Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

GTA IV - Kicsiny frissítés a hivatalos oldalon

2008.09.27 20:05  |  Írta: Ben Dover

Már viszonylag régen frissítették a Grand Theft Auto IV hivatalos oldalát, most azonban ismét tanúi lehettünk ennek. A letöltések szekcióban létrehoztak egy Widgets névre hallgató alkategóriát, ahová a honlapokra beintegrálható interaktív flash tartalmakat helyezték el (ezeket hívjuk widget-nek).

Az eddigi Liberty City Radio Widget és Official Media & News Widget mellé ugyanis bekerült egy Multiplayer ID Badge Widget nevű cucc is, amely arra hivatott szolgálni, hogy mások számára saját weblapunkra kitehessük a játékban használt Xbox Live vagy PlayStation Network azonosítónkat, valamint ezen felül 4 barátunk adatait is mellékelhetjük a kis dobozba. Ha ez még nem lenne elég, a Rockstaros srácok mellékeltek egy hírek, illetve linkek funkciót is. Ha kíváncsi vagy a widgetre és annak használatára, katt tovább!

Még egy kis újítás hogy a hivatalos oldalon eddig levő Games for Windows LIVE logó helyett egy PC DVD-ROM Software logó szerepel.

A widget, saját weblapra (vagy bármilyen más, HTML környezetű helyre) való elhelyezéséhez először is kattints a jobb alsó sarokban található GRAB THIS feliratra. A rövid bevezető után menj a GET STARTED NOW nyílra, majd attól függően, hogy a GTA IV melyik verziójával játszol az interneten keresztül, add meg az Xbox LIVE Gamertag / Playstation Network ID azonosítódat. Ha esetleg mindkettővel rendelkezel, értelemszerűen mindkettőt megadhatod.

Ha ezzel kész vagy, kattints az ENTER FRIEND INFO NOW feliratra. Itt megadhatod a barátaid XBL/PSN adatait valamint webcímüket is (ha van), de fontos megjegyezni, hogy maximum 4 barátot adhatsz hozzá a saját widgetedhez. Ha nem akarsz barátot hozzáadni, kattints a SKIP THIS & CREATE EMBED CODE feliratra, majd a COPY TO CLIPBOARD-ra. Ezután csak ágyazd be saját weboldaladra, blogodra vagy egyéb helyre a Ctrl + V kombinációval.

azureknight90

Offline
2008. 09. 29. 19:29
hát nem nagy újjírásss

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 36 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak