Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Megjelent a Bully: Anniversary Edition

Ahogy az eddigi 3D érába tartozó Grand Theft Auto részeket (khm. VCS...), most a Bully-t is abban a megtiszteltetésben részesítette a fejlesztő, hogy megjelenésének tizedik évfordulójának alkalmából elérhetővé tette Androidos, illetve iOS operációs rendszerű eszközökre.

A Bully: Anniversary Edition névre keresztelt applikáció a Play Store-ban 2 499 Ft-os áron érhető el, és az alapból több lehetőséggel kecsegtető Bully: Scholarship Edition, androidra átdolgozott változata.

Az érintéses irányítás bevezetésén kívül a port több újdonságot is tartalmaz, mint például a nagyobb felbontású textúrák, szebb világítási effektek, de mindezek közül kiemelkedő az úgynevezett "Friend Challenge" mód, aminek köszönhetően a játékosoknak lehetősége adatik egymás közti versengésre olyan feladatokban, mint például békaboncolás, angol órák, egy repülő mókus segítése abban, hogy kiiktassa ellenfeleit pár makk segítségével, s a többi...

A hordozható változat elkészítéséért a War Drum Studios volt a felelős.

A későbbiekben teszet is készítünk a mobil porthoz, így érdemes visszalátogatnotok hozzánk.

2016.12.08 16:00  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Shotgun

dani.szentgali
Offline
2016. 12. 08. 19:06
Újabb Rockstar játékévforduló, újabb mobilos port... Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy két év múlva megjakjuk a GTAIV mobilos kiadását is. Elég durva lenne azért. Ha jobban belegondolunk, anno amikor még a régi konzolokra meg PC-kre kijött a játék, senki nem gondolta volna, hogy van esély egy mobilos verzió elkészítésére is. Most azonban egyre valószínűbbé kezd válni, hogy lesz 2018-ban GTAIV android/IOS port. Elég komoly.

Amúgy szerintem is kár, hogy a Vice City Stories-t kihagyták. Én is sajnálom, mert anno ez volt az egyik első GTA amivel játszottam és ez volt az első saját GTA-m még a PSP kézikonzolomra. Bár sohase volt a kedvencem, de azért egy elég élvezhető játék a mai napig. Tényleg érdekes kicsit, hogy kimaradt, főleg úgy, hogy az LCS meg kapott telefonos portot.

Rockstar69
Offline
2016. 12. 08. 23:01
dani.szentgali: Jövőre is el kell durrantani valamit. Nem marad az ki.

dani.szentgali
Offline
2016. 12. 09. 13:09
Rockstar69: Ja, ebben lehet igazság. Jó játék a Vice City Stories, de én arra leszek igazán kíváncsi, hogy két év múlva vajon hogyan valósítják majd meg a RAGE grafikai motorral készült GTAIV androidos/IOS-es portját. Arra vagyok most jelenleg nagyon kíváncsi.

NikitaDragovich
Offline
2016. 12. 09. 14:18
Na, ez nagyon jó hír! Nagyon örülök, hogy a Bully is kapott mobilos portot. Remélem, hamarosan a GTA: VCS is fog kapni. Ha ebben az évben nem is, de jövőre biztosan megjelenik az is, tekintve, hogy 2017-ben adták ki PS2-re.

totyak
Offline
2016. 12. 09. 14:31
dani.szentgali: Szerintem sehogy nem oldják meg, az túl komoly és összetett játék egy telefonnak. Annak meg nem sok értelme lenne, hogy csak azok tudnak vele játszani, akik a legdrágább, legújabb készüléket megveszik.

Viszont jövőre lesz 20 éves maga a sorozat, vagyis az első epizód. Telefonra nem hiszem, hogy kiadják, de azért remélem, hogy valami megemlékezés, meglepetés vár ránk.

Rockstar69
Offline
2016. 12. 09. 20:51
NikitaDragovich: Nem feltétlenül a 10. évfordulóhoz kötik. A San Andreas akkor jött ki, mobilra, mikor 9 éves volt. Nem hinném, hogy 2 év múlva kijön a GTA IV telefonokra, azért nem tart még ott a technológia.

dani.szentgali
Offline
2016. 12. 14. 15:18
Igen, ezen én is gondolkoztam és elképzelhető, hogy igazatok van. Ettől függetlenül azért nem kell teljességgel lemondani a mobilos GTAIV-ről szerintem. Lehet, hogy nem a tizedik évfordulóra érkezik, sőt ahogy ti is mondjátok, a technológia még nem tart ott, hogy egy GTAIV minden legalább középkategóriás eszközön elfusson. Szerintem ha nem is a tizedik évfordulóra, de előbb-utóbb biztosan érkezik majd egy mobilos port.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink