Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Megjelent a Bully: Anniversary Edition

2016.12.08 16:00  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Rockstar Newswire

Ahogy az eddigi 3D érába tartozó Grand Theft Auto részeket (khm. VCS...), most a Bully-t is abban a megtiszteltetésben részesítette a fejlesztő, hogy megjelenésének tizedik évfordulójának alkalmából elérhetővé tette Androidos, illetve iOS operációs rendszerű eszközökre.

A Bully: Anniversary Edition névre keresztelt applikáció a Play Store-ban 2 499 Ft-os áron érhető el, és az alapból több lehetőséggel kecsegtető Bully: Scholarship Edition, androidra átdolgozott változata.

Az érintéses irányítás bevezetésén kívül a port több újdonságot is tartalmaz, mint például a nagyobb felbontású textúrák, szebb világítási effektek, de mindezek közül kiemelkedő az úgynevezett "Friend Challenge" mód, aminek köszönhetően a játékosoknak lehetősége adatik egymás közti versengésre olyan feladatokban, mint például békaboncolás, angol órák, egy repülő mókus segítése abban, hogy kiiktassa ellenfeleit pár makk segítségével, s a többi...

A hordozható változat elkészítéséért a War Drum Studios volt a felelős.

A későbbiekben teszet is készítünk a mobil porthoz, így érdemes visszalátogatnotok hozzánk.

dani.szentgali

Offline
2016. 12. 08. 19:06
Újabb Rockstar játékévforduló, újabb mobilos port... Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy két év múlva megjakjuk a GTAIV mobilos kiadását is. Elég durva lenne azért. Ha jobban belegondolunk, anno amikor még a régi konzolokra meg PC-kre kijött a játék, senki nem gondolta volna, hogy van esély egy mobilos verzió elkészítésére is. Most azonban egyre valószínűbbé kezd válni, hogy lesz 2018-ban GTAIV android/IOS port. Elég komoly.

Amúgy szerintem is kár, hogy a Vice City Stories-t kihagyták. Én is sajnálom, mert anno ez volt az egyik első GTA amivel játszottam és ez volt az első saját GTA-m még a PSP kézikonzolomra. Bár sohase volt a kedvencem, de azért egy elég élvezhető játék a mai napig. Tényleg érdekes kicsit, hogy kimaradt, főleg úgy, hogy az LCS meg kapott telefonos portot.
Rockstar69

Offline
2016. 12. 08. 23:01
dani.szentgali: Jövőre is el kell durrantani valamit. Nem marad az ki.
dani.szentgali

Offline
2016. 12. 09. 13:09
Rockstar69: Ja, ebben lehet igazság. Jó játék a Vice City Stories, de én arra leszek igazán kíváncsi, hogy két év múlva vajon hogyan valósítják majd meg a RAGE grafikai motorral készült GTAIV androidos/IOS-es portját. Arra vagyok most jelenleg nagyon kíváncsi.
NikitaDragovich

Offline
2016. 12. 09. 14:18
Na, ez nagyon jó hír! Nagyon örülök, hogy a Bully is kapott mobilos portot. Remélem, hamarosan a GTA: VCS is fog kapni. Ha ebben az évben nem is, de jövőre biztosan megjelenik az is, tekintve, hogy 2017-ben adták ki PS2-re.
totyak

Offline
2016. 12. 09. 14:31
dani.szentgali: Szerintem sehogy nem oldják meg, az túl komoly és összetett játék egy telefonnak. Annak meg nem sok értelme lenne, hogy csak azok tudnak vele játszani, akik a legdrágább, legújabb készüléket megveszik.

Viszont jövőre lesz 20 éves maga a sorozat, vagyis az első epizód. Telefonra nem hiszem, hogy kiadják, de azért remélem, hogy valami megemlékezés, meglepetés vár ránk.
Rockstar69

Offline
2016. 12. 09. 20:51
NikitaDragovich: Nem feltétlenül a 10. évfordulóhoz kötik. A San Andreas akkor jött ki, mobilra, mikor 9 éves volt. Nem hinném, hogy 2 év múlva kijön a GTA IV telefonokra, azért nem tart még ott a technológia.
dani.szentgali

Offline
2016. 12. 14. 15:18
Igen, ezen én is gondolkoztam és elképzelhető, hogy igazatok van. Ettől függetlenül azért nem kell teljességgel lemondani a mobilos GTAIV-ről szerintem. Lehet, hogy nem a tizedik évfordulóra érkezik, sőt ahogy ti is mondjátok, a technológia még nem tart ott, hogy egy GTAIV minden legalább középkategóriás eszközön elfusson. Szerintem ha nem is a tizedik évfordulóra, de előbb-utóbb biztosan érkezik majd egy mobilos port.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak