Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A GTA Online-ban már most karácsonyozhatunk

Idén sem felejtik el a fejlesztők megünnepelni a karácsonyt, az előző évekhez hasonlóan egyedi öltözékekkel, autókkal és sok kedvezménnyel kedveskednek a GTA Online játékosoknak.

Mától elérhetők lesznek az előző karácsonyi eventek során érkezett maszkok, sapkák, nadrágok és egyéb öltözékek teljesen ingyen egészen január 9-ig. Új világítós ruhák is érkeztek, de ezeket már meg kell vásárolnunk. A tüzijáték lövőt is ismét megvehetjük, de az ingatlanjainkban található fa alatt is megtalálhatjuk.

Két új autó is érkezett, a Truffade Nero-t, ami egy Bugatti Chiron alapján készült Benny-ék garázsában alakíthatjuk át egy Truffade Nero Custom-mé, így egy erősebb versenyautót kapva. Emellett a fejlesztők azt is megjegyezték, hogy az Import/Export frissítés részeként, számíthatunk még új kocsikra az ünnepek alatt.

Truffade Nero

Truffade Nero Custom

Bónuszok és kedvezmények:

  • Dupla RP és GTA$ jár a Turf Wars Adversary Mode-okért
  • 25%kedvezmény jár a következőkre:
    • Autók: Enus Super Diamond, Nagasaki Shotaro, fényezések, neonok
    • Repülők: Buckingham Nimbus és Volatus
    • Ingatlanok: Eclipse Tower lakások, Stilt Houses, High-End apartman belsőterek
    • Fegyverek: Compact Grenade Launcher, Sweeper Shotgun, Mini SMG, Compact Rifle

Aki december 20 és január 2 között belép a GTA Online-ba, egy egyedi pizsamát kap ajándékba.

GTA

Most is lesz Snapmatic verseny, amelyen karácsonyi témájú képeket várnak. A részvételhez #FESTIVESURPRISE2016 címkével kell ellátni a nevezésre szánt képeket. Az új Premium Race a "Plummet" lesz.

A hírben arra is utaltak, hogy idén is lesz hó, ami remélhetőleg tovább fog tartani, mint az elmúlt években. Az esemény mától egészen január 2-ig tart.

2016.12.20 20:56  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

dani.szentgali
Offline
2016. 12. 20. 22:56
Valóban jó lenne, ha tovább tartana a hó. Az elmúlt években pofátlanul kevés ideig volt hó, igazán ki sem lehetett használni. Remélem idén végre máshogy lesz. Bár számomra igazából mindegy, mert nincs már meg a GTAV és PS4-re sem mostanában fogom megvenni, úgyhogy végül is mindegy. Azért jó lenne, ha nem csak szentestén meg előtte-utána lévő napokon lehetne hóban játszani. Minimum egy hétig kéne hogy legyen hó.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink