Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megújult a Rockstar Games weboldala

 

Leváltotta három hasábra osztott honlapját a Rockstar Games. A fejlesztők most egy minden felbontáshoz illeszkedő webes felülettel próbálkoznak, hogy valamennyi okostelefon, tablet és asztali gép képernyőjén élvezhetően tudjunk böngészni a legfrissebb hírek és érdekességek között. Az új kinézet jóllehet meglehetősen "érdekes" lett, és egyes alapfunkciónak is búcsút inthetünk.

A készítők most az alacsony fejléc és a fekete-fehér színek mellett tették le a voksukat, ami sajnos nem sok életet lehel a weboldalba, ráadásul a hatalmas képektől és a rengeteg közösségi oldalra mutató ikontól a nagyobb képernyőkön így túlzsúfolt lett az összkép. Számítógépeken teljes szélességben nyúlik az oldal, amitől nehezen követhető a teljes szöveg. Az átláthatóság inkább csak a mobiltelefonok keskeny képernyőjének kiváltsága lett, ahol egy hamburger ikonra bökve érhetjük el az egyes aloldalakat.

GTA GTA GTA
A Rockstar Games megújult oldala asztali gépen, 1440x900-as felbontás mellett

A fejléc alatt videók helyett a legújabb játékok és kiegészítők kerültek kiemelésre egy-egy nagy kép segítségével, mely alatt balra a legfrissebb bejelentések sorakoznak, jobbra és elszórtan kis dobozokban pedig rajongói tartalmakat ajánlanak, mint Snapmatic képek, rajongói GTA Online pályák vagy Rockstar Editor videók.

A kommentelés megváltozott. Vége a negatív, beszólogató hozzászólásoknak, és most már nem fog minden harmadik megjegyzés Red Dead Redemption 2 PC könyörgésről szólni. Ezentúl ugyanis nem tudunk publikusan hozzászólni egyetlen hírhez sem, és a korábbi megjegyzéseink is mind eltűntek. Három opció közül választhatunk: cseveghetünk a crew csapattársainkkal vagy a barátainkkal a hírek alatt, vagy küldhetünk egy üzenetet a fejlesztőknek a Mouthoff szolgáltatás segítségével.

GTA GTA GTA
A Rockstar Games új oldala okostelefonokon

A változás a legtöbb aloldalt is érinti, mint a Newswire, a játékok listája, a videótár, és a letöltések, a Support részleg egyelőre még a régi maradt.

2016.11.09 16:23  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

NikitaDragovich
Offline
2016. 11. 11. 14:26
Na, nem is olyan rossz ez az új oldal! Sőt, tök jó! Nekem nagyon tetszik, mert sokkal átláthatóbb.

dani.szentgali
Offline
2016. 11. 12. 13:51
Hát igen, telefonon mindenképpen sokkal jobb. Mondjuk gépen szerintem is sokkal jobb volt az előző, de amúgy is látszik, hogy ez a változtatás elsősorban a telefonok és tabletek kedvelőinek lett kitalálva, az ő kedvükben akartak most első sorban járni. És ez sikerült is, mert a telefonomon valóban sokkal jobb és átláthatóbb az új weboldal, mint a régi, sokkal kényelmesebben és könnyebben lehet rajta eligazodni. És azért a gépes változat sem lett annyira rossz, noha az régebben azért jobb volt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink