Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Specter és Collection Time az e heti újdonság a GTA Online-ban


Az Aston Martin formatervezésének szerelmeseit lepték meg egy új sportjárgánnyal a fejlesztők a GTA Online-ban. A kocsi mellett adversary mód is érkezett, pénzt pedig a motoros bandák küldetéseivel érdemes farmolni a következő két hétben.

A Dewbauchee Specter elsősorban a DB10 és a One-77 furcsa keresztezéséből születhetett. Az alapára nem is olyan vészes, $599 000-ért már a garázsunkban is tudhatunk egy példányt, amit további $252 000 ellenében számos kiegészítővel cicomázhatunk Benny garázsában.

A Rockstar nem tud leállni az újabb és újabb adversary módokkal, a legújabb futószalagról lepattant ötlet a Collection Time, melynek lényege zseniálisan egyszerű: minden játékosnak van egy-egy pontja pénzeszsák formájában. Ha valaki meghal, az elveszíti a pontját, és bárki felszerezheti. Az a csapat győz, aki az előre beállított idő lejártakor a legtöbb pontot birtokolja.

A mókához a készítők hét különböző pályát biztosítottak, január 30-ig pedig mindegyikért dupla RP és pénzjutalom jár. Ugyanúgy kétszeres szorzó van érvényben a Clubhouse Contract feladatokra is, valamint minden Special Vehicle Work küldetésre.

A heti akciók leginkább főleg a már meglévő cuccaink ráncfelvarrásához, bővítéséhez járulnak hozzá, és több százezer dollárt spórolhatunk, ha kihasználjuk a lehetőségeket. A teljes árból 25% kedvezmény jár:

  • Benny fejlesztéseire
  • A CEO garázs dekorációjának megváltoztatására
  • A CEO garázs járműfejlesztő helységének renoválására
  • A motoros bandák cégeire
  • Az összes import/Export kiegészítővel érkezett tetoválásra

A kiemelt prémium stunt verseny két hétig a Chiliad futam.

2017.01.17 18:48  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink