Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA CW - Drogdíler minijáték

2008.09.25 15:34  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Edge

Pár napja a Nintendo Power magazinnak köszönhetően számos új információt kaptunk a Chinatown Wars-ról, sőt néhány kép is napvilágot látott. Ezúttal az Edge magazinnak köszönhetően fény derült egy újabb ficsőrre a játékból.

A Nintendo Power cikkében elhangzott, hogy a GTA CW számos élvezetes minijátékkal fog szolgálni, és bár a Nintendo DS elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, ez nem jelenti azt hogy csak gyerekeknek való játékokat készítenek rá - nem véletlen kapott a Chinatown Wars is M osztályozást az ESRB-től. Az Edge magazin a napokban készített egy interjút Dan Houserrel, a Rockstar egyik alapító tagjával ezzel kapcsolatban.

"A Chinatown Wars nem egy családi játék lesz - nem ilyen játékot csinálunk. Sosem lennénk sikeresek, ha ilyesmivel foglalkoznánk." (Dan Houser, Edge magazin)

Természetesen a média egyes szervei máris bírálni kezdték a fenti kijelentést, de így legalább a Rockstarnak nem sokat kell a GTA játékok reklámozásával foglalkozni, mondván, megteszik azt a felháborodott aktivisták, akik csak a rosszat látják a játékban. Dan a következőkkel folytatta:

"A Nintendo szerette volna, ha csinálunk egy GTA-t, és mi szerettünk volna egy GTA-t csinálni az ő platformjukra. Ők nem akartak egy gyerekeknek való GTA-t, és mi sem vagyunk érdekeltek olyan játék készítésében, mely eltérne a szokványos stílusunktól."

A hír lényegére rátérve, a Rockstar már régóta szerette volna a drogkereskedelmet olyan szinten beleépíteni a játékba, hogy közvetlenül kereskedni is lehessen vele. A játékban található drogdíler minijáték (angolul drug dealing mini-game) segítségével lehetőségünk nyílik főhősünkkel 6 féle drogfajta eladására, pénzszerzés céljából. A drogból származó bevétel sokmindentől függhet, például hogy a város mely területén akarod eladni a cuccot, és ezt milyen gyakran akarod megtenni. Remélhetőleg az Edge magazin következő számában még több infót kapunk a játékról, mindenesetre véleményünk szerint ez a drogos minijáték igen nagy visszhangot fog kelteni a sorozatot ellenzőkben.

GTA

Végezetül a T3 oldalának köszönhetően hozzájutottunk egy képhez is, mely ezt a kis minijátékot hivatott prezentálni. A képből megtudhatjuk, hogy a hat drogfajta a következő: heroin, kokain, ecstasy, sav, marihuána és erős nyugtatók. (A fentebb látható kép a felső kijelzővel együtt ITT látható)

jana4

Offline
2008. 09. 25. 15:54
lol... ötletes
gyorgyricsi

Offline
2008. 09. 25. 16:36
húúú ez nagyon durva
remélem a kövi gta ban is lesz mert ez nagyon állat (cannabis 4ever)


Offline
2008. 09. 25. 18:01
szerintem egy kicsit hasonlítani fog a vice city storiesre
MateL

Offline
2008. 09. 25. 18:21
Ott csak üzletágakat lehetett alapítani de itt meg te magad vagy a díler Ez először fordul elő a GTA-ban tudtommal...

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak