Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Az Import/Export frissítésre hangolnak a heti bónuszok


A CEO biznisz és a Deadline segít felkészülni az Import/Export kiegészítőre. Hétfőig minden crate drop 25 százalékkal olcsóbban rendelhető meg, ezzel növelve az eladás után szerzett tényleges bevételt, mellé pedig kedvezmények és megduplázott jutalommal kecsegtető Aversary módok segítenek félretenni némi pluszpénzt. 

A Deadline mellett az Entourage, az Extraction és a Hunting Pack pályák után jár kétszeres pénz és RP. Ha még nincs meg a megfelelő luxusiroda, most féláron lehet választani a Dynasty8 erre specializálódott oldalán. Ha már van helyünk  a bűnszervezetünk irányításához,  de valami jobb belső kivitelezésre váltanánk, most ezt is 50 százalékkal kevesebbért tehetjük meg.

A Further Adventures in Fiance and Felony frissítés ruháihoz szintén féláron juthatunk hozzá, vagy választhatjuk az új kék köntöst vagy pizsamát, ami ingyen jár mindazoknak, akik december 12-ig belépnek a GTA Online-ba.

A spóroláshoz járul hozzá, hogy néhány kocsi árából 25 százalékot engednek el a Legendary motorsport oldalán, mint a Grotti X80 Proto, a Vapid FMJ, a Declasse Mamba, a Turreted Limo, a Benefactor XLS, a Gallivanter Baller és az Enus Cognoscenti minden változatából, valamint minden CEO raktárakban történő járműfejlesztések esetén szintén megspórolhatjuk a költségek negyedét.

A heti prémium verseny a Canyon Crossing. 

2016.12.10 17:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

ProgenXL
Offline
2016. 12. 11. 23:00
A DLC bejelentése óta semmi infot nem közöltek róla. Vajon mikorra tervezik? Mos keddre tippeltem pedig.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink