Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Két díjat zsebelt be a GTA V az első Steam Awards-on

2017.01.02 12:06  |  Írta: wantoo  |  Forrás: Steam

Tavaly került először megrendezésre a Steam Awards, aminek egyik legnagyobb különlegessége, hogy magát a kategóriákat is a közösség határozhatta meg, amelyekben a játékok versenyeztek egymással. Így fordulhatott elő, hogy a lassan két évre PC-re is megjelent GTA V is elhozott két díjat:

"Hűűűhaaaaa, haver!"
Néhány játéktól leesik az állad. Talán egy bődületes történeti csavar miatt. Talán mert kínszenvedés volt. Így vagy úgy, ettől a játéktól ELDOBOD AZ AGYAD.

"Játék a játékban"
Kindertojás. Mogyoróvajas kosárkák. Lekváros fánk. Szuper dolgok további szuper dolgokkal tömve. Mint a rendkívüli „csirkapuly”, azaz a csirkével töltött kacsával töltött pulyka, ez a díj a legjobb, másik játékban elrejtett minijátékot ünnepli.

A további kategóriákat és nyerteseiket erre találjátok.

Befutott továbbá az a lista is, ami azokat a játékokat tartalmazza, amelyek a 2016-os évben a legtöbb bevételt termelték kiadóiknak a Steamen. A GTA V itt is az élbolyban szerepel, konkrétan a Platinum kategóriában, ami a legjobb 12 alkotást tartalmazza. A SteamSpy szerint jelenleg 6 330 817 játékos fiókjában található meg a játék, és ezeknek csaknem harmada (2 031 130 fő) az elmúlt két hétben el is indította azt.

Néhány óráig tartanak még egyébként a Steam téli leárazásai is, ahol többek között a Rockstar Games címei is nagy akcióban szerepelnek.

dani.szentgali

Offline
2017. 01. 02. 20:36
Jópofa díjakat nyert a játék!

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak