Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Boldog új évet kívánunk!

2017.01.01 00:44  |  Írta: GTAPlace.hu

Grand Theft Auto szempontjából nyugodt éven vagyunk túl, és nagyon úgy tűnik, hogy ez jövőre sem fog változni, lesz azonban más, amiért izgulhatunk. Múltba vissza- valamint jövőbe előretekintő bejegyzésünk következik, avagy mi történt 2016-ban és mi várható 2017-ben a Rockstar Games háza táján?

Leslie Benzies távozása

2016 januárja rögtön egy meghökkentő hírrel sokkolt minket, 15 év után távozott a Rockstar Gamestől Leslie Benzies, aki a GTA III óta szinte mindegyik Rockstar Games játék producere volt. Azt ezt megelőző bő másfél évet is alkotói szabadságon töltötte, így jó kérdés, látjuk-e valamelyik jövőbeli címnél a nevét, illetve mennyire fogja ez befolyásolni az új játékok stílusát.


Leslie Benzies - Fotó: GTA Rockstar Fan

GTA Online

Sokáig a szokásos hetente váltakozó tematikus hetekről, kisebb frissítésekről szóltak a GTA Online-t érintő híreink, majd májusban érkezett a bejelentés, hogy az év hátralévő részében is hasonlóra számíthatunk. Ekkor kaptunk az információt, hogy még legalább 2 nagyobb frissítés érkezik 2016-ban a játékhoz. A Shard Cardok valószínűleg nem fogytak rosszul, így végül 4 lett belőle:

Újrakiadások

Az év folyamán tovább bővült a PS4-re megjelent korábbi Rockstar Games játékok listája (Manhunt, BullyMax PayneRed Dead Revolver), melyek a trófeákon kívül nem sok újdonságot tartalmaznak. Februárban megérkezett a Liberty City Stories Androidra is, decemberben pedig a Bully évfordulós kiadása iOS-re és Androidrautóbbit teszteltük is. Elérhető lett továbbá a Red Dead Redemption első része az Xbox One visszafelé kompatibilitási listáján, illetve a PlayStation Now szolgáltatás keretein belül is.

Ez a trend valószínűleg 2017-ben is folytatódik, elég sok játék van még, amit nem vittek át az új platform(okra). Illetve a Vice City Stories mobilos verziójára továbbra is várunk.

Red Dead Redemption 2

Az év talán legjobb történései számunkra a Red Dead sorozat folytatásának bejentése, majd első trailerének megjelenése. Fontos olyan szempontból is, hogy valószínűleg a jövő év nagy részét is ez fogja meghatározni. Ha nem késik a megjelenés, akkor fokozatosan számíthatunk a GTA Online visszaszorulására. A játékkal mi is tervezünk foglalkozni,  ahogy azt korábban a Red Dead Redemptiönnel és Max Payne 3-mal is tettük.

GTAPlace

 Az általános tájékoztatáson kívül az utóbbi időben eddig pontatlan vagy befejezetlen cikkek véglegesítésén, YouTube csatornánkon pedig GTA végigjátszások közzététevél foglalatoskodtunk. Terveink, mint minden évben, vannak, időnk sajnos annál kevesebb, ennek ellenére igyekszünk nektek minél többet nyújtani.

Végül egy kis statisztika. Összesen 103 hírt írtunk idén, melyhez 608 hozzászólást írtatok, fórumunkon pedig 3 143 bejegyzés született. Látogatottságban mostanában meglepetést okoztok, évek óta nem látott növekedést észleltünk, a legerősebb napunk néhány napja december 28-án volt 5 452 látogatóval. Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ezekhez a számokhoz!

kispocak

Offline
2017. 01. 01. 12:22
Itt is BUÉK nektek!
Szerintem az Import/export dlc lett a leghangulatosabb dlc,részben ezért is gondolom hogy többen jöttek ide olvasgatni.Nagyon jól lehet vele farmolni,és ha üres sessiont fog ki az ember a többi játékos sem akadályoz.Bár jobb ha vannak páran,mert akkor nincs NPC ami "trollkodna" szállítás közben plusz olyankor jobban adja a 100k-s autókat. Nekem egyetlen bánatom hogy 3 év után rászántam magam hogy végre egyedi rendszámot csináljak,de nem működik az app LSC része,google play-en a véleményekből úgy tűnik az utsó frissítésnél történt valami.Minden más működik rajta.Ja és mostanában több olyan játékossal találkozok session-ben akik most vették meg először a GTA5-t,ez engem is meglepett tegnap is azt hitte egy kis srác hogy biztos hacker vagyok az 527-es szint miatt. Mégegyszer: BUÉK!
CsabCharger

Offline
2017. 01. 02. 12:58
kispocak: Hali. Az ellenséges npc-k támadását megelégelve én a következő megoldást választottam a be illetve leszállításokhoz. http://kepkezelo.com/imag...1gbs97phz9i.jpg
dani.szentgali

Offline
2017. 01. 02. 20:26
Boldog és sikeres újévet nektek is!
kispocak

Offline
2017. 01. 04. 11:44
CsabCharger: nekem az állandó repkedéshez nincs türelmem,ahhoz kicsik a távolságok.3000 körül volt eddig a legnagyobb veszteségem NPC-k miatt.

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak