Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

Március 6-ig migrálhatóak a GTA Online karakterek

2017.01.31 18:18  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Már csak öt hét áll a játékosok rendelkezésére, hogy PlayStation 3 és Xbox 360 konzolon készített GTA Online karaktereiket a játék feljavított változatába migrálják. Az opció megszűnését a legújabb akciók és kedvezmények mellett jelentette be a Rockstar.

A kitűzött határidő március 6., aki addig nem él a lehetőséggel, annak tavasztól már nem lesz lehetősége a korábbi szint folytatására, valamint járműparkja és ingatlanjai átvitelére PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One gépekre. A lépést a fejlesztők nem indokolták.

Jó hír azonban, hogy újabb két hetes ciklus kezdődődött a multiplayerben, ami új leárazásokat, spórolási és pénzszerzési lehetőségeket jelent:

  • Dupla RP és pénz jutalom jár három adversary módban: a Jaggernaut, a Vehicle Vendetta és a Lost vs. Damned pályák teljesítéséért
  • Dynasty8: Féláron vásárolhatunk új irodát, és a járműraktárak (vehicle warehouse) árából is 25% kedvezményt kapunk
  • Warstock Cache & Carry, Legendary Motorsoport: A teljes ár negyedét engedik el a Turreted Limo, a Buzzard harci helikopter és a Cargobob, valamint a Pegassi Osiris vásárlásakor
  • Ammu-Nation: 25 százalékos akció van a pisztolyokra, géppisztolyokra és mesterlövész fegyverekre
  • Benny's Original Motor Work: Szintén 25% kedvezmény jár a Principle Diablous motor minden fejlesztésére Benny garázsában
  • Los Suntos Customs: 50% kedvezmény van páncélra, és 25% minden külső kiegészítőre és a golyóálló abroncsokra

Az akciók február 13-ig élnek.

A kiemelt prémium verseny február 5-ig a "The Wave" pálya, ahol a nevezést Diablous motorokra korlátozták a készítők, február 6. és 12. között pedig a "Vespucci" futamon lehet majd sok pénzt kaszálni.

A Rockstar egyúttal köszöni a játékosközösségnek az aktív 2016-os évet, valamint az együttműködést a cheaterek és hackerek elleni küzdelemben. Egy statisztikát is közöltek: a GTA Online legerősebb hónapja december volt, amikor is 11 millió új maffia és 24 millió új motoros banda alakult, továbbá 13 millió stunt versenybe és 15 millió Jaggernaut adversary módba csatlakoztak a játékosok.

A frissítések fejlesztésével nem álltak le, 2017-ben újabb kiegészítőkkel fog bővülni a GTA Online repertoárja.

Neil

Offline
2017. 01. 31. 19:10
Nem volt szükség indokra, teljesen egyértelmű, h a két konzolnak pucsítanak be megint, hisz aki eddig nem vett PS4-et v XO-t, az most valszeg fog, főleg, h vàrhatóan mindkét konzolt le fogjàk àrazni. Egyszerű dolog a biznisz
totyak

Offline
2017. 01. 31. 19:47
Neil: Nyilván, azért, hogy átvihesse a karakterét, majd rohan valaki konzolt venni. Életszerű feltételezés. Már miért áraznák le a konzolokat? Sony-nak, meg a Microsoft-nak semmi köze ahhoz, hogy a Rockstar mit mahinál a játékaival.
Visali

Offline
2017. 01. 31. 20:00
Neil: Nekem is megfordult a fejemben, hogy konzolbuli van a háttérben, de nagyobb az esély, hogy ezzel inkább öngólt lőnének, mert aki most mégse viszi át a karakterét, annak jóbal kisebb a motivációja, hogy később ha konzolt vált, újra megveszi a játékot.
Rockstar69

Offline
2017. 01. 31. 20:01
totyak: Hidd el, hogy van olyan, aki emiatt vesz konzolt. Vagy nem feltétlenül konzolt, hanem magát a játékot.
NikitaDragovich

Offline
2017. 01. 31. 21:59
Rockstar69: Például én.
Arminho

Offline
2017. 02. 01. 16:03
Most ennek mi értelme van? Az Online karakter átvitele nem azt a célt szolgálta, hogy minél többen vegyék meg a játékot next-genre, mert így az Online-t ugyanarról a szintről tudják folytatni? Ha meg valami üzleti dolog van a háttérben, akkor ez egy gusztustalan húzás a R*-tól.
Nemohalacska

Offline
2017. 02. 05. 14:10
Egyszerü. Trump migráns ellenes mozgalma a rockstarhoz is elért.
Rockstar69

Offline
2017. 02. 05. 23:59

Hozzászólok

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 12 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak