Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Az Import/Export frissítésre hangolnak a heti bónuszok

2016.12.10 17:30  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


A CEO biznisz és a Deadline segít felkészülni az Import/Export kiegészítőre. Hétfőig minden crate drop 25 százalékkal olcsóbban rendelhető meg, ezzel növelve az eladás után szerzett tényleges bevételt, mellé pedig kedvezmények és megduplázott jutalommal kecsegtető Aversary módok segítenek félretenni némi pluszpénzt. 

A Deadline mellett az Entourage, az Extraction és a Hunting Pack pályák után jár kétszeres pénz és RP. Ha még nincs meg a megfelelő luxusiroda, most féláron lehet választani a Dynasty8 erre specializálódott oldalán. Ha már van helyünk  a bűnszervezetünk irányításához,  de valami jobb belső kivitelezésre váltanánk, most ezt is 50 százalékkal kevesebbért tehetjük meg.

A Further Adventures in Fiance and Felony frissítés ruháihoz szintén féláron juthatunk hozzá, vagy választhatjuk az új kék köntöst vagy pizsamát, ami ingyen jár mindazoknak, akik december 12-ig belépnek a GTA Online-ba.

A spóroláshoz járul hozzá, hogy néhány kocsi árából 25 százalékot engednek el a Legendary motorsport oldalán, mint a Grotti X80 Proto, a Vapid FMJ, a Declasse Mamba, a Turreted Limo, a Benefactor XLS, a Gallivanter Baller és az Enus Cognoscenti minden változatából, valamint minden CEO raktárakban történő járműfejlesztések esetén szintén megspórolhatjuk a költségek negyedét.

A heti prémium verseny a Canyon Crossing. 

ProgenXL

Offline
2016. 12. 11. 23:00
A DLC bejelentése óta semmi infot nem közöltek róla. Vajon mikorra tervezik? Mos keddre tippeltem pedig.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 13 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak