Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Nagy hangsúlyt fektetnek az RDR2 sztorijára a készítők

Hihetetlen érzelmi mélységekkel lesz tele a Red Dead Redemption 2 a Take-Two Interactive vezérigazgatója szerint. Strauss Zelnick az MKM Partners találkozóján dicsekedett el, hogy nagy várakozással állnak az új nyílt világú játék elébe, és néhány információmorzsát is elhintett a játék hangulatáról.

Az időzítés nem véletlen, most tartották megfelelőnek a pillanatot a Red Dead sorozat folytatására, ahogy az előző rész megjelenése sem próba-cseresznye alapon történt:

"Az általános személet persze az volt, hogy egy western játék nem működne. Más szempontból közelítettük meg a műfajt, mégpedig hogy a western gyakran a közönség fantáziáját ragadja meg. Amikor kiadtuk az első Red Dead-et, ez működött is, mert megfelelő volt az időzítés. Úgy gondolom, most újra megérett az idő Amerika egy nagy, burjánzó és optimista szemléletének – és ez nem azt jeleneti, hogy kedves és aranyos" - mondta Zelnick.

A kiadó fejese elárulta, hogy nagyszerű sztorielemeketre és játékelemekre számíthatunk, a bejelentő trailer pedig több játékos figyelmét keltette fel, mint amire számítottak.

2016.11.18 12:45  ▪ Forrás: GameSpot  ▪ Írta: Visali

dani.szentgali
Offline
2016. 11. 18. 18:14
Ez biztatóan hangzik, csak ne az legyen a nagy ígérgetés vége, mint a GTAV-nél, hogy elkészítik a singleplayer sztorimódot, aztán teljesen elfelejtik és csak a Red Dead Online-t fejlesztik, míg a sztoriba meg beleszarnak és a végén nem lesz olyan "érzelmekkel teli és mély", mint amilyennek most mondják. Persze szeretnék hinni a Rockstarnak meg a T2-nek, de a GTAV után kicsit nehéz fenntartások nélkül elhinni mindent, amit mondanak. De legyen így, ahogy mondják, mert akkor tényleg egy remek játék elébe nézünk. Csak gondolkodom, hogy az előző rész fordulatait és ténylegesen mély érzelmi pillanatait hogyan fogják majd túlszárnyalni úgy, hogy a programozók, dizájnerek meg feltehetően majdnem mindenki valószínűleg már most csak arra vár a Rockstarnál, hogy a Red Dead Online-hoz is kiadhassák az első Shark Cardot és beinduljon ismét a "Hogyan basszunk el egy alapból sztori orientált játékot a túlzott multiplayerrel" című játék. Na de mindegy, abbahagyom a negatívoskodást és remélem, hogy tényleg hűek maradnak a szavukhoz, és a multiplayer hangsúlyossága mellett ezúttal a sztorit sem hanyagolják el.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink