Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Kill Quota, Youga Classic és ünnepi bónuszok a GTA Online-ban

2016.11.22 18:54  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


A legjobb fegyverforgatók jeleskedhetnek a frissen elérhető Kill Quota adversary módban. A fejlesztők most a régi klasszikus verdák gyűjtőinek is kedveztek, a hálaadás napja és a fekete péntek jegyében pedig újabb kedvezményeket aktiváltak.

A Kill Quota tulajdonképpen egy hatkörös továbbgondolt team deathmatch, ahol minden szinten más típusú fegyverek állnak a játékosok rendelkezésére, kezdve a legerősebbtől a közelharci fegyverekig. Legfeljebb 16 fő játszhatja 2-4 gruppban. A lényeg, hogy a csapat minél hamarabb megölje a kellő számú ellenfelet.

A lobbiképernyőn négyféle felosztás közül választhat a host:

  • Loadout 1: RPG > Minigun > Special Carbine > Heavy Revolver > Sawed-Off Shotgun > Machete
  • Loadout 2: Railgun > Combat MG > Musket > Heavy Sniper > Pump Shotgun > Boxer
  • Loadout 3: Sweeper Shotgun > Compact Rifle > Mini SMG > Compact Launcher > Double Barreled Shotgun > Billiárd dákó
  • Loadout 4: RPG > Railgun > Heavy Shotgun > Advanced Rifle > AP Pistol > Kés

A harc után jöhet a kellemes kocsikázás. Az e heti új jármű a Youga Classic, melyet a második generációs Ford Econoline ihlethetett. A klasszikus furgon ára 195 000 dollár a Southern San Andreas Superautos weboldalán. Ha megvan, irány a Route 68, vagy stílusosan ellátogathatunk vele a marihuána üzemünkbe is.


Fiktív Youga Classic reklámplakát

A heti bónuszok most a Kill Quota kipróbálására sarkallanak. Novemebr 28-ig dupla pénz és RP jár az összes pályáért. Hálaadás napja alkalmából pedig csak csütörtökön szintén kétszeres szórzókat aktivál a Rockstar az Every Bullet Counts, a Running Back és az Inch by Inch adversary módokra.

Zsugoriak az eladók a San Andreas béli fekete pénteken, de azért az árak negyedét elengedik néhány helyen:

  • Jármű kedvezmények: Buckingham SuperVolito és SuperVolito Carbon
  • Tuning kedvezmények: abroncsok, Turbo, egyedi festések, átfestés, motorfejlesztések
  • Akciós ruhák: motoros öltözékek (kivéve a Deadline outfit) és tetoválások 
  • Fegyver kedvezményekCompact Rifle, Carbine Rifle, Assault Rifle

A kiemelt prémium verseny hétfőig a High Flier.

Rockstar69

Offline
2016. 11. 22. 19:44
Jó ez az új furgon.
Arminho

Offline
2016. 11. 23. 09:31
Ez az! Korlátlan gyilkolászás, ahogy kis ragyás amcsi kölykök akarják. Boldog hálaadást! De most komolyan, nem lett volna a jobb valami kevésbé kegyetlen játékmód, ha már úgyis ünnep van? Tudom, hogy GTA, meg öldöklés, de azért na, értitek.
Rockstar69

Offline
2016. 11. 23. 15:16
Arminho: Most nézem, hogy az a bunkó kinézetű fickó, hogy tud guggolni?
dani.szentgali

Offline
2016. 11. 23. 19:25
Rockstar69: Na azt én is azonnal kiszúrtam! XD Az új fegyvercserélgetős játékmód meg leginkább a CoD-okból vagy Battlefield-ből ismert Gun Game/Gun Master játékmódra hajaz a leírás és az elmondottak alapján, úgyhogy nem teljesen újkeletű dologról van szó, bár azért láthatóan kicsit megspékelte és átalakította egy kicsit a dolgot a Rockstar, hogy egyedibbé tegye a dolgot és ne érződjön annyira a koppintás szag. Ez mondjuk akár egy jó játékmód is lehet, bár én nem mostanában fogom ezt kideríteni.
Arminho: Szerintem ne reagáld túl ennyire ezt a dolgot. Tökéletesen egyetértek veled, szerintem is baromság egy boldog ünnepen a gyilkolászást előtérbe hozni még úgy is, hogy a GTA-ról beszélünk, de változtatni nem tudunk rajta és ahogy mondtad, a sok hülye kis amcsi pöcsnek meg pont ez kell, ők leszarják, hogy valójában miről is szól vagy miről kéne szólnia az ünnepnek. De szerintem is értelmesebb lett volna valami új versenyt készíteni erre az ünnepre a kill kvóta játékmód helyett.
CsabCharger

Offline
2016. 11. 23. 21:50
Stílusosan a kokó factory-be ill. a beach-re látogatok el.. http://kepkezelo.com/imag...dcardeahuwy.jpg Máskülönben azokat a rohadmányos deszkákat szívesen használnám már. Vajon lesznek egyéb sportok a golfon és teniszen kívül?
dani.szentgali

Offline
2016. 11. 25. 11:47
CsabCharger: Nem hiszem, hogy lesz még más sport a GTA Online-ban. Elvégre ha jobban megnézed, a régi sportok közül is sokat nem raktak bele a GTA Online-ba, amik a sztorimódban ugyanúgy bent voltak, mint a tenisz meg a golf. Ilyen például a triatlon, ami szerintem egy hatalmas kihagyott ziccer. Még anno Rockstar69-cel diskuráltunk arról, hogy a triatlon mennyire élvezetes, és milyen jó volna az Online-ban látni. Csak sajnos a Rockstar ezt nem így gondolta/gondolja, úgyhogy szerintem sem triatlon, sem szörfözés, sem más sport nem fog a közeljövőben vagy távoljövőben belekerülni a GTA Online-ba.
zombieland

Offline
2016. 11. 30. 12:41
új patch jött a GtaIV-hez https://support.rockstarg...-Notes-PC-Only-

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak