Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Kicsiny frissítés a hivatalos oldalon

Már viszonylag régen frissítették a Grand Theft Auto IV hivatalos oldalát, most azonban ismét tanúi lehettünk ennek. A letöltések szekcióban létrehoztak egy Widgets névre hallgató alkategóriát, ahová a honlapokra beintegrálható interaktív flash tartalmakat helyezték el (ezeket hívjuk widget-nek).

Az eddigi Liberty City Radio Widget és Official Media & News Widget mellé ugyanis bekerült egy Multiplayer ID Badge Widget nevű cucc is, amely arra hivatott szolgálni, hogy mások számára saját weblapunkra kitehessük a játékban használt Xbox Live vagy PlayStation Network azonosítónkat, valamint ezen felül 4 barátunk adatait is mellékelhetjük a kis dobozba. Ha ez még nem lenne elég, a Rockstaros srácok mellékeltek egy hírek, illetve linkek funkciót is. Ha kíváncsi vagy a widgetre és annak használatára, katt tovább!

Még egy kis újítás hogy a hivatalos oldalon eddig levő Games for Windows LIVE logó helyett egy PC DVD-ROM Software logó szerepel.

A widget, saját weblapra (vagy bármilyen más, HTML környezetű helyre) való elhelyezéséhez először is kattints a jobb alsó sarokban található GRAB THIS feliratra. A rövid bevezető után menj a GET STARTED NOW nyílra, majd attól függően, hogy a GTA IV melyik verziójával játszol az interneten keresztül, add meg az Xbox LIVE Gamertag / Playstation Network ID azonosítódat. Ha esetleg mindkettővel rendelkezel, értelemszerűen mindkettőt megadhatod.

Ha ezzel kész vagy, kattints az ENTER FRIEND INFO NOW feliratra. Itt megadhatod a barátaid XBL/PSN adatait valamint webcímüket is (ha van), de fontos megjegyezni, hogy maximum 4 barátot adhatsz hozzá a saját widgetedhez. Ha nem akarsz barátot hozzáadni, kattints a SKIP THIS & CREATE EMBED CODE feliratra, majd a COPY TO CLIPBOARD-ra. Ezután csak ágyazd be saját weboldaladra, blogodra vagy egyéb helyre a Ctrl + V kombinációval.

2008.09.27 20:05 ▪ Írta: Ben Dover

azureknight90
Offline
2008. 09. 29. 19:29
hát nem nagy újjírásss

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink