Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Hat év után új patch érkezett a GTA IV-hez


Újra lehet többjátékos módban lazulni a Grand Theft Auto IV-ben. A Rockstar Games több, mint hat év után új javítócsomaggal frissítette a játék PC verzióját, mely többek között orvosolja a Social Club és Windows LIVE bejelentkezési hibákat, valamint támogatást ad a legújabb operációs rendszerekhez.

Ahogy azt korábban már írtuk, a fejlesztők dolgoztak a problémák megoldásán.

  • Javítva lett a WTV270 kódú hiba, mely Games for Windows LIVE bejelentkezési segédhez való kapcsolódási problémákat jelölte
  • A játék hivatalos Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 kompatibilitást kapott
  • A kontroller konfigurációs menü egy vizuális kontrollerképpel bővült
  • Kiküszöbölték a hibát, ami miatt teljesíthetetlen volt az "Out of commission" küldetés 60FPS felett
  • Javítva lett a hiba, ami miatt a videomemória indikátor hibásan működött 2GB VRAM felett
  • Megoldották a problémát, ami miatt a játék hibásan kezelte a modern videokártyákat
  • Korrigálva lett a célkereszt néhány felbontásnál
  • Javítva lett a hiba, ami a szöveg mozgását okozta a Brief menüben
  • Javítva lett a "drawlist overflow" néven ismert összeomlás
  • Némi teljesítménybeli javítást eszközöltek

A nyolcadik GTA IV patch letölthető a Rockstar Support oldaláról. Ugyanezeket a hibákat az Episodes from Liberty City esetében is javították, melyhez külön frissítés tölthető le.

2016.11.30 15:13  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Visali

seggbizo
Offline
2016. 11. 30. 19:46
Javítva lett a WTV270 kódú hiba, mely Games for Windows LIVE bejelentkezési segédhez való kapcsolódási problémákat jelölte

Jobb lett volna, kiveszik az egészet a csipába.

totyak
Offline
2016. 11. 30. 19:51
Ezek a frissítések automatikusan letöltődnek, vagy csak a manuális telepítés a járható út? Lemezes és Steam-es kiadásokhoz is működnek? Emiatt most nem telepíteném fel a játékot, hogy kipróbáljam, de hátha valakinek telepítve van.

Bence (Visali)
Offline
2016. 11. 30. 19:58
totyak: Nem teszteltem, de a Steames verzió biztos hogy frissíti önmagát.

totyak
Offline
2016. 11. 30. 20:00
Bence (Visali): Ok, köszönöm. Ez a frissítés is Live-on jön le? Nem vagyok most egészen tisztában vele, hogy is állunk GfWL fronton. Pl. Steam-es is Live-os még?

HUNHEKKERKE
Offline
2016. 11. 30. 22:11
"Némi teljesítménybeli javítást eszközöltek"
Gondolom ebbe beletartozik a 4K támogatás is.
Szerintem jön majd mobilra és backward kompatibilitás is lesz pre-gen konzolokra is azért is "patch"-elhettek... vagy esetleg GTA Online-ba mint extension map?

Bence (Visali)
Offline
2016. 12. 01. 15:59
totyak: A LIVE nálam nem kezdte el tölteni.

dani.szentgali
Offline
2016. 12. 02. 12:02
Hú... már azt hittem, hogy többé nem látok GTAIV-es híreket az oldalon, vagy leghamarabb csak akkor, amikor bejelentik a telefonos verziót és/vagy a jelenlegi generációra szánt digitális verzióját. Mondjuk ezek a patchek nem biztos, hogy annyira érdekesek és aktuálisak már. Persze sokan vannak, akik játszanak még a IV multijával, úgyhogy lehet, hogy nekik ez jó hír, de már jóval hamarabb is megléphették volna ezt. Azt meg nem igazán értem, hogy ha már PC-re kijött a patch, akkor a két prevgen konzolra miért nem. Nem akarok konzol-PC háborút kirobbantani, volt már belőle elég és sajnos van is, de szerintem azért még konzolon is játszanak páran a GTAIV-gyel, így lehet, hogy a PS3/X360 tulajok is örültek volna, ha javítják a hibákat vagy legalább "gondolnak rájuk". Persze akkor sztornó amit most mondtam, ha konzolokon már korábban ki lett javítva ez a hiba, vagy esetleg azokon a platformokon nem is állt fenn. Na mindegy. Már nem kell olyan sokat várni a GTAIV 10 éves születésnapjához, úgyhogy elképzelhető, hogy másfél éven belül ismét hallunk majd több hírt a régi GTAIV-ről is.

Rockstar69
Offline
2016. 12. 02. 12:07
dani.szentgali: Konzolokon megy a multi. De nem csak erről szól a javítás. Lényegében az új hardverekhez / szoftverekhez is hozzáidomították a játékot.

dani.szentgali
Offline
2016. 12. 02. 12:39
Rockstar69: Ezek szerint eléggé esélyes, hogy hamarosan bejelentenek egy esetleges feljavított vagy feljavítás nélküli, újabb konzolokra megjelenő kiadást?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink