Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

TRON lett a GTA Online-ból!

A mai napon egy egészen különleges motor érkezett, amit egy szintén különleges új Adversary Mode-dal próbálhatunk ki. Ezenkívül a következő két hétben szokás szerint különböző bónuszok és kedvezmények lesznek érvényben egészen november 21-ig.

A DEADLINE névre keresztelt Adversary Mode-ot a TRON című film motoros jelenete ihlette. Maximum négy játékos játszhatja, a versenyek során mindenki egy Nagasaki Shotaro nyergében ül, ám vigyázni kell, mert a motorok színes energiacsíkokat húznak maguk után és, ha belemegyünk valamelyik ellenfelünkébe felrobbanunk.

GTA GTA

Ha teljesítünk egy ilyen játszmát elérhetővé válik az új motor, ami több, mint 2 millió GTA dollárba kerül. A motor megvásárlása után pedig kapunk egy ingyen pólót és a Deadline öltözéket is megvehetjük.

GTA GTA

Bónuszok és kedvezmények:

  • 25% kedvezmény jár a BIKERS frissítés ingatlanjaira
  • Karin Technical: 25% kedvezmény
  • Savage: 25% kedvezmény
  • MTL Brickade: 50% kedvezmény
  • Töltények: 25% kedvezmény
  • Eldobható fegyverek és robbanószerek: 25% kedvezmény
  • Páncélok: 25% kedvezmény
  • Dobtáras lőszerek: 25% kedvezmény

Továbbá dupla RP és GTA$ jár a DEADLINE játszmákért, a mostani Prémium verseny pedig a Over The Bridge lesz.

2016.11.08 19:12  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

Kiscserko
Offline
2016. 11. 08. 22:23
Egész érdekes frissítésnek tűnik. Talán régóta ez lesz az első frissítés, amit kipróbálok

NikitaDragovich
Offline
2016. 11. 08. 22:41
Kiscserko: Nahát, Kiscserko visszatért! Hurrá! Jó újra a GTA Place-n látni téged, te öreg veterán!

dani.szentgali
Offline
2016. 11. 09. 16:49
Kiscserko: Üdv újra, te öreg motoros!

Amúgy nem vagyok túl nagy TRON fan, úgyhogy számomra ez megint csak egy idióta, fölösleges, szar frissítés, ami miatt még inkább el akarom már felejteni a GTAV-öt és várni az RDR2-ős híreket. Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy az RDR2-ről idén már nem fogunk túl sokat hallani.

CsabCharger
Offline
2016. 11. 09. 17:55
Nagy trón fan én sem vagyok,de ez kifejezetten mókás lett. Dani valószínű,hogy téged csak 1 single player dlc-vel tudnának kiengesztelni.

Kiscserko
Offline
2016. 11. 10. 00:07
Én az eredeti TRON-t nem is láttam, az új sem tetszett annyira. Viszont a játékmód jópofának tűnik.

Nekem is egy single player DLC kellene. Ezt mondom már mióta, én szívesen fizetek egy DLC-ért, ha minőségi. Húzzák le a WC-n a 20 ingyenes DLC-jüket, amikben semmi munka nincs, és adjanak pár mellékküldetést, rövid történetszálat, pályabővítést, vagy elfoglaltságot. Mellé jöhetnek az új autók, de bőven lenne még mit adni a játékhoz. És már nincs az a kifogás, hogy a "last gen" visszafog. Most már ha jól tudom single playerbe az autókat se rakják be, amiket meg beleraktak, a fegyverekkel együtt, szörnyen lettek integrálva. Foglalkozhatnának már egy kicsit a single playerrel is, vagy dolgozzanak egy új részen, vagy egy másik játékon, mindegy. Én úgy vagyok vele, hogy az Online már rég nem érdekel. Sok az idióta, és kevés a jó tartalom. A rendszerek is el vannak cseszve benne.

Arminho
Offline
2016. 11. 10. 07:19
Engem ezzel a kis előzetessel meg is vettek. Nagyon jól néz ki.

dani.szentgali
Offline
2016. 11. 10. 17:02
CsabCharger: Hát körülbelül igen. De bőven megelégednék egy új rész bejelentésével is, amiben ismét a singleplayerre fektetik a hangsúlyt és nem az Online-t majmolják, hanem csak minimális szinten űzik a multit, és a GTA-t ismét singleplayer orientált játékká varázsolják, ahogyan annak idején a kezdetek kezdetén is tették. Azzal is simán kibékítenének, ha visszatérnének a régi kerékvágásba és meghagynák a multi majmolását a COD-nak, Battlefield-nek meg a többi multis játéknak, amikben meg a single van leszarva. Ja és azzal is kiengesztelnének, ha az RDR2-őt nem basznák el egy GTA Online-hoz hasonló RDR Online-nal, hanem csak egy sima mezei multit raknának bele, mint az első részbe és a sztorit frissítenék maximális odafigyeléssel. Ezekkel a dolgokkal én simán megbocsátanám a GTAV elbaszását, csak az a gond, hogy ezek közül egyik sem fog bekövetkezni. Sőt, gyanítom hogy pont az ellenkezője fog bekövetkezni.
Kiscserko: Egyetértek. Ez az egész GTA Online sem szól már semmiről. Szar az egész ahogy van. A három év alatt én 178-as szintűre fejlődtem fel, de sokkal inkább csak unalomból, mintsem élvezetből. Jó, azt nem mondom, hogy soha egyetlen percig sem élveztem, de nem sűrűn fordult elő. Amikor játékosokkal játszottam, az mindig felbaszott, amikor egyedül meg haverokkal toltam, úgy még jó volt, de ez nem hosszú távú dolog a számomra. Az előző részek singleplayer módjával viszont majdnem mindegyikkel évekig elvoltam. Ezt egy GTA Online-nal nem tudnám megtenni, hiába van a sok free content.

CsabCharger
Offline
2016. 11. 10. 19:51
Akartam is írni,hogy ugye tudod.. ,de akkor sejted,hogy nem úgy lesz. Kb a RDR2 is a gta sorsára jut majd. Hozzáteszem,hogy én megbocsátobb vagyok főleg úgy,hogy megjött a bónusz pénzem is. A mai napig tolom az online-t de 100%-ig megértelek.

dani.szentgali
Offline
2016. 11. 11. 14:16
CsabCharger: Nyugi, nem vagyok naiv, nyilván tisztában vagyok vele, hogy a GTA Online sikere után a Rockstarnak esze ágában sincsen lemondani erről az erőltetett multis vonalról. Nyilván mostantól az összes új játékában nagyobb szerepet kap majd a multiplayer. Ezzel pedig nem is lenne probléma, ha... de nem írom le, mert az elmúlt napokban, hetekben, hónapokban, években már annyiszor leírtam, úgyhogy te is és a többiek is tudják, mit akarok újra meg újra leírni. Ráadásul felesleges szájtépés az egész. A Rockstar megváltozott, ennek vannak előnyei és hátrányai, ez van, el kell fogadni a kialakult helyzetet és reménykedni, hogy az RDR2 és a többi játék azért nem sínyli majd meg annyira a multira való átállást, mint a GTAV.

totyak
Offline
2016. 11. 11. 17:36
Kipróbáltam ezt a játékmódot, egész jól elszórakoztam vele. Mondjuk nem vagyok nagyon ügyes, de egyszer nyertem

CsabCharger
Offline
2016. 11. 12. 08:13
totyak: Fogsz sűrűbben nyerni ha belejössz. Nyugi én is többször vesztek mint nyerek, de hát mi nem érünk rá egész nap játszani. A single player-re visszatérve ezt a posztját instán még a mai napig nem tudom hová tenni a Solo gyereknek. https://www.instagram.com...aken-by=solo118 / ..vagy ez még akkor készült amikor a játékot készítették. csak jóval utána lett posztolva

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink