesebb lehetőség volt benne illetve egy idő után a sztori is unalmas volt. Tehát, ha visszatérne ismét a játék kellene egy nagyon jól megírt sztori is, ami az V-nél hiányzott egyedül Trevor tudott némi változatosságot vinni a játékba, nekem elég lett volna az is, ha csak őt lehet irányítani. Mondjuk kivétel a IV, mert ott is visszatértek Liberty Cityben, de nekem speciel leginkább a sztori tetszett nameg Niko és Roman hülyeségei.

tatec
Offline
2016. 11. 07. 16:25
Találtam a San Andreas PC verziojával játszoknak egy Modder Marty McFly névre halgato felujitotta a san andreast itt a video-https://www.youtube.com/w...h?v=jAN-1y33JQU
és itt állitolag le lehet tölteni-http://www.gtainside.com/...-s-magnum-opus/
én nem tudom,hogy OK a dolog mert én konzolon tolom a dolgokat csak gondolom van akit érdekel(bocsi de lehet a forumba kellet volna irjam)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink